ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
PiTufan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Kasım 2014 21:48
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Tufan Cetin
Doğum Tarihi:
03 Kasım 1983
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Tufan ÇETİN
SON 10 MESAJI
nano deniz akvaryumu
[QUOTE=Konyali23] 60 litrelik bir tank alacaginizi düsünürsek.
5 kg Mercan midye kirigi (Korallen Muschel sand )
60 litrelik akvaryum
Proteinskimmer (abschäumer)
100 watt isitici (heizstab)
Ozmoz filtre (Osmose gerät)
selale filtre 400l/h (hang on filter)
5 kg tuz (tropic marin salz)
tunze 6015 dalga motoru ( strömungspumpe)
7 kg canli kaya( Lebendgestein, riffgestein)
hydrometer
termometer
Balling stoffe
futter vs...
Liste böyle devam eder gider. Fakat yeni hepsini sifir aliyim yapiyim diyorsaniz, 500 euro yu gözden cikarin. Ister 130 litre ister 60 litre olsun alacaginiz malzemeler yine ayni, sadece biraz daha kuvvetlisini alacaksiniz. Daha canlilari hesaplamadim bile. En mantiklisi canlilar ile birlikte hazir oturmus bir sistem alirsiniz, hic ugrasmadan saksi ile cicek almis gibi olur. 60-130 litre arasi full calisir durumda hersey dahil bir akvaryum 250-350 civari bulunur. Karar yine sizin bende sahsen akvaryum cami haric diger herseyi kullanilmis aliyorum. Sonucta ayni mali 20 liraya almak varken gidip 100 lira vermek mantiksiz. Zaten aldiginiz sifir ürün iki sene icinde bozulmaz o yüzden garanti almanya da pek ise yaramiyor.
http://www.ebay.de/itm/Meerwasser-Abschaumer-Bubble-Magus-Hang-ON-/271640628369?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item3f3f0b0c91
[/QUOTE]
Çok teşekkürler yardiminiz için, Berlin deki önerdiğini adamın ismini kleinanzeige da aradım buldum sattığı akvaryumların bazilarinin resimlerine baktım, hafta sonu vakit olunca mekanına gidip birde oradan bakar almadan öncede beğendiğim olursa bu konu altında resim paylasirim...
[QUOTE=Konyali23] 60 litrelik bir tank alacaginizi düsünürsek.
5 kg Mercan midye kirigi (Korallen Muschel sand )
60 litrelik akvaryum
Proteinskimmer (abschäumer)
100 watt isitici (heizstab)
Ozmoz filtre (Osmose gerät)
selale filtre 400l/h (hang on filter)
5 kg tuz (tropic marin salz)
tunze 6015 dalga motoru ( strömungspumpe)
7 kg canli kaya( Lebendgestein, riffgestein)
hydrometer
termometer
Balling stoffe
futter vs...
Liste böyle devam eder gider. Fakat yeni hepsini sifir aliyim yapiyim diyorsaniz, 500 euro yu gözden cikarin. Ister 130 litre ister 60 litre olsun alacaginiz malzemeler yine ayni, sadece biraz daha kuvvetlisini alacaksiniz. Daha canlilari hesaplamadim bile. En mantiklisi canlilar ile birlikte hazir oturmus bir sistem alirsiniz, hic ugrasmadan saksi ile cicek almis gibi olur. 60-130 litre arasi full calisir durumda hersey dahil bir akvaryum 250-350 civari bulunur. Karar yine sizin bende sahsen akvaryum cami haric diger herseyi kullanilmis aliyorum. Sonucta ayni mali 20 liraya almak varken gidip 100 lira vermek mantiksiz. Zaten aldiginiz sifir ürün iki sene icinde bozulmaz o yüzden garanti almanya da pek ise yaramiyor.
http://www.ebay.de/itm/Meerwasser-Abschaumer-Bubble-Magus-Hang-ON-/271640628369?pt=de_haus_garten_tierbedarf_fische&hash=item3f3f0b0c91
[/QUOTE]
Çok teşekkürler yardiminiz için, Berlin deki önerdiğini adamın ismini kleinanzeige da aradım buldum sattığı akvaryumların bazilarinin resimlerine baktım, hafta sonu vakit olunca mekanına gidip birde oradan bakar almadan öncede beğendiğim olursa bu konu altında resim paylasirim...
nano deniz akvaryumu
[QUOTE=Konyali23] Merhaba size verecegim adresteki adamin elinde 30-40 civari deniz akvaryumu var. Ayrica dennerle marka nano akvaryumda mevcut. Gewerblische anbieter oldugu icin geri iader hakkinizda var.
Inh. Marco Hegel
Büro:
Miltenberger Weg 5
13189 Berlin
Verkauf:
Zur Reitbahn 12
16348 Wandlitz
Gebrauchter Aquariumbedarf
Ust.-Id.Nr. DE 287756016
Tel.: 030/ 41993136
Telefonisch von Mo.-So. 10-21uhr
Oder 0176/ 3411 5759
Bu arada icinde canlilar dahil , bütün filtre sistemleri icinde olmak kaydiyla 250 eurodan fazla vermeyin.
[/QUOTE]
Hafta sonu gidebilirim aslında verkauf adresindeki yere, peki benim gosterdigim akvaryumu sifirdan kendim toparlasam ne kadar tutar bir deniz akvaryumunda olması gerekenler hangileri önce sıfırdan hesap edip, eğer çok pahalı olursa gebraucht lara yönelebilirim.
Bana bir denixz akvaryumunda olmazsa olmaz malzemelerin listesini verebilir misin?
[QUOTE=Konyali23] Merhaba size verecegim adresteki adamin elinde 30-40 civari deniz akvaryumu var. Ayrica dennerle marka nano akvaryumda mevcut. Gewerblische anbieter oldugu icin geri iader hakkinizda var.
Inh. Marco Hegel
Büro:
Miltenberger Weg 5
13189 Berlin
Verkauf:
Zur Reitbahn 12
16348 Wandlitz
Gebrauchter Aquariumbedarf
Ust.-Id.Nr. DE 287756016
Tel.: 030/ 41993136
Telefonisch von Mo.-So. 10-21uhr
Oder 0176/ 3411 5759
Bu arada icinde canlilar dahil , bütün filtre sistemleri icinde olmak kaydiyla 250 eurodan fazla vermeyin.
[/QUOTE]
Hafta sonu gidebilirim aslında verkauf adresindeki yere, peki benim gosterdigim akvaryumu sifirdan kendim toparlasam ne kadar tutar bir deniz akvaryumunda olması gerekenler hangileri önce sıfırdan hesap edip, eğer çok pahalı olursa gebraucht lara yönelebilirim.
Bana bir denixz akvaryumunda olmazsa olmaz malzemelerin listesini verebilir misin?
nano deniz akvaryumu
[QUOTE=Konyali23]Bende Almanya da yasiyorum. Size tavsiyem eger internet üzerinden alacaksaniz. Ebay den almaniz. Hem cok daha ucuz fiyata kullanilmis ürünler bulmakta mümkün. Dennerle marka ve kalite olarak tatmin edici bir ürün. Bende genelde dennerle marka kullanirim. 60 litre Nano bir tankda fazla canli besleyemzsiniz bunu en basindan belirtmek isterim. Onuda gectim eger sifir dan kurarsaniz , ikinci el alacaginizin en az 3 kati fiyat ödersiniz. Ayrica verdiginiz kapasitede hic dokunmayim sistem dörtdörtlük olsun diyorsaniz , diraz daha kapsamli abschäumer ve filtreleme gerekli. Aksi tadirde biraz vakit ayirmaniz sart. Hangi sehirde yasadiginizi söylerseniz sizin icin uygun olan oturmus bir akvaryum bulabilirim. Iyi günler.
[/QUOTE]
Ben Berlinde yasiyorum. Benim evde Iki tane afacan var, benim korkum onlardan dolayi. yoksa büyük bir akvaryum düsünebilirdim. ebaydan arastiriyorum ama kayda deger adam gibi birseyler bulamiyorum. ebayda geri iade etme hakkimizda yok pek güvenli bulmuyorum oradaki mallari. ama ben yinede dennerle lerden birtanesine kurmak istiyorum.
[QUOTE=Konyali23]Bende Almanya da yasiyorum. Size tavsiyem eger internet üzerinden alacaksaniz. Ebay den almaniz. Hem cok daha ucuz fiyata kullanilmis ürünler bulmakta mümkün. Dennerle marka ve kalite olarak tatmin edici bir ürün. Bende genelde dennerle marka kullanirim. 60 litre Nano bir tankda fazla canli besleyemzsiniz bunu en basindan belirtmek isterim. Onuda gectim eger sifir dan kurarsaniz , ikinci el alacaginizin en az 3 kati fiyat ödersiniz. Ayrica verdiginiz kapasitede hic dokunmayim sistem dörtdörtlük olsun diyorsaniz , diraz daha kapsamli abschäumer ve filtreleme gerekli. Aksi tadirde biraz vakit ayirmaniz sart. Hangi sehirde yasadiginizi söylerseniz sizin icin uygun olan oturmus bir akvaryum bulabilirim. Iyi günler.
[/QUOTE]
Ben Berlinde yasiyorum. Benim evde Iki tane afacan var, benim korkum onlardan dolayi. yoksa büyük bir akvaryum düsünebilirdim. ebaydan arastiriyorum ama kayda deger adam gibi birseyler bulamiyorum. ebayda geri iade etme hakkimizda yok pek güvenli bulmuyorum oradaki mallari. ama ben yinede dennerle lerden birtanesine kurmak istiyorum.
nano deniz akvaryumu
Almanyada yasiyorum suanda, Deniz Akvaryumu ve Deniz Canlilari, tabirlere belki yabanci olabilirim. Ayrica mesaji tabletten yazdigim icin klavye SIKINTILI "calilari" yazmisim. CANLILARI olmasi gerekli.
[QUOTE=Konyali23]Hangi ülkedesiniz ona göre daha dogru bilgiler verebiliriz , Bu arada deniz çalıları ile kastiniz deniz canlilari mi?
[/QUOTE]
Almak istedigim Nanolar su linkte var.
http://www.zooroyal.de/dennerle-nanocube-60-liter-aquarium : 38 x 38 x 43
Bu nano ise biraz genis diger üstteki linktekine nazaren:
http://www.zooroyal.de/dennerle-scaper-s-tank-panorama-aquarium-50l?c=1128 : 45 x 31 x 36
http://www.zooroyal.de/wave-box-nano-aquarium-vision?c=1128 : 60x15/30x36 cm
Buda olabilir
yani bu ücünden birisini almayi düsünüyorum sizce? önereceginiz malzemeler uyum saglarmi
PiTufan 2014-10-22 12:58:56
Almanyada yasiyorum suanda, Deniz Akvaryumu ve Deniz Canlilari, tabirlere belki yabanci olabilirim. Ayrica mesaji tabletten yazdigim icin klavye SIKINTILI "calilari" yazmisim. CANLILARI olmasi gerekli.
[QUOTE=Konyali23]Hangi ülkedesiniz ona göre daha dogru bilgiler verebiliriz , Bu arada deniz çalıları ile kastiniz deniz canlilari mi?
[/QUOTE]
Almak istedigim Nanolar su linkte var.
http://www.zooroyal.de/dennerle-nanocube-60-liter-aquarium : 38 x 38 x 43
Bu nano ise biraz genis diger üstteki linktekine nazaren:
http://www.zooroyal.de/dennerle-scaper-s-tank-panorama-aquarium-50l?c=1128 : 45 x 31 x 36
http://www.zooroyal.de/wave-box-nano-aquarium-vision?c=1128 : 60x15/30x36 cm
Buda olabilir
yani bu ücünden birisini almayi düsünüyorum sizce? önereceginiz malzemeler uyum saglarmi
nano deniz akvaryumu
Merhaba arkadaşlar
İstanbulda yaşadığım donemlerde küçük bir tatlı su akvaryumu kurmuş ve beslemiştim hatta ilk heyecanla foruma bile eklemistim tanitim bolumene, simdi yurtdisindayim burada da tatlisu akayumuna devam ettim. Simdi 60lt dennlere nano cube akvaryuma deniz çalıları beslemek istiyorum. Fakat nereden başlayacağını bilmiyorum. İlk önce neyi satın almak lazim nereden başlamak gerekli akvaryum 50ltde olabilir 60lt de olabilir kararsızim.
Bana almak gereken malzemelerin marka ve modellerini verebilirmisiniz. Artik oyle nguzel bir akvaryum kurmak istiyorum ki, sistemi oturttuktan sonra sadece bakımıyla uğraşmak istiyorum. Çünkü tatlisu akvaryumlarinda dış filtre kullansam bile akvaryum iki hafta sonra kirlilikten görünmüyordu.
Sizlerden yardim beklemekteyim saygılar.
Merhaba arkadaşlar
İstanbulda yaşadığım donemlerde küçük bir tatlı su akvaryumu kurmuş ve beslemiştim hatta ilk heyecanla foruma bile eklemistim tanitim bolumene, simdi yurtdisindayim burada da tatlisu akayumuna devam ettim. Simdi 60lt dennlere nano cube akvaryuma deniz çalıları beslemek istiyorum. Fakat nereden başlayacağını bilmiyorum. İlk önce neyi satın almak lazim nereden başlamak gerekli akvaryum 50ltde olabilir 60lt de olabilir kararsızim.
Bana almak gereken malzemelerin marka ve modellerini verebilirmisiniz. Artik oyle nguzel bir akvaryum kurmak istiyorum ki, sistemi oturttuktan sonra sadece bakımıyla uğraşmak istiyorum. Çünkü tatlisu akvaryumlarinda dış filtre kullansam bile akvaryum iki hafta sonra kirlilikten görünmüyordu.
Sizlerden yardim beklemekteyim saygılar.
F0 Wild Curipera Discuslar Üretimhanede (İlk F1 Yavrularımız Sayfa 29)
Boyle bir sey ne kadara mal oldu size acaba ?.
Boyle bir sey ne kadara mal oldu size acaba ?.
Yeni akvaryumum dun aldim
Yorumlariniz icin tesekkurler.
Elite Stringay Filitremden memnun degilim benim filitre olarak bildigim sey icinde bulunan pislikleri bir nebzede olsa cekmesi ama bu tam cekmiyor pislik ucuna kadar gelse bile somurmuyor zaten türkiyede ucuz, ben almanyada yasadigim icin bunlarin hepsini burdan aldim.
Yorumlariniz icin tesekkurler.
Elite Stringay Filitremden memnun degilim benim filitre olarak bildigim sey icinde bulunan pislikleri bir nebzede olsa cekmesi ama bu tam cekmiyor pislik ucuna kadar gelse bile somurmuyor zaten türkiyede ucuz, ben almanyada yasadigim icin bunlarin hepsini burdan aldim.
Yeni akvaryumum dun aldim
Yeni fotograflar ekledim arkadaslar, bakarsaniz sevinirim.
Yeni fotograflar ekledim arkadaslar, bakarsaniz sevinirim.
Kum Sorunsali
[QUOTE=sherlockholmes]Ömer Beyin, söylediği gibi akvaryumunuza kumu koyunca 2-3 gün içinde çökecektir. Su temiz ve güzel görünecektir.
Bu vermis oldgunuz linkteki ornegi tam olarak uygulayamasam da evdeki aletlerle bir sekilde dipteki kucuk ve renk veren kumlari arindirdim simdi biraz daha iyi oldu tesekkurler.
[QUOTE=sherlockholmes]Ömer Beyin, söylediği gibi akvaryumunuza kumu koyunca 2-3 gün içinde çökecektir. Su temiz ve güzel görünecektir.
Ayrıca bilgi ağacında kumun temizlenmesi hakkında bir bilgi buldum. İşinize yarayabilir. Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]Bu vermis oldgunuz linkteki ornegi tam olarak uygulayamasam da evdeki aletlerle bir sekilde dipteki kucuk ve renk veren kumlari arindirdim simdi biraz daha iyi oldu tesekkurler.
Kum Sorunsali
Merhaba arkadaslar
Kum aldim, daha once aldigim kumlari bir iki defa suda yikayip temizledikten sonra pek fazla kum rengi yada herhangi bir pislik cikmiyordu ama bu kumu saatlerdir yikiyorum ama camur renginde halen napabilirim lutfen bekliyorum.
Suya koyduk ama suyun rengi camur gibi oldu kumdan dolayi...
PiTufan 2010-10-16 14:49:44
Merhaba arkadaslar
Kum aldim, daha once aldigim kumlari bir iki defa suda yikayip temizledikten sonra pek fazla kum rengi yada herhangi bir pislik cikmiyordu ama bu kumu saatlerdir yikiyorum ama camur renginde halen napabilirim lutfen bekliyorum.
Suya koyduk ama suyun rengi camur gibi oldu kumdan dolayi...
SON MESAJLAR
- Cüce Vatoz, Çöpçü, Japon Midyeyle Yaşarlar Mı Tranb, 03:59
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Bulamıyorum vanitas, 03:25
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımda Siyah Lekeler Var isimsizz, 02:47
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Sade Tasarım DarkDoodad, 01:52
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Neon Tetra Yumurtası Ömer t, 01:46
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35 Vadi Akvaryum MertAbi, 01:35
Akvaryum Tanıtımı - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Cem Altay, 01:10
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yeni Bitkili Akvaryum İçin Tavsiye Eminsalih, 00:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Moss Ağacı WnrAquascaping, 00:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Orandam Yemlediktn Sonra Ters Dönmeye Başladı Taha Yanık, 00:41
Yeni Üye Forumu - Melek Balığı Yumurtalarını Mantarlaşmadan Kurtarma emiryilmazz, 00:35
Güney Amerikan Cichlidleri - Bitkili Akvaryumum nurtensultan, 00:15
Akvaryum Tanıtımı - En Hızlı Çoğalan Bitkiler Hangileri? Tortuga4, 23:59
Bitki Akvaryumları Genel - Kuyruk Erimesi Mi Yoksa Başka Bir Şey Mi? BilalM., 23:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Ordandalar Çift Olmasa Da Yaşarmı Japon & Beta, 23:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Platide Ani Ölüm Darkflexy, 23:49
Yeni Üye Forumu - 50 Lt Akvaryuma Balık Taha Yanık, 23:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Pipo Filtre Dirsek Parçası Kayıp Sorun Olurmu Hahahatii, 23:27
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta Kuyruk Erimesi Tedavisi Hk Ehtiyar, 23:25
Labirentliler - Tetra Balığım Ters Yatıyor aliorhan46, 23:06
Yeni Üye Forumu - Frontosa Hakkında Cem_01, 23:00
Tanganyika Cichlidleri - Neocardina Karideslerim İle Hangi Tür Balıklar Yaş karidesmert, 22:53
Yeni Üye Forumu - Bitki İçin Uygun Işık Nedir Ehtiyar, 22:49
Yeni Üye Forumu - Balığım Hamile mi? Doğuma Ne Kadar Var? Senaklmn, 22:39
Canlı Doğuranlar - Beta Kuyruk Erimesi Japon & Beta, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Tank (regeneration) Mirza Adar, 21:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İsta Co2 External Reactor Konumu Ve Bağlantıları osmandbnl, 21:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryumum İçin Filtre Konusunda Tavsiye hakankurtuldu, 21:06
Yeni Üye Forumu - Ledi Açınca Balıklar Saklanıyor Enes_dgn557, 20:18
Aydınlatma - Beta Akvaryumu MustafaŞ, 20:15
Akvaryum Tanıtımı - Mantar Tedavisinden Sonuç Alan omerali06, 20:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Alt Sump Problemleri Ve Temizleme Güçlüğü Hk.bilgi omerali06, 20:01
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Akvaryum Tasarımı 1Balikci, 19:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 30x30x30 İnci Kefali, 19:30
Akvaryum Tanıtımı - Bakteri Mi Yavru Karides Mi SİGMA BALIK😎, 19:05
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Bulamıyorum vanitas, 18:59
Yeni Üye Forumu - 50 Litre Akvaryum İçin Filtre Önerisi Engin41, 18:09
Yeni Üye Forumu - Balığın Ağzı Dolumu? MuTLu, 17:34
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bitkiler Gelişmiyor Ozii35, 17:30
Bitki Türleri ve Bakımı - 40x40x40 Bitkili Tank İçin Lepistes Harici Öneri ykpadgzl, 17:16
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kendi Yaptığım Akvaryum Carnivoreyum, 17:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 100 Litre Akvaryumda Karma Balık Önerileri ykpadgzl, 17:11
Yeni Üye Forumu - 6 Gün Sonunda Ortaya Çıkan İlk Bitkili Akvaryumum Canbudakkkk, 16:32
Akvaryum Tanıtımı - Kardinal Neon Yem Orhan76, 15:56
Yeni Üye Forumu - 40x40 Utricularia High Tech darkaura, 15:36
Akvaryum Tanıtımı - 25x25x25 Küp Akvaryum Orhan76, 15:30
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Akvaryumum İçin Zemin Kumu Seçimi umut karahancı, 15:16
Taban ve Gübreleme - Hopar Hf-3313 Dış Filtre Hakkında HaydarGul, 15:02
Yeni Üye Forumu - Arızalı Olan Dış Filtreyi Nasıl Kullanabiliriz ali, 14:52
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumuna Bambu Japon & Beta, 14:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Sunsun 602b Mini Dış Filtre Oase Aktif Toprak 6kg Samoo 02:32
- Yüzey Emici Sıfır Ayarında Samoo 02:32
- Küp Tutan Erkek Albino Tül Vatoz Arıyorum AreS 02:32
- Java Moss Yada Farklı Moss Türü AreS 02:32
- İlangi Yellow F1 Erkekler AreS 02:32
- Lifetech 835 Dış Filtre AreS 02:32
- Red Severyum makav 00:52
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 00:51
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 00:51
- Termometre / Dijital Derece cagdas_0606 00:45
- Co2 İndikatör Set cagdas_0606 00:45
- Böyle Form Başka Yerde Yok cagdas_0606 00:45
- Batıkent Ve Çevresi Kiraz Karides Arıyorum WnrAquascaping 00:42
- 100 Watt Isıtıcı WnrAquascaping 00:42
- Apistogramma Agassizii Double Red 1150tl !! Xl Çif yamansengonca 00:39
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 00:39
- Dekor Taşlar MŞEN 00:15
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 00:14
- Bitki Çeşitleri emreemin 00:09
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 00:09
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 00:09
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 00:09
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 00:09
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina Köroglu.88 00:05
- Damizlik Corydoras Gold Laser Köroglu.88 00:05
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 00:05
- Eş Kribensis palankesli 23:59
- Tetra Tec Ex-700 Dış Filtre Ve Powerled Armatür palankesli 23:59
- Yavru Malavi Ciklet Ve Moscow Dark Blue aycaketenci 23:55
- Corydoras Pygmaeus (pigme Cory) Arıyorum aycaketenci 23:55
- 25 Adet 4-5 Cm Arasında Siyah Cuce Vatoz tetikk 23:35
- 90x45x45 Aksanmobilyalı - Creaqua Firefly V2 150cm Hiko 23:24
- Taiwan - Galaxy - Deep- Scr nomercy 22:41
- Komple Satılık Hazır Bitkili Dekor darkfreez 22:34
- Hazır Kurulu Lüks Akvaryum İndirim ozan_1903 22:25
- Akvaryum Bitkileri + Red Tail Filkulak Lepistes umutuyar 22:21
- Hakiki Doğal Katkısız Yeşil Su -micro Kurt umutuyar 22:21
- 75w Isıtıcı Ve Yavruluk vedat79 22:17
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:51
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:51
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 21:45
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 21:45
- Komple Bitkili Akvaryum UĞURBABÜR 21:26
- Satılık Eheim 2260 2217 2211 Filtreler UĞURBABÜR 21:26
- Afra Coube Ve Saulasi Koloniler... jjmuzo 21:23
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 20:52
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 20:52
- Sarı Ateş Neon Karides (toplu Satış) TahaArif 20:25
- Hobiyi Bırakıyorum Çeşitli Akvaryum Malzemeleri barsbingul 20:11
- Hobiyi Bırakıyorum Çeşitli Akvaryum Canlıları barsbingul 20:10
KULLANICILAR
- 32 Online Kullanıcı, 18 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.