snow larım gelirse
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 20:20
Arkadaşlar hemen konuya gireceğim
abdullahbestil 2007-09-07 21:35:36
120 lt akvaryumumda 15 sp (5cm) , 2 yunus (4cm) , 1yunus (7cm), 1ters yüzen çöpçü (12cm) ve bir adet 8cm vatoz var. 4-5 adet 2-3 cm snow prenses geliyor. Bunlar için şu an yeni akvaryum almam mümkün değil. Acaba bu akvaryumda onları rahatsız ederlermi, yerlermi vs. Yani bu akvaryuma onları koyabilirmiyim.
2. ihtimal: Sineklikle akvaryumu ayırıp koymam.
Arkadaşlar yorumalrınızı bekliyorum.
Bu akvaryumda taş çatlasın 1 ay duracaklar.
Şimdiden teşekkürler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 20:24
Yeme durumunun söz konusu olacağını sanmıyorum fakat rahatsızlık büyük ihtimal olacaktır. Zaten 120 litrede baktığınız balık sayınız şimdiden çok fazla , bir de bunların yanına snowları eklerseniz akvaryumda huzursuzluk kaçınılmaz olacaktır.
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 20:28
Abdullah kardeşim;120 lt. için zaten elindekiler bile çok fazla,bence yeni balık ekleme,hatta elindekileri azalt derim ben.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 21:01
Arkadaşlar biliyorum balık sayısı fazla ancak bu balıkları mutlaka almam lazım ve şu an yeni bir akvaryumu da eve almıyorlar. :D
Yunusları verebilirsem akvaryumcuya vereceğim. Bunun dışında sizce akvaryumu bölerekmi koyayım bu balıkları koymadanmı?
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 21:05
Tül yavruluk alıp, tül yavruluğun etrafıın kadın çorabı ile sarıp yavrularını bu yavruluğun içinde tutabilirsiniz, belli bir zamana kadar.
Reisinde dediği gibi elinizdeki balıklar o ebattaki tank için yeterince fazladır.
Beyaz prensesleri, karma tanklarda helede ufak ebattaki tanklarda beslenilmesini önermiyorum.
Reisinde dediği gibi elinizdeki balıklar o ebattaki tank için yeterince fazladır.
Beyaz prensesleri, karma tanklarda helede ufak ebattaki tanklarda beslenilmesini önermiyorum.
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 21:07
Balıklar 2-3 cm ler. Tül yavruluk biraz ufak kalmazmı sizce? Eğer diğer balıklarla olmaz diyorsanız sineklikle akvaryumu ayıracağım. Ne dersiniz?abdullahbestil 2007-09-07 21:07:46
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 21:14
[QUOTE=reis]Abdullah kardeşim;120 lt. için zaten elindekiler bile çok fazla,bence yeni balık ekleme,hatta elindekileri azalt derim ben.
Saygılar...
[/QUOTE]
Moralinizi bozmak istemem ama birebir hemfikirim ...