Sohbet odası
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sohbet odası bir süre önce vardı ama katılım sıfır denecek kadar azdı. Ben her girdiğimde boş oluyordu.Sadece bir keresinde birkaç kişi ile yazışma fırsatım oldu.Bu sebepten olsa gerek kaldırılmış malesef.
Sohbet odası bizi hobiden uzaklaştırabilir arkadaşlar.Diğer arkadaşlarımın da dediği gibi mevzular geyiğe dönüşür karşılıklı atışmalar çoğalır vs.vs.Ayrıca forumda aklıma takılan birşey için konu açtığımı hiç hatırlamıyorum.Sadece bir balık türü için konu açmıştım o kadar.Yapılması gereken aktif konuları takip etmek arama butonunu kullanmak.Konuları atlamadan okumak vs.vs.Bilgiye ulaşmak o kadar da zor değil.
Saygılar,Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aynı şeyi ben merak etmiş olsaydım ana sayfadan aşağıya doğru inerken malzemeler ve yemler isimli forum başlığını görürdüm ve forum içeriğindeki ilk konuya tıklardımHiç ama hiç zor değil merak ettiğiniz şeyi bulmak.
Sohbet odası bir süre önce vardı ama katılım sıfır denecek kadar azdı. Ben her girdiğimde boş oluyordu.Sadece bir keresinde birkaç kişi ile yazışma fırsatım oldu.Bu sebepten olsa gerek kaldırılmış malesef.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir