Samsun'da bir akvaryum grubu kursak?
As bafra Samsun otobüs terminalindeyim,bu tarafa yolu düşene ısmarlıcak çayımız bulunur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
As bafra Samsun otobüs terminalindeyim,bu tarafa yolu düşene ısmarlıcak çayımız bulunur.
[/QUOTE]Bir ara Cumhuriyet Meydanı'nda bir otobüs firmasında kocaman bir akvaryum ve içinde dev gibi pengasuslar vardı. Bir ilginiz var mı?
Selam arkadaşlar bende Bafra'dan katılıyorum, yaklaşık bir aydır forumu takip ediyorum, bu forumla tanışmadan önce akvaryum merakı sardı, ancak herhangi bir araştırma yapmadan 40 litrelik bir tank aldım, balıkları satan adamın tavsiyesiyle 5 tane de japon attım içine, forumu inceledikten sonra üç tanesini çıkarıp ikiye düşürdüm balıkları, içindeki plastik bitkileri de çıkardım, iki aydır bakıyorum balıklarımda bir sorun yok ama bu tankı bitkili canlı doğuran akvaryumuna çevirmeyi düşünüyorum, birde daha büyük bir tankta sp türü balıklar beslemeyi düşünüyorum, maddi krizi atlattıktan sonra tabi, bazı terimlere yabancı olduğum için anlamada zorluk çekiyorum, bu gibi organizasyonların özellikle benim gibi yeni başlayanlar için faydalı olacağını düşünüyorum, mesela geçen gün bafrada akvaryumcuya dip çekim aparatı varmı diyorum adam bana o ne abi dış filtre var ondan veriyim diyor :D o derece yani
100*70*70
demasoni, yunus,
red cheek, sarı prenses,
iceman, zebra,
boynuzlu cüce vatoz