Su arıtıcısı ile dış filtre yapımı bölüm 2 [SY:3]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sistem çok hoşuma gitti bu su arıtma cihazı çok pahalı dış filtre fiyatı neredeyse uygun fiyata nereden buluruz acaba yanında 4-5 parça malzeme ile satıyorlar sadece bu sistemi yapabilmemiz için gerekli parçanın ismi nedir.Kabımı , kalıbımı ne diyecez biz bu malzemeye
Sistem çok hoşuma gitti bu su arıtma cihazı çok pahalı dış filtre fiyatı neredeyse uygun fiyata nereden buluruz acaba yanında 4-5 parça malzeme ile satıyorlar sadece bu sistemi yapabilmemiz için gerekli parçanın ismi nedir.Kabımı , kalıbımı ne diyecez biz bu malzemeye
[/QUOTE]Siz sıfırını sordunuz galiba evkur yada spotcular,2. el satan her yere bakın su arıtıcısı dediniz zaman onlar gösterir.
Kaan kardeş ikinci eli yokki ankaranın en çok 2.el satan yeri itfaiye oradada yok :D valla çok hoşuma gitmişti proje ama gerçeğe dönüştüremiycem galiba :(
Kaan kardeş ikinci eli yokki ankaranın en çok 2.el satan yeri itfaiye oradada yok :D valla çok hoşuma gitmişti proje ama gerçeğe dönüştüremiycem galiba :(
[/QUOTE]Olurmu abi koca Ankarada yokmu su arıtıcısı satan bir evkurcu
Sığmaz malasef
Evet dediniz gibi ilk aldığımda ve söküp baktığımda içinde bir kaç filtrasyon malzemeleri vardı ben bunları söktüm çünkü güvenemedim kullanılmış ve ne olduğunu bilmiyorum.zaten açıklayıcı resimler ekleyeceğim.