Tropesk Kuruluş 2013 - 2014
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2014 20:36
40 sayfayı bir solukta okudum. 41 kere MAŞALLAH diyorum. Bu kadar profosyonelce düşünülmüş ve bu kadar emek verilmiş bir eserin karşılığı önce bizim gibi hobicilerin hayranlığıdır. Umarım ticari anlamda da emeklerinizin karşılığını alırsınız en kısa zamanda. Eskişehir'e geldiğimde ilk işim üretimhanenizi ziyaret olacak. ....
xp78 2014-06-08 20:37:06
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2014 16:07
Hakan bey 41BİN kere maşallah diyorum emeğinize sağlık galiba bu sevda böyle birşey
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 00:06
41 kere maşallah,
resimler çok mükemmel, balıklar harika ötesi
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2014 14:13
Hakan bey Allah size Peyhamber sabrı vermiş tek kelime ile mükemmel benim gibi bu hobiye yeni başlayan kişilerin rüyalarını süsleyen mükemmel derecede bir iş ortaya koymuşsunuz bu kalitede iş yapan kişilerin olması çok hoşuma gidiyor Allah yüzünüzü kara çıkarmasın
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2014 02:48
Abiciğim Allah nazardan esirgesin 41 kere maşallah çok güzel bir yer açmışsın balıklarında harika Allah dost dediği etsin abiciğim saygılar...
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2014 00:26
Gün içerisinde babam ile beraber uğrama şansımız oldu,gerçekten çok güzel bir mekan. Yenge hanımda sağolsun çok iyi karşıladı bizi.. tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2014 09:41
İşimi gücümü bırakıp 41 sayfayı tek tek okudum 41 kere Maşallah.Harika bir iş başarmışsınız..
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2014 14:02
[QUOTE=emrehanyolu]İşimi gücümü bırakıp 41 sayfayı tek tek okudum 41 kere Maşallah.Harika bir iş başarmışsınız..[/QUOTE]
Aynısını az önce ben de gerçekleştirdim. Bildiğiniz hikaye gibi :) Tebrik ederim, mükemmel bir emek var ortada. Bunların karşılığını almanız dileğiyle..
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2014 15:20
Usta sen n'aptın ya. Bu nasıl bir iş.. Allah bilcümle nazarlardan gözlerden saklasın. Çok çok müthiş bir iş. En başından sindire sindire okudum doyamadık.
İnşallah oralara yolum düşer de gelirim.
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2014 13:48
Maşallah. Helal olsun daha ne diyeyim... Gördüğüm en düzenli, en temiz, en kaliteli üretimhane...
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2014 23:33
Ya düşlerinin Peşine düşmeyi seçersin , ya da onları kabullenmeyi Demiş Bukowski . Siz Peşine düşebilen nadir kişilerdensiniz. Elinize emeğinize sağlık. Bu tarz işler gerçekten cesur yüreklerin işi. Kesinlikle işinizde muvaffak olacaksınızdır da. Başarılarınızın Devamını dilerim. Saygılarımla