SARILAR DİYARI :)(yeni dekor sayfa 7 de)
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2009 17:58
[QUOTE=designer100][QUOTE=tugix]Biraz daha ftoğraf eklermisiniz? Ellerinize sağlık muhteşem.. [/QUOTE]
[/QUOTE]
Video biraz daha uzun olsaymış tadından yenmezmiş
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2009 18:50
[QUOTE=mavi_34][QUOTE=designer100][QUOTE=tugix]Biraz daha ftoğraf eklermisiniz? Ellerinize sağlık muhteşem.. [/QUOTE]
[/QUOTE]
Video biraz daha uzun olsaymış tadından yenmezmiş[/QUOTE]
İnşallah bir dahaki daha uzun olur
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2009 00:25
Harika bir çalışma olmuş elinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2009 00:36
Tebrikler, elinize emeğinize sağlık, gerçekten çok güzel bir kompozisyon çıkartmışsınız, iyi günlerde beslemeniz dileğiyle,
Sağlıklı balıklar,
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2009 00:49
Yılmaz ERDOĞAn'ın vizontele filminde bir sahne vardı hatırlarsınız.Ş....... benim aklıma gelmişti gerçek bak.
Süper olmuş elinize emeğinize sağlık.Canı gönülden tebrik ederim.
Sağlıklı Balıklar,
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2009 14:22
[QUOTE=jicksman]Tebrik ederim çok hoş olmuş kayalar falan çok güzel duruyorlar acaba bu kayaları nereden alabiliriz..[/QUOTE]
Kayaları sokaktan topladım.Sanırım belediye çöken asfaltlar için destek amaçlı kullanmış.
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2009 15:21
[QUOTE=designer100][QUOTE=jicksman]Tebrik ederim çok hoş olmuş kayalar falan çok güzel duruyorlar acaba bu kayaları nereden alabiliriz..[/QUOTE]
Kayaları sokaktan topladım.Sanırım belediye çöken asfaltlar için destek amaçlı kullanmış.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim inanmazsın mesajı yazdığım gün o kayalara yakın baya taş buldum...
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2009 15:23
Ertan bey
Tebrikler,çok güzel bir tank olmuş.Sağlıklı balıklar dilerim
Ayrıca bir şey öğrenmek istiyorum.Tankınızın üzerinde durduğu sehpa 2*2cm profilmidir ve ordada dikme varmı resimlerden gördüğüm kadarıyla yok.Sehpada taşıma sorunu varmı yada esneme yaptımı cevaplarsanız sevinirim.Saygılar
Ayrıca bir şey öğrenmek istiyorum.Tankınızın üzerinde durduğu sehpa 2*2cm profilmidir ve ordada dikme varmı resimlerden gördüğüm kadarıyla yok.Sehpada taşıma sorunu varmı yada esneme yaptımı cevaplarsanız sevinirim.Saygılar
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2009 18:42
[QUOTE=FIKKO]Ertan bey
Ayrıca bir şey öğrenmek istiyorum.Tankınızın üzerinde durduğu sehpa 2*2cm profilmidir ve ordada dikme varmı resimlerden gördüğüm kadarıyla yok.Sehpada taşıma sorunu varmı yada esneme yaptımı cevaplarsanız sevinirim.Saygılar[/QUOTE]
Ayrıca bir şey öğrenmek istiyorum.Tankınızın üzerinde durduğu sehpa 2*2cm profilmidir ve ordada dikme varmı resimlerden gördüğüm kadarıyla yok.Sehpada taşıma sorunu varmı yada esneme yaptımı cevaplarsanız sevinirim.Saygılar[/QUOTE]
merhabalar sehpa 30*30 kutu profilden yapılma.ortada destek yok.Çok rahat taşıyor.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2009 14:33
Ertan bey verdiğiniz bilgiye teşekkürler
benim elimde 20*20 profilden bir sehpa vardı 100cm*50cm yükseklik 75cm ölçülerinde üzerine 100*50*50 tank yaptırmak istiyorum sizce taşımada sorun olurmu
aralarda dikme yok fakat kayıtlar var fikir verirseniz sevinirim.Tekrar teşekkürler
benim elimde 20*20 profilden bir sehpa vardı 100cm*50cm yükseklik 75cm ölçülerinde üzerine 100*50*50 tank yaptırmak istiyorum sizce taşımada sorun olurmu
aralarda dikme yok fakat kayıtlar var fikir verirseniz sevinirim.Tekrar teşekkürler
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2009 14:39
[QUOTE=FIKKO]Ertan bey verdiğiniz bilgiye teşekkürler
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Herhangi bir sorun olacagını düşünmüyorum.
onurdemirbalaÇevrim Dışı
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2009 22:56
Gayet asil..Tebrikler
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2009 13:15