Neyi Niye Yapamıyoruz? Nasıl Yaparız?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Refet Bey benim önerilerim ise şunlar, kabul görürmü bilemiyorum.
Murat Bey eşe dosta 10 rakiplerine 1 puan vermek o kadar çok oluyor ki, Forum Özel Üyeleri bile yapıyor ve FÖÜlükleri alınıyor. Bu hakkı üyelere vermek yarışmayı Eurovizyona dönüştürür. Eş dost komşuya en yüksek puanlar...
Hastalıklar için güzel bir öneri dediğiniz ancak 2 sakıncası var. Bir soruyu soran forum üyesiyse verilen cevaptan sonr ayazacağı da cevap olarak ekleneceği için sadece soruyu sorduğunda mesaj yazabilecek o konuya 2. mesaj atamayacak. Diyelim ki konuyu açana cevap hakkı tanıdık, o zaman da o konu hakkında bir sorusu olan forum üyesi başka bir konu açacak ve aynı konular tek bir konuda derli toplu olamayacak.
Saygılar,
Genelde FOU'ler cevabi hemen bulunabilecek konular icin arama butonunu kullaniniz der. En azindan ben hep oyleyim.
Saygılar.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur...
Saygılar.
[/QUOTE]
Bu konuyu acip herkesin fikrini almak istedigi icin oncelikle yonetime tesekkurler.Benim fikrim yeni konu acildigi anda mod. arkadaslara gidip elenmesi.Elekten gecen konularin forma eklenmesi ve elenen konunun sahibine gerekli linkin gonderilmesi veya arama yapiniz uyarisi verilmesi.Bu uyariyi defalarca alan kisiye de ornegin 2 hafta konu acamama cezasi verilmesi.Ayrica sirf polemik yaratmak icin olan konularin belli bir sayida hata var butonu ile bildirildikten sora kilitlenmesi.Sirf tartismalar yuzunden gereksiz konular gundemde kaliyor ve belli bir duzeyden sonra cirkinlesmeye basliyor.Boylece bununda onune gecilmis olunur.Saygilar.