RED MAP ÇİFTLERİM VE DİĞERLERİ
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 18:46
Tüm dicus severlere merhaba, Aquapetcenterdan üç ay evvel aldığım dört adet red maplardan iki tanesi eş tuttu,çiftler ilk yumurtalarını seyir akvarumunda bıraktılar,yumurtalar bir gün sonra bozuldu,bir gün boyunca gözlemlediğim çiftlerin yumurtalara ve bibirlerine karşı gösterdikleri ilgi ilerisi için beni umutlandırdı,çiftleri üretim tankına aldım inşallah yavrularını görmek nasib olur,ayrıca erkek olduğuna kannat getirdiğim red maplardan birini geçen sene kendi ürettiğim ve bir ay evvel yavru aldığım turkuaz dişi ile çiftleştirmek için üretim tankına aldım inşallah eşleşirler.balıkların resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum, ayrıca sıksık beni ziyaret edip tecrübelerini paylaştığımız Tolga Kırcalı arkadaşıma teşekkür ederim.
ismailyakupoğlu 2007-06-20 22:01:17
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 20:51
ismail Bey merhaba oncelikle,baliklar gercekten cok guzel ve saglikli gorunuyorlar.Umarim hersey istediginiz gibi gerceklesir.Benim bir sorum olacak baliklarinizla ilgili;aquapetten aldiginizdaki zamana gore boylarinda buyume oldumu yoksa eriskin mi almistiniz?Sadece merak ettigimden soruyorum.
Saygilar.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 21:32
Sezgin bey balıkları aquapetden aldığım zaman 11 cm boyundaydı erkek şuan 15 cm dişi 13 cm civarında.
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 00:31
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 10:05
Güzel balıklar.Bol yavrular dilerim.Emeğinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2007 10:48
[QUOTE=Akuarist]İsmail bey fotoğrafları düzenledim.Çok güzel bir çiftiniz var.Devamını bekliyoruz.Yavrularını görmek isteriz.Biz her konuda yardıma hazırız.
[/QUOTE]
Oğulcan bey fotoğrafları düzenlemeniz için teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2007 19:13
Tebrikler formları gayet güzel.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2007 23:31
Balıklarınız çok güzeller maşallah,Allah nazardan saklasın.Saygılarımla