Red turkuaz-pigeon Son gelişmeler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Evet yumurtalar açıldılar ve bu gün sırta geçişteler ve geçişleri sürüyor.Az bir yavru sayısı mevcut fakat anne-babaları çok ilgililer.Birazdan foto eleyeceğim.
Eğer daha dişi dökerken yiyorsa onları ayırın benimde öyle 2 eşim vardı daha yumurta tüpten çıkarken yiyorlardı,ayırmak zorunda kaldım.Bu durum erkeğin hazır olmamasından kaynaklanıyor bana göre.
Yavrusunu aldığım çift ise yumurtaları döküyor 36.saat yiyordu.Kafes ile yemelerini önleyince yavrulara da bakmaya başlayınca aldım kafesi.
Dediğim gibi ayırın onları eğer başka balıklarınız varsa dişiyi oraya alın,kendine başka bir erkeği bulur kısa sürede.İlla aynı balıkları üreticem derseniz işiniz uzun.
Bende erkeğin hazır olmamasına bağlıyorum durumu.Genelde olan bir durum değil bu aslında.İlk yumurtladıklarında olmuştu o zaman da su hazırlamasını filan bilmiyordum.Sıcaklık 31 dereceydi balıkta doğal olarak direk yedi.Ondan sonra hiç yemedi.24 saatin sonunda yemeye başlıyordu senin çift gibi.Seninkilerin yeme sebebide tahminimce mantarlaşan yumurta sayısının fazla olması.Larvaya dönüşmemesinden dolayı yeme içgüdüsü oluşuyor.Ama şu an sırta aldılarsa zamanla geçecektir bence.Bu arada yavru sayın çok az ise yeme ihtimalleri var hâlâ.
Eğer daha dişi dökerken yiyorsa onları ayırın benimde öyle 2 eşim vardı daha yumurta tüpten çıkarken yiyorlardı,ayırmak zorunda kaldım.Bu durum erkeğin hazır olmamasından kaynaklanıyor bana göre.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir