Profil Resmi
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 05:53
Kerem abi güzel fikir vermiş uygun bir şablon hazırlayıp değerlendirebiliriz hatta yapalım avatar konusunuda ele alalım ısrarla değişemeyenler içinde alternatif olur detaylı profil bilgileri kendimizi tanıtmaya resimli olarak yeter bence.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 03:11
Profil fotosu için kendi fotomuzu nasıl koyacağız peki? Öncelikle bir yere mi upload etmek gerek? Kal geldi bana beceremedim
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 09:28
[QUOTE=fatih15]Profil fotosu için kendi fotomuzu nasıl koyacağız peki? Öncelikle bir yere mi upload etmek gerek? Kal geldi bana beceremedim [/QUOTE]
Önce resmini bir resim yükleme sitesine yükleyeceksin,daha sonrada sitenin oluşturduğu linki ayarlar kısmında ki profil bölümüne yapıştıracaksın.
Önce resmini bir resim yükleme sitesine yükleyeceksin,daha sonrada sitenin oluşturduğu linki ayarlar kısmında ki profil bölümüne yapıştıracaksın.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 10:36
Bencede son derece yararlı bir öneri,hatta dahada ileri gidip herkes bir resmini imza sorumlusuna atabilirse herkesin kendi resmi imzasının içerisinde olabilir,isminin sol tarafında bu tabi imza sorumlusunu kızdıracak bir fikirde olabilir ::))) ama bende ilk öneriyi uygulayacagım.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 15:51
[QUOTE=GöKHan]Benim resim nasıl herkez görebiliyor heralde?[/QUOTE]
Tam arkadaşlık sitelerine eklenen resimler gibi :))
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 18:07
Ben de yaptım mevcut fotoğraflarımdan birini.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 21:13
[QUOTE=GöKHan]Benim resim nasıl herkez görebiliyor heralde?[/QUOTE]
Resmine baktığımda parmağındaki yüksüğü çözemedim ilk başta uzaktan bakınca anlarsın sen neye benzediğini gökhanım :)))
Resmine baktığımda parmağındaki yüksüğü çözemedim ilk başta uzaktan bakınca anlarsın sen neye benzediğini gökhanım :)))
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 00:52
[QUOTE=GeogeN]Güzel fikir fakat ben imageshack.us sitesinden denedim olmuyor arkadaslar baska bir site varsa önerirmisiniz..
[/QUOTE]
http://www.hizliresim.com sitesini deneyiniz.
http://www.hizliresim.com sitesini deneyiniz.