Resimli Akvaryumum(Tür tavsiyeniz)
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2006 01:03
Bende güzel bir daffodil kolonisi diyorum.Anaçların yavrularla beraber cıvıl cıvıl görüntüsünü görünce oldukça sevineceksiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2006 01:23
Bence o akvaryuma en güzel leptesoma türleri va calvus gider ama zevk ve sabır sizin..Ne olursa olsun sağlıklı balık olmasını dilerimsaygılar
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2006 04:40
Akvaryumunuz çok güzel tebrik ederim
Arka fon hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?
Bir de mercanı nereden temin ettiniz izmirde sorabilir miyim?
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2006 08:01
Ercan bey bitki koyacaksanız eğer (bence) balıklardan önce koymanızda fayda var.Balıklar zarar verebiliyor aksi halde.Şimdiden sağlıklı balıklar.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2006 11:56
Gerçekten hoş bir dekor olmuş ama bende testinin çıkarılmadından yanayım güzelim taşların yanında pek bir alakasız olmuş doğallığı olumsuz etkilemiş tür olarak malavri diyorum...
saygılar....
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2006 23:48
Arkadaşlar tankımın son hali ...Yunus(3E5D) ve sarı prensesde(1E5D) karar kıldım ve anubias türü 3 kök bitki koydum...Yorumlarınıza açığım...
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2006 00:37
Ya arkadaşlar biz ailecek eşim ve ben akvaryum hobisine çok meraklıyız ..Biliyorum olmaz bu türlerlerle ama yinede ben bir sorayım dedim belki besleyeniniz vardır.Eşim tutturdu yunus ve sarıların yanına mono alalım diye.Olur mu arkadaşlar?Yaşarlar mı beraber sizce?
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2006 01:00
Serhat Bey bende akvaryum hobisine iki ay önce başladım.Akvaryumumda malawi ve tanganyika türleri bir arada, sizin sorunuzun cevabını ben veremiyeceğim ama forumda uyum tablosu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada akvaryumunuz gerçekten çok güzel olmuş ama bence testi doğallığı bozuyor.Saygılar...