Tetra Ex 1200
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2017 18:33
Merhabalar .. Arkadasalar ben boyle bi sorun yasiyorum 3 yil once aldigim tetra ex 1200 sorunsuz calisiyordu ... Son 1 ayda fisini cekdiyibde veya isiklar kapandigi halde su aliyor ve su akitiyo... Ve musluklarinin 2 sinide tam acdigim zaman su akitiyo onun icin suyu akvaryumdan cekib kovaya getiren muslugu tam acmiyorum yari aciyorum son 1 aydir boyle calisdiriyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2017 10:58
[QUOTE=ilkin12345]Merhabalar .. Arkadasalar ben boyle bi sorun yasiyorum 3 yil once aldigim tetra ex 1200 sorunsuz calisiyordu ... Son 1 ayda fisini cekdiyibde veya isiklar kapandigi halde su aliyor ve su akitiyo... Ve musluklarinin 2 sinide tam acdigim zaman su akitiyo onun icin suyu akvaryumdan cekib kovaya getiren muslugu tam acmiyorum yari aciyorum son 1 aydir boyle calisdiriyorum [/QUOTE]
Merhaba , Su takımının Miladı dolmuş. 70/80 Tl civarında Yen'i bir Musluk takımı alın sorununuz düzelmiş olacaktır.
Merhaba , Su takımının Miladı dolmuş. 70/80 Tl civarında Yen'i bir Musluk takımı alın sorununuz düzelmiş olacaktır.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2017 12:32
[QUOTE=ilkin12345]Merhabalar .. Arkadasalar ben boyle bi sorun yasiyorum 3 yil once aldigim tetra ex 1200 sorunsuz calisiyordu ... Son 1 ayda fisini cekdiyibde veya isiklar kapandigi halde su aliyor ve su akitiyo... Ve musluklarinin 2 sinide tam acdigim zaman su akitiyo onun icin suyu akvaryumdan cekib kovaya getiren muslugu tam acmiyorum yari aciyorum son 1 aydir boyle calisdiriyorum [/QUOTE] Bence yeni filtre alın kafanız ağrımasın tetratec kadar lanet bir filtre yok ben onun iç akşamına montajına kadar herşeyi biliyorum beni o kadar ugrastirdi. Alamiyorsaniz hiç dış filtre kullanmayın kafanız rahat kalsın. O filtre hobiyi biraktirir gerek yok