Tapatalk uygulamasi
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2014 15:08
Merhaba bende bu konuyu açacaktım baktımki arkadaşlarda aynı dertten müzdarip. Bende tlf giriyorum foruma genelde çok kolaylaştırıyor tapatalk benim gibi bir çok kişide öyle kullanıyordur bir güncelleme yapılır tapatalk kullanabilirsek herkes için iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2015 23:16
Sanırım uygulamaya hala geçiş olmadı. Olsaydı yöneticiler cevap yazarlardı. [:geek:]
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2015 02:22
Şu tapatalk olsaydı iyiydi.
Saygılar.........................................
Saygılar.........................................
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2015 17:37
Konu 2011 yilinda acilmis yonetici oncelikli islerimiz var asp desteklemiyor aciklamasini yapip gitmis. nerdeyse 2016 geldi 5 sene icinde herhangi bir calisma yapilmamis. telefondan takip edenler icin sikinti oluyor ama yoneticiler anlamak istemiyor herhalde.[:kotu:]
+1: [T]114380,eralpx[/T][T]82949,chib[/T]
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2015 18:17
Kesinlikle bu forum için tapatalk olmalı.Daha sık ve kolay giriş olur telefondakiler için.Yöneticilerin ilgilenmesini rica ediyorum.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2015 18:25
Tabatalk asp dilini desteklemediği için site tabatalk'a kayıt olamıyor.
Diğer çözüm,site için mobil uygulama yapmak fakat bunu hazırlamak o kadar kolay bir iş değil.
Diğer çözüm,site için mobil uygulama yapmak fakat bunu hazırlamak o kadar kolay bir iş değil.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2015 18:27
Enson değişimle birlikte mobilden giriş kolaylaştı bence.
+1: [T]12491,omardaing[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2015 11:21
Özel kodlama forumlara destek vermiyorlar ne yazık ki sadece belirli hazır forumlara destek var.
[QUOTE]Hello Refet
Thank you for contacting Tapatalk.
I’m sorry to tell you that Tapatalk doesn’t currently support custom coded forum system.
These are the forum systems that we do support. Pls. check it out at your convenience. Thank you.
https://tapatalk.com/start-here.php
Regards,
Howdy[/QUOTE]
[QUOTE]Hello Refet
Thank you for contacting Tapatalk.
I’m sorry to tell you that Tapatalk doesn’t currently support custom coded forum system.
These are the forum systems that we do support. Pls. check it out at your convenience. Thank you.
https://tapatalk.com/start-here.php
Regards,
Howdy[/QUOTE]
Teşekkür Edenler: [T]107234,ömer_[/T]
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2017 21:26
Merhaba lar öncelikle site olarak çok güzel ancak sadece telden girdiğimiz için tapatalk olmayınca büyük sıkıntı tapatalk aktiflestirilmeli veya ayrı program yapmalisiniz
+1: [T]82949,chib[/T]