Sailfin Reef
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 13:38
Fotoğraf:
Bu tanktaki hemen her şeyi İlyas bey temin etti. Buradan da teşekkür etmek istiyorum. Tankı kuralı bir kaç ay oldu. Dışarıdan sumplı yaptım. filtrasyon inanılmaz iyi oldu. Rahatça müdahale de edebiliyorum.
Boyut (cm):60*50*50
Kapasite (litre):150
Canlılar:sailfin tang, percula, sixline, cleaner shrimp
Malzemeler: Boyu ps, newjet 2300, 36watt Led + 2 x Giesemann T-5 - 24 W Lagoon Blue
Akvaryum Bakımı: Haftalık %10 su değişimi
Kullanılan Yemler: Pul, granül, dondurulmuş karides
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Coralx xxl, mercan sütü, trace element, clearx
davut eroglu 2013-03-12 14:20:15
Bu tanktaki hemen her şeyi İlyas bey temin etti. Buradan da teşekkür etmek istiyorum. Tankı kuralı bir kaç ay oldu. Dışarıdan sumplı yaptım. filtrasyon inanılmaz iyi oldu. Rahatça müdahale de edebiliyorum.
Boyut (cm):60*50*50
Kapasite (litre):150
Canlılar:sailfin tang, percula, sixline, cleaner shrimp
Malzemeler: Boyu ps, newjet 2300, 36watt Led + 2 x Giesemann T-5 - 24 W Lagoon Blue
Akvaryum Bakımı: Haftalık %10 su değişimi
Kullanılan Yemler: Pul, granül, dondurulmuş karides
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Coralx xxl, mercan sütü, trace element, clearx
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 13:42
Davut Bey tebrik ederim gerçekten çok başarılı bir tank olmuş, bu tarz tankları gördükçe tuzlu suya ilgim daha da artıyor.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 13:58
Herkes için mi öyle bilmiyorum ama deniz canlılarının görselliği daha hoş oluyor. Davut Bey sizin akvayumunuzda kesinlikle mükemmel. Yeterli tecrübeyi edindikten ve tatlı suyla ilgili gerçeklestirecek hayalim kalmadıktan sonra hedefim böyle güzel bir tuzlu su akvaryumu kurmak.
mjcaner 2013-03-12 13:59:20
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 14:19
Deniz akvaryumu bir başka güzel ama bu gerçekten harika olmuş.Emeğinize sağlık.Sağlıklı balıklar dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 16:03
Üstadım ellerinize sağlık muhteşem görünüyor inan:)
Tanıyamadım sistemi
Canlılar, renk harmonisi, genel dizayn Allah nazarlardan korusun tekrardan maşallahları esirgemeyelim
by_desp@hotmail 2013-03-12 16:29:45
Tanıyamadım sistemi
Canlılar, renk harmonisi, genel dizayn Allah nazarlardan korusun tekrardan maşallahları esirgemeyelim
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2013 22:04
Sağol İlyas. Sayende bu kurulumu gerçekleştirdim. Bu güzel calıları sen bir araya getirdin. Sadece tasarım bana ait.
Mert bey, pet şişeyi skimmerin atık kabı olarak kullanıyorum.
Mert bey, pet şişeyi skimmerin atık kabı olarak kullanıyorum.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 14:15
Böyle tankları çok seviyorum ne kadara mal oldu bu tank??
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 20:41
Bence çok çok çok eksik bir tanıtım olmuş.Ölçüler, kafa motoru , kayalar,kum, tuz ,kullanılan katkılar,canlılar, ps , kullanılan diğer ekipmanlar......çok çok eksik var.Öyle 3-4 foto kandırmaz.Aslında fiyatlarınıda yazarsanız.Paylaşım tam amacına ulaşmış olur.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2013 13:04
Kurmayi istedigim akvaryum :) umarim birgun bitkili tanktan deniz tankina gecis yaparim, emeginize saglik guzel bir calisma