Samsun'da bir akvaryum grubu kursak?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üstad toplanma konusunda çok haklısınız. Sevdiğimiz dükkanların kapanması çok kötü oldu. Takaslar, toplu alımlar ve bazı şeyleri paylaşmak hovbiyi geliştirecektir.
saygılar
Saygılar.
Selçuk Bey'e katılıyorum iki akvaryumcunun daha kapanması olumsuz etkileyecek bizleri.Kapanan iki yerde farklı tür balıkları azda olsa getiriyordu. Şimdi farklı tür canlı getirmeyecekler ayrıca gelen balıkları görünce acıyorum haşat olmuş sağlıksız balıklar geliyor. Bir gold cüce vatoz yada longfin cücevatoz bulamayacakmıyız şehrimizde güya büyükşehiriz.
Ahmet Bey takas ve toplu alımlarda işimiz gerçekten zor oluyor. Özellikle balık ve malzeme alımında birlikte alım olsa güzel olur hesaplıya da gelir. Ben kaliteli yemlerimin çoğunu kedibalıkları forumundaki toplu alımla temin ettim.
Bilal Bey petshop malesef yok tabiri caizse mahalle bakkalı gibi işletmeler var. Bu tür işletmeler yerinde sayar gelişemez müşterilerine çeşit sunmadığı içinde hobinin gelişmesi adına faydası olmaz malesef. Samsunda discus yetiştiricisi Cevher Bey üretimden satışa yöneleceğini ve bol çeşit içeren bir akvaryum dükkanı açacağını söylemişti umarım bunu çabuk yapar kendisi diğerlerinin aksine istenilen malzemeyi temin edip getirten değerli bir üreticidir.
Selçuk Bey'inde dediği gibi keşke zaman olsada Ankaraya gidip ordan alıp gelebilsem burda yok istesende getirmiyorlar zaten.
Saygılar,
Saygılar,
[/QUOTE]
EVET ARKADAŞLAR BENDE VARIM TOPLANMAYA GELİNCE ŞARTLAR EL BVERIRSE NERDE OLURSA GELIRIM HERKESE SAYGIILAR DERİM
msnem55@hotmail.com
Benide dahil edin
[/QUOTE]merhaba arkadaşlar samsundakı akvartıslaer herkes msn adreslerını yazarsa oradan daha rata kın on olup olmadıgını anlayabılırız ben yazdım herkezı davet ediyorum