protesto ediyorum
Ya ayrıca bu nedir ? Yakında tapu da isteyecekler yok vergi numarası ver yok T.C. kimlik numarası ver bankalar bile telefonda orda burda aradığında vermiyorum ben T.C. kimlik numaramı,her yerde bangır bangır bağırıyorlar T.C. numaranızı internet üzerinden tanımadığınız kimseye vermeyin diye burda da maşallah kimse ses etmemiş çatır çatır verilmiş numaralarını...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bunu bir hackerinmi yoksa forumda yetkili birimi olduğunu düşünüyorsunuz?
Mesela internette insanların KEY ödemesi alacağı sırada T.C. leri yayınlandı falan mahkemelik oldular burası da olmaz umarım...
Sadece TC kimlik numarası ile kimsenin kredi kartı bilgilerine ulaşılacağını sanmıyorum. Bir sürü güvenlik aşaması var. Güvenlik bilgileri, şifreler vs. olmadan ulaşamazsınız. İşim gereği birçok insanın benzer sorunlarıyla uğraşıyorum. Sorunların %99 'u insanların internete eriştikleri bilgisayarların virüslü olmasından ve dikkatsizliğinden kaynaklanıyor.
Ya ayrıca bu nedir ? Yakında tapu da isteyecekler yok vergi numarası ver yok T.C. kimlik numarası ver bankalar bile telefonda orda burda aradığında vermiyorum ben T.C. kimlik numaramı,her yerde bangır bangır bağırıyorlar T.C. numaranızı internet üzerinden tanımadığınız kimseye vermeyin diye burda da maşallah kimse ses etmemiş çatır çatır verilmiş numaralarını...