palyaçolarım..
http://tinypic.com/player.php?v=2mrehy8&s=6 buda videosu
Boyut (cm):80x40x22
Kapasite (litre):95
Canlılar: perculaclown,red tomato clown ,tomato anemon,hermit
Malzemeler: 5kg mercan kırığı,7 kg canlı kaya,red sea tuz ölçer,resun sk05 ps,100 w ısıtıcı sobo askı filtre,3 kg red sea tuz 2 tanede dalga motoru biri 10w diğeri 5 w .
Kullanılan Yemler: chickled yemi
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: yok.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. perculama daha yem yediremedim yem almıyor nedense normalmidir acaba? palyaço balıklarının sevdiği mercanlar hangileri önerebileceğiniz fazla pahalıya kaçmadan :) pek bi fazla bilgim olmadığı için bu konuda sizlere soruyorum . cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. perculama daha yem yediremedim yem almıyor nedense normalmidir acaba? palyaço balıklarının sevdiği mercanlar hangileri önerebileceğiniz fazla pahalıya kaçmadan :) pek bi fazla bilgim olmadığı için bu konuda sizlere soruyorum . cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Evet çok haklısınız sump şart zaten forumdaki arkadaşların akvaryumlarının videolarına,resimlerine bakarken daha aşina olunuyordu ama benim akvaryumda çok göze batıyor ps kafa motoru falan . zaten anemon var ama kayanın arkasına saklanıyo hiç çıkmıyor . balığımda akvaryumcuma o gün gelmişti oda bilmiyor daha önce yem yiyip yemediğini . akvaryumcumda alışır diyor normalmiş.