Taş Aramaya Son... ANKARA
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2012 10:01
[QUOTE=recep007]İstanbulda dükkan falan varmı Taşlar hoşuma gitti :D almak istiyorum nasıl yapacagız :D
[/QUOTE]
Konu başlığında da yazdığı gibi Ankara için. Siz almak istiyorsanız İstanbul'dakileri araştırmaya başlayın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 15:17
hemen hemen hepsi 60 kuruş civarı ben inceledim
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 16:44
Evet zaten belirtmiştim tüm çeşitlerin 0,60 krş. olduğunu. Sadece mermer tarzı taşlar ya plaka halinde fiyatı var; ya da kilosu 1,5 tl ye kadar çıkabiliyor.
[QUOTE=ozgurbolukbasi]
[QUOTE=BeZGiN]
Bugün, ilk mesajımda ki bahsettiğim yere, yakın bir arkadaşıma lav kayası almak için gittim ve taş çeşitlerinin arttığını gördüm. Ayrıca hangi tür taş çeşidi ararsanız arayın kilosu sadece 0,60 krş. bilgilerinize...hemen hemen hepsi 60 kuruş civarı ben inceledim
[/QUOTE][/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2012 11:59
Hakan abi özür dileyerek,
Kribensis 2012-05-25 11:59:47
Bugün Bircan Mermer'e gittim. Şahsi görüşümdür, bir çok arkadaşımız hayal kırıklığı yaşayacaktır. Kaya çeşidi yeterince fazla değil. Olanlar tam tabiriyle DEV GİBİ. Zamanı olan gitsin, baksın. Zamanı olmayan doğru taş markete gitsin.
Saygı ve sevgilerimle,
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2012 15:14
Estğ. Alperim,
Ben yakın zaman da gezdiğim ve alışveriş yaptığımda bana dolu dolu göründü. Dev diye tabir ettiğin taşlarda var evet, onların ufakları da mevcuttu. Yolum düşerse taş çeşitlerini fotolar koyarız buraya işine yarayacak, zamanı olan dediğin gibi gider bakar.
Saygılar...
Bugün Bircan Mermer'e gittim. Şahsi görüşümdür, bir çok arkadaşımız hayal kırıklığı yaşayacaktır. Kaya çeşidi yeterince fazla değil. Olanlar tam tabiriyle DEV GİBİ. Zamanı olan gitsin, baksın. Zamanı olmayan doğru taş markete gitsin.
Saygı ve sevgilerimle,
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2012 21:43
Verdiğiniz linkleri açamıyorum sorun galiba bende herkes açmış gibi bu hatayı veriyor
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2012 22:05
Bende açamıyorum.Aynı yazı çıkıyor
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2012 09:11
Ay sonlarına doğru bandwidth limitini aştığında açılmıyor siteleri. Bir müddet sonra normale dönüyor. Bilgilerinize...
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. [/QUOTE][QUOTE=emrecannnn]Bende açamıyorum.Aynı yazı çıkıyor[/QUOTE]
[QUOTE=melil]Açılmıyor [/QUOTE]