Pet Show 2011 fuarı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tebrik ederim.
saygılarımla...
Can kardeşim videoda biraz uzun ama yayın sıkıntısının sebebi videoyu kontrol eden arkadaş kendini kaptırıyor ve ayrılamıyor onaylasada izlese dahada güzel olacak ama değilmi? Bu arada can kardeşim kesene bereket aklından geçmeden gelen bir güzellik bambaşka noktada tatlı oluyor,epey hora geçti :-) Bide maşallah ne kadar hızlıydın öyle bir dakikada gittin geldin ne diyim maşallah gençlik güzel şey dostum :-))) hep genç kal sen...
Tebrik ederim.
saygılarımla...
[/QUOTE]
Sevgili abilerim, arkadaşlarım, ilgi göremedik cümlesi bana sizin de ilgi göstermediğinizi gösteriyor çünkü ben akvaryum.com u daha önce hiç bilmeyen günde ortalama 50 kişiye yardım ediyorum. Sizin bu 50 kişi içinde yer almamanızın da kendimin yahut standdaki arkadaşlarımın hatası olmadığına inanıyorum . Bu ilgi göremedik mesajlarına ise açıkcası çok da gülümseyerek yaklaşamıyorum . Şayet siz gelip ilgi göstermezseniz, soru sormazsanız bizler neden bilebiliriz sizlerin ilgili kişiler olduğunuzu. O standa günde belki 1000 kişi geliyor . Herkese anlatmaya kalksak ne boğaz yeter ne ses . Biraz daha anlayış lütfen ...
Fuara dair şikayetler ise bizim hiç ilgili olmadığımız bir konu, fuar işleyişine dair şikayetleri efot fuar işletmeciliğine bildirebilirsiniz. Bizler sadece gelip ilgilenen kişilere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışan insanlarız .
[QUOTE=urukhrai]Ben de fuarı beğenmeyenlerdenim. Çok az katılımcı var, girişlerden kişi başı 4 TL alınması çok anlamsız vs. Açıkçası ben çok farklı türleri ve yenilikleri bulabileceğimi düşünüyordum; ama geleneksel Türk fuarcılık anlayışı ile panayır havası mevcut.. Belki yurtdışı fuarları bildiğim için beklentilerim biraz yüksek ama, yine de fırsatı olanların uğraması yerinde olur, fuar fiyatı ile bazı ürünleri satın alabilirler. [/QUOTE]
Ayrıca ümit kösanında dedigi gibi bizler fuarın işleyişiyle degil sadece akvaristlerle ve akvaryum hobisine ilgi duyup birseyler ögrenmek isteyenlere yardımcı olmak maksadıyla orada bulunuyoruz ve stantta bulunan tüm arkadaşlarımızında bu hobiye gönül vermiş ve sizlerden bizlerden yardımlarını esirgemeyen,belki bircok işinden feragat ederek hiçbir maddi cıkar gözetmeden gönüllü olarak orada bulunan arkadaşlarımızdır.