Sp yavruları
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 15:59
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=MtRriewoASE[/VID]
Boyut (cm):100 * 40 * 40
Kapasite (litre): 160 lt
Canlılar: SP yavrusu 20 adet 2-3 cm / 1 adet CYce vatoz / 2 adet copcu
Malzemeler: 300 w ısıtıcı / ic filtre ve hava motoru
Akvaryum Bakımı: 10 gunede bir su ekleme 20gunde dip cekimi 1/4 oranında
Kullanılan Yemler: ıspanak / artemia kırıgı / granur
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: aquatan ve bio nitric
Yeniden akvaryuma merak saldim yaklasik bir 20 yildan sonra SP yavrulari aldim 20 adet koloni yapip sonrada 400 lt bir tank alip oraya gececegim, uzun zaman sonradan tekrar bu hobicilige basladigim icin sizin deneyimlerinizden ve fikirlerinizden yararlanmam gerek fotograf yerine video koyuyorum ... bu arada bir tane sp digerlerinden daha soluk renkte 40. snaiyede goruntuye cikiyor..bir sorunu yoktur herhalde 40 gundur ölmedigine göre aksine en cabuk buyuyenlerden biri oldu..cuc vatozumu da sona dogru gorebilirsiniz..arkada coculeirmden biride sabit duruyor cok istedim ciksin ama cikmadi tskler
deliorman2010 2011-03-13 16:09:51
Boyut (cm):100 * 40 * 40
Kapasite (litre): 160 lt
Canlılar: SP yavrusu 20 adet 2-3 cm / 1 adet CYce vatoz / 2 adet copcu
Malzemeler: 300 w ısıtıcı / ic filtre ve hava motoru
Akvaryum Bakımı: 10 gunede bir su ekleme 20gunde dip cekimi 1/4 oranında
Kullanılan Yemler: ıspanak / artemia kırıgı / granur
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: aquatan ve bio nitric
Yeniden akvaryuma merak saldim yaklasik bir 20 yildan sonra SP yavrulari aldim 20 adet koloni yapip sonrada 400 lt bir tank alip oraya gececegim, uzun zaman sonradan tekrar bu hobicilige basladigim icin sizin deneyimlerinizden ve fikirlerinizden yararlanmam gerek fotograf yerine video koyuyorum ... bu arada bir tane sp digerlerinden daha soluk renkte 40. snaiyede goruntuye cikiyor..bir sorunu yoktur herhalde 40 gundur ölmedigine göre aksine en cabuk buyuyenlerden biri oldu..cuc vatozumu da sona dogru gorebilirsiniz..arkada coculeirmden biride sabit duruyor cok istedim ciksin ama cikmadi tskler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 16:09
Biliyorum ozellikle mango koku almadim ..suni bir kok yavru olduklari icin onla cok oynuyorlar..
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 16:59
Aramıza hoşgeldiniz tekrardan hafif bir akıntının yavruları büyütmesinde etkisi vardır ama sizin akvaryumda biraz fazla akıntı var gibime geldi iç filtrenin yönünü değiştirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 18:47
Öncelikle hayırlı olsun balıklarınız ve akvaryumunuz. Yukarıda Alper Bey'in de söylediği gibi akıntı bana da biraz fazla gibi geldi. Bununla birlikte rengi soluk dediğiniz balığınız benim de dikkatimi çekti. Balığın her hangi bir sorunu yok bence. Lakin benim de yaklışık 2 aylık yavrularımın içerisinde bu şekilde soluk renkli yavrulardan vardı.
Tamamen kalıtımsal birşey olduğunu düşünüyorum. İleride de rengi biraz solgun ve çizgi çizgi gibi olabilir. Böyle olunca da diğer balıkların arasında sizin gözünüze batacaktır sadece :)
Tamamen göz zevkinize kalmış bir durum olacak yani.
Sağlıklı balıklar...
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2011 19:35
Akintiyi hallettim aparat ile yonunu degistirdim simdi daha iyi oldu tskler yorumlarinizi ve önerilerinizi bekliyorum copcumunde Gyrinocheilus aymoieri albino oldugunu ogrendim 20 yil da cok sey degismis