Tilki Kuyruğu Bitkisini Akvaryum Tabanında Neye
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2018 16:28
Akvaryumum da full red Lepistes besliyorum.bol sayida yavru ve anaclar var.tabanda kum yok . köşelere ve ortalara sabitleyip dikey kalmalarını istiyorum.su çekimlerinde sıkıntı yasatmayacak sabitleme yada bağlama aracine nasil yapmalıyım.neye baglamaliyim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2019 12:20
Elyaf alın, kök kısmını şerit halde kesilmiş elyafla kalınca sarın, telle bağlayın, dikin.[:iyi:] yadakum yoksa bunu misinayla taşa bağlayın.
Yada tilki kuyruklarını serbest bırakın yüzeyde kalsınlar, öylede büyürler.[EDIT]baozturk,2019-01-03 12:22:47[/EDIT]
Yada tilki kuyruklarını serbest bırakın yüzeyde kalsınlar, öylede büyürler.[EDIT]baozturk,2019-01-03 12:22:47[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2019 15:10
[QUOTE=baozturk]Elyaf alın, kök kısmını şerit halde kesilmiş elyafla kalınca sarın, telle bağlayın, dikin.[:iyi:] yadakum yoksa bunu misinayla taşa bağlayın.
Yada tilki kuyruklarını serbest bırakın yüzeyde kalsınlar, öylede büyürler.[/QUOTE]
Tilki kuyrugu ve pistia var. Tilki kuyruklarını ekemedim (beceremedim).. bir problem olmaz dediniz. İçimi rahatlattınız..
Teşekkürler..
Yada tilki kuyruklarını serbest bırakın yüzeyde kalsınlar, öylede büyürler.[/QUOTE]
Tilki kuyrugu ve pistia var. Tilki kuyruklarını ekemedim (beceremedim).. bir problem olmaz dediniz. İçimi rahatlattınız..
Teşekkürler..