Taş Aramaya Son... ANKARA
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2012 20:54
Bugün, ilk mesajımda ki bahsettiğim yere, yakın bir arkadaşıma lav kayası almak için gittim ve taş çeşitlerinin arttığını gördüm. Ayrıca hangi tür taş çeşidi ararsanız arayın kilosu sadece 0,60 krş. bilgilerinize...
BeZGiN 2012-04-29 21:12:50
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 21:49
Burası mükemmel bir yer arkadaşlar.Bir çuval taşı nerdeyse bedava fiyatına veriyorlar.Akvartisler için şehrin ortasında bir taş cenneti.
sivaslı06 2012-05-07 21:50:19
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2012 22:31
merhabalar. kolay gelsin güzel bişey paylaşmısın ama küçük bir sorunum var.. oda aramızdaki 700 km mesafe :) ben elazığdayım n. nasıl temin edebilirim internet üzerinden satışları yok sanırım...
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 09:17
[QUOTE=ahmetturan23]
merhabalar. kolay gelsin güzel bişey paylaşmısın ama küçük bir sorunum var.. oda aramızdaki 700 km mesafe :) ben elazığdayım n. nasıl temin edebilirim internet üzerinden satışları yok sanırım...[/QUOTE]
Merhaba, internet üzerinden satışları yok; isterseniz web sitelerinden iletişim yolu ile konuşmanız da fayda var.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 09:26
Hakan abi yeni kuracağım mbuna akvaryumuna 4-5 tane çok büyük olmamak şartıyla kayalar lazım oval ve düz olsun zevkine güveniyorum abi.
Gerçi en güzelini bilirsin bize yakışandan alda gel abi.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2012 09:41
[QUOTE=Cindo]Hakan abi yeni kuracağım mbuna akvaryumuna 4-5 tane çok büyük olmamak şartıyla kayalar lazım oval ve düz olsun zevkine güveniyorum abi.
Gerçi en güzelini bilirsin bize yakışandan alda gel abi.
[/QUOTE]
Tanerim birlikte gideriz hafta sonu; hem gezmiş oluruz biraz. Havalarda güzel. Bakarsın ufak bir pratik mangal yanabilir her an
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 15:00
DEKORLARLA İLGİLİ YARDIMCI OLABİLİRİM
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 15:04
[QUOTE=BeZGiN]
[QUOTE=emrullahım]
Bayisiyim yarımdımcı olabilirim
[/QUOTE]Merhaba; biraz daha ayrıntılı bilgi verir misiniz?
[/QUOTE]
Yazmıştım zaten size; cevap gelmemişti.