Resif Peyzajı Örnekleri
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2010 16:29
Forumdaki canlı kaya peyzajı konusuna örneklerle başlamak istedim, tüm arkadaşlarla örnekler üzerinden güzel fikir alışverişleri yapabiliriz, katkılarınız önemlidir.
mmoner 2010-12-16 16:30:09
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2010 18:22
Yok :) Fazla görünsün diye yapmışlar. Kayaların düzlenmesine (plate,tabak gibi) gerek yok sanırım, temsili olarak öyle çizilmiş. Lagün tarzında balıklara daha fazla yüzme alanı düşüyor. mmoner 2010-12-16 18:26:53
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2010 22:42
Yükseklik algısını oluşturabilmek ve dizaynın tanka katacağı havayı daha net anlayabilmek için dizilimin önden görünüşleride tasarlanabilir.
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 09:38
Yerli bir forumdan alıntı;mükemmel ötesi herşey
Bu arada 2.resimdeki akvaryumun sahibi bizim forumdanmış tesadüfen çıktı bir yerde karşıma.Davut Bey'di sanırım sahibi.Kendisini de bu vesileyle tebrik ediyorum.
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 11:18
Bu kayalarin boyle durmasini salamak icin birbirlerine mi yapistiriyolar yoksa sekli veren tek parca kaya mi kullaniliyor..? Nasil yapiliyor?
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 10:44
[QUOTE=mavisakal86]Bu kayalarin boyle durmasini salamak icin birbirlerine mi yapistiriyolar yoksa sekli veren tek parca kaya mi kullaniliyor..? Nasil yapiliyor? [/QUOTE]
Parca kayaları birbirine sabitleyerek yapıyorlar. Forumda bikaç örneğini görmüştüm. yapıştırma'da kullanılmış,köşelerinden delinip birbirine sabitlenerek'de.