nasıl olduguna sız karar verın
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 00:56
Fotoğraf:
Boyut (cm):1,00/40
Kapasite (litre):
Canlılar:kılıc,moliy,lepistes.kopek,vatos,ve bılmedıgım bır ıkı cıns.yenı baslamıstım
Malzemeler:sadece iç motor.ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:haftalık 2 kova
Kullanılan Yemler:kuru kurt,vıtamın,klasık yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
arkadaslar acemılıgımı bunlarda attım.hıc bılgım yoktu acıkcası turlerı,cınsı yada baska ozellıklerını bılmıyorudum.akvaryuma baslama amacım stres atmaktı ve bayada etkılı oldu acıkcası.sonrasında arkadaslarım benı sarı prenses ve yunus ıcın ıkna ettıler.basarılı oldularda.suan sarı prenses ve yunus beslıyorum.bu sefer balık hakkında baya bılgı edınmıs vazıyetteyım.balıkları sevıyorum.bı cok akvaryum gordum calısıtıgım ıs dolayısıyla.dıjıturkte teknık servısım.bır cokk eve gıttım .mukemmel balıklar gordum dıyebılırım.dn cok begendıgım ıse abartmıyorum 35 40 cm frontoza oldu.ama yınede en guzel ve asıl balıklar bence yunuslar.onlara asıgım denebılır.stresı olan herkese onerrım akvaryumu.shortlant 2013-12-10 01:04:46
Boyut (cm):1,00/40
Kapasite (litre):
Canlılar:kılıc,moliy,lepistes.kopek,vatos,ve bılmedıgım bır ıkı cıns.yenı baslamıstım
Malzemeler:sadece iç motor.ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:haftalık 2 kova
Kullanılan Yemler:kuru kurt,vıtamın,klasık yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
arkadaslar acemılıgımı bunlarda attım.hıc bılgım yoktu acıkcası turlerı,cınsı yada baska ozellıklerını bılmıyorudum.akvaryuma baslama amacım stres atmaktı ve bayada etkılı oldu acıkcası.sonrasında arkadaslarım benı sarı prenses ve yunus ıcın ıkna ettıler.basarılı oldularda.suan sarı prenses ve yunus beslıyorum.bu sefer balık hakkında baya bılgı edınmıs vazıyetteyım.balıkları sevıyorum.bı cok akvaryum gordum calısıtıgım ıs dolayısıyla.dıjıturkte teknık servısım.bır cokk eve gıttım .mukemmel balıklar gordum dıyebılırım.dn cok begendıgım ıse abartmıyorum 35 40 cm frontoza oldu.ama yınede en guzel ve asıl balıklar bence yunuslar.onlara asıgım denebılır.stresı olan herkese onerrım akvaryumu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 08:52
Akvaryumunuzun tam ölçülerini belirmemişsiniz ama Yunuslar için küçük kalacaktır. En az 350 litre hacim isterler yunuslar.Tek tür olarak. Sanırım şu anda bu akvaryumdaki canlıları beslemiyorsunuzdur.Çok alakasız türler bir araya konulmuş.Bu da bilinçsizlikten gelen bir durum olsa gerek.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 10:29
Shortland bey merhaba, adinizdan tutunda akvaryum aciklamalarina hatta tur secimlerine kadar bazi hatalarla dolu bir paylasim olmus, anladigim kadariyla giderek bu hobiye alisiyor alistikca daha fazla seviyor zamanlada tecrubeniz artiyor.Umarim ilerleyen mesajlarinizda da paylasiminizdaki gerekli duzenlemeleri yaparsiniz.Tebrikler...
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 15:05
acıklamalar hakkında haklı olabılırsınız ama adım hakkında haklı deılsınız kolıstavra arkadas.shortlant ısmı askerı zırtlı bır aractır.askerlıgı ulastırma yaptıgım ıcın bu aracı kullanıyordum.aracı sevdıgım ıcınde bu ısmı yazdım
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 16:50
Shortland Bey merhaba, siz beni yanlis anlamissiniz yada ben yanlis anlattim, profilinize bakinca kullanici adiniz sortlant gercek adiniz ise shortland gorunuyor.Amacim bu kucuk hatadan dolayi sizi kirmak elbet degil ama forumda gercek isminizi paylasmayinca geriye baska hitap sekli kalmiyor.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2013 05:30
Merhabalar,öncelikle konunun yanlış şekilde açıldığını düşünüyorum. Nedeni ise canlılar kısmına daha önce beslediğiniz balıkları yazmışsınız ayrıca resimlerde onlara ait. Benim şahsi fikrim,şuan ki durumu belirtirseniz ve resimleri o şekilde paylaşırsanız daha açıklayıcı ve anlaşılır olur.