Prensesler
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2018 13:44
Merhabalar akvaryumu yeni kuruldu sayılır, daha önce prenses bakmadım. + -neler yapılabilir?
Ölçüler:130x40x60
Canlı Türleri:malawi chiclet
Bitki Türleri:yok
Tankın Yaşı:0
Filtrasyon ve Işıklandırma:pipo filtre jebo 825 dış filtre 1.20 iki adet florasan
Tasarım ve Dekorasyon:taş kaya ve batık gemi beyaz kum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204346/080320181342121.jpg[/IMG][EDIT]tolgastr,2018-03-08 13:51:39[/EDIT]
Filtrasyon ve Işıklandırma:pipo filtre jebo 825 dış filtre 1.20 iki adet florasan
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204346/080320181342121.jpg[/IMG][EDIT]tolgastr,2018-03-08 13:51:39[/EDIT]
Beğenenler: [T]203866,rupee[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2018 13:53
Eline sağlık güzel olmuş benimki de buna yakın iceman sarı kuyruk besleyeceğim gemi işine bende girmek istiyorum ama salınım muhabbetinden dolayı kararsızım
Beğenenler: [T]204346,tolgastr[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2018 22:51
[QUOTE=rupee]Eline sağlık güzel olmuş benimki de buna yakın iceman sarı kuyruk besleyeceğim gemi işine bende girmek istiyorum ama salınım muhabbetinden dolayı kararsızım [/QUOTE]
Bende çok düşünmüştüm fakat küçük tanka uzun zaman kullanım roblem olmadı diye kullandım.
Bende çok düşünmüştüm fakat küçük tanka uzun zaman kullanım roblem olmadı diye kullandım.
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2018 22:58
eksiği yok gibi ama akvaryumu kurdukten 1 hafta felan sonra balıkları
eksiği yok gibi ama akvaryumu kurdukten 1 hafta felan sonra balıkları koysaydın daha iyi olurdu (döngülerin oluşmasi için)
eksiği yok gibi ama akvaryumu kurdukten 1 hafta felan sonra balıkları koysaydın daha iyi olurdu (döngülerin oluşmasi için)
özür dilerin 3 kere gondermisim
belki balık kaybın olabilir bende olmustu
belki balık kaybın olabilir bende olmustu
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2018 23:04
[QUOTE=tolgastr]Merhabalar akvaryumu yeni kuruldu sayılır, daha önce prenses bakmadım. + -neler yapılabilir?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204346/080320181342121.jpg[/IMG][/QUOTE][QUOTE=tolgastr]
Merhabalar Tolga Abi, Batık Gemi Akvaryum da salınım yapma riski taşır çıkarmanızı tavsiye ederim Kayalarınızı arttırıp daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.[EDIT]Masturen,2018-03-09 23:05:10[/EDIT]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204346/080320181342121.jpg[/IMG][/QUOTE][QUOTE=tolgastr]
Merhabalar Tolga Abi, Batık Gemi Akvaryum da salınım yapma riski taşır çıkarmanızı tavsiye ederim Kayalarınızı arttırıp daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.[EDIT]Masturen,2018-03-09 23:05:10[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2018 15:22
[QUOTE=semoo]eksiği yok gibi ama akvaryumu kurdukten 1 hafta felan sonra balıkları
belki balık kaybın olabilir bende olmustu[/QUOTE]
Zor sabrettim ama 6 gün sonra balıkları ekledim. 👍
belki balık kaybın olabilir bende olmustu[/QUOTE]
Zor sabrettim ama 6 gün sonra balıkları ekledim. 👍
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2018 15:25
[QUOTE=Masturen]olgastr]
Merhabalar Tolga Abi, Batık Gemi Akvaryum da salınım yapma riski taşır çıkarmanızı tavsiye ederim Kayalarınızı arttırıp daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.[/QUOTE]
Hocam kayaları araştırıyorum, gemi hep soru işareti olarak kalacağına çıkaracağım. Arka fonu siyah yapıp beyaz kum koyu tarz kaya kullanacağım.
Merhabalar Tolga Abi, Batık Gemi Akvaryum da salınım yapma riski taşır çıkarmanızı tavsiye ederim Kayalarınızı arttırıp daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.[/QUOTE]
Hocam kayaları araştırıyorum, gemi hep soru işareti olarak kalacağına çıkaracağım. Arka fonu siyah yapıp beyaz kum koyu tarz kaya kullanacağım.
Beğenenler: [T]201114,Masturen[/T]
+1: [T]201114,Masturen[/T]
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2018 17:22
Piyasada sadece 1 tane suya salınım yapmayan derz dolgu türü var. Pahalı ve bulması çok zor. Batık gemi 3 aydır kullanıyorum ve salınım yapıyor. Dip çekimi yaparak su değişimi %25 (5 gün arayla) şimdilik kullanıyorum. Balıklarda bir sorun yaşamadım.
Malavi cinslerde lav kayası önemli. Ayrıca bu kayalar yumuşak olduğu için delmede sorun yaşanmıyor.
Malavi cinslerde lav kayası önemli. Ayrıca bu kayalar yumuşak olduğu için delmede sorun yaşanmıyor.
Beğenenler: [T]204346,tolgastr[/T]
Teşekkür Edenler: [T]204346,tolgastr[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2018 22:00
[QUOTE=Masturen]olgastr]
Gemileri çıkardım👍👍👍
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204346/110320182158221.jpg[/IMG]
Gemileri çıkardım👍👍👍
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/204346/110320182158221.jpg[/IMG]
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2018 22:03
Elinize Sağlık Tolga Abi, Forum da Malaviler için Biyotop yarışmaları ve Makaleler de mevcut isterseniz bakın fikir vermek açısından [:)]
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2018 22:04
[QUOTE=Masturen]Elinize Sağlık Tolga Abi, Forum da Malaviler için Biyotop yarışmaları ve Makaleler de mevcut isterseniz bakın fikir vermek açısından [:)][/QUOTE]
İnceliyorum👍👍👍
İnceliyorum👍👍👍
Teşekkür Edenler: [T]201114,Masturen[/T]