percula clown büyüme zamanı
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 16:56
Merhaba
Öncelikle forumun bize sağladığı imkanlardan dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür ederim
4 CM LİK 2 perculam var ve bunlar ne kadar süre içinde yetişkin boyu olan 10 cm ye yükselir veya yetilşkin bir perculanın boyu kaç cm den başlar ?
Saygılarımla
Öncelikle forumun bize sağladığı imkanlardan dolayı tüm emeği geçenlere teşekkür ederim
4 CM LİK 2 perculam var ve bunlar ne kadar süre içinde yetişkin boyu olan 10 cm ye yükselir veya yetilşkin bir perculanın boyu kaç cm den başlar ?
Saygılarımla
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 17:41
Perculaların akvaryumda maksimum 7-8 cm büyüyeceğini zannediyorum , istisnalar olabilir ama ben pek rastlamadım.Ne kadar sürede bu boya gelmesi ise akvaryumun hacmi , su şartları , beslenme gibi etkenlere bağlı olduğu için kesin olarak bir süre verilebileceğini sanmıyorum.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2008 23:49
5 6 cm den sonra üremeye hazır yetişkin olarak kabul edilebilir fakat büyümeleri normal gereken ortam sağlandığı sürece gelişim gösterir...
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2008 15:03
Çift olmaları için aynı boy almamalısınız en az 1-2 cm boy farkı olmalı büyük olan dişiye dönüşür ve küçük olan erkek kalır.
davoud 2008-12-31 15:04:03
bendeki ocelarrisler küçük olanı 4 cm büyük olanı6 cm ve bir senedir yumurtliyorlar
Buda yumurtlama töreni.