ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
destanlı
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Ağustos 2010 21:10
Toplam Mesaj:
32 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
can tadal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA

can can
SON 10 MESAJI
Nikelaj sprey boya ile reflektör olrmu?
Compound beyaz yada grimside olabiliyor sıvımsı bir bileşik. Bu bileşik boyayı cilalayıp eritiyor ve boya yüzeyinin pürüzsüz olmasını sağlıyor. Yani bir nevi sıvı zımpara gibi düşünün. Çok fazla compound uygulanınca alttaki tabaka gözükebilir. O yüzden ayarında uygulamak gerekiyor.
destanlı 2010-08-11 03:13:07
Compound beyaz yada grimside olabiliyor sıvımsı bir bileşik. Bu bileşik boyayı cilalayıp eritiyor ve boya yüzeyinin pürüzsüz olmasını sağlıyor. Yani bir nevi sıvı zımpara gibi düşünün. Çok fazla compound uygulanınca alttaki tabaka gözükebilir. O yüzden ayarında uygulamak gerekiyor.
Boya yüzeyi normal gözle bakıldığı zaman pürüzsüz gözükebilir ama mikroskop altında bakılınca pütür pütür, inişli çıkışlıdır. Pütür pütür olan yerlere çarpan ışık kırılıp çok iyi yansıma yapmaz. Pütürlük ne kadar azsa o kadar çok parlaklık verir. Bu bileşik o pütürlüğü minimuma indiriyor. Böylece maximum bir parlama alıyorsunuz. Yabancı sitelerde bulabilirsiniz. Özellikle hobicilik üstüne boya malzemeleri satan sitelerde bulunur. Derece derecede satılanları olabiliyor. Yani kalın , ince, çok ince diye. Çok özel işçiliklerde çok ince kullanabilirsiniz. Ama fiyatları çok pahalı olabiliyor. Normal işçiliklerde derecesi olmayan herhangi bir bileşeği kullanabilirsiniz. Bunlar çok pahalı değil. Boyuta göre 5$- 10$ - 20$ fiyatları değişiyor. Compound yada polishing compound diye aratabilirsiniz.
Edit: Tükçesi sanırım pasta- cila oluyor. Yalnız pasta-cila hiç kullanmadığım için nasıl bir şeydir bilmiyorum.
Nikelaj sprey boya ile reflektör olrmu?
[QUOTE=gokangunes]Dün akşam kapağın içini boyadım. Beklediğim kadar(ayna gibi) parlak olmadı ama yinede folyodan daha kulanışlı olacağını düşünüyorum. Şu an kurumaya bıraktım. Akşama Florasanları takıp denememi yapacağım. [/QUOTE] Ayna gibi olması için hava tabancası ile yada sprey boya ile boyamak gerekir. Ama spreyi ve hava tabancasını iyi kullanamıyorsanız daha beter olur. Acemiyseniz özel sprey kullanma apartları vardır. Boyanın türüne uygun bir compound ile parlatmanız gerekiyor. ardındanda vernikleyip boyayı korumanız gerkiyor. Boya kuruduktan sonra akmaz ama nem sebebiyle kabaracaktır. O yüzden zemini astarlayıp çok uzun bir süre kemikleşmesini beklemek gerekir. Bir çok boyada 2-3 ayı bulabilir.
[QUOTE=gokangunes]Dün akşam kapağın içini boyadım. Beklediğim kadar(ayna gibi) parlak olmadı ama yinede folyodan daha kulanışlı olacağını düşünüyorum. Şu an kurumaya bıraktım. Akşama Florasanları takıp denememi yapacağım. [/QUOTE] Ayna gibi olması için hava tabancası ile yada sprey boya ile boyamak gerekir. Ama spreyi ve hava tabancasını iyi kullanamıyorsanız daha beter olur. Acemiyseniz özel sprey kullanma apartları vardır. Boyanın türüne uygun bir compound ile parlatmanız gerekiyor. ardındanda vernikleyip boyayı korumanız gerkiyor. Boya kuruduktan sonra akmaz ama nem sebebiyle kabaracaktır. O yüzden zemini astarlayıp çok uzun bir süre kemikleşmesini beklemek gerekir. Bir çok boyada 2-3 ayı bulabilir.
Çok parlaklık için astar-zımpara-boya-sulu zımpara-boya- çok ince zımpara- compound ( türkçesi sanırım pasta-cila gibi şeyler oluyor) gibi boya yüzeyini düzelten bileşenler - vernik- vernik yüzeyini düzelten bileşenler - bunun üzerinede wax gibi bileşenler ile maximum parlaklığı alırsınız. Böyle yaparsanız ışığı ayna gibi yansıtır. Diğer türlü çarpan ışık dağılıcağı için (boya yüzeyinde micron bazında gözle görülmeyen pütürlükler olacaktır) çok iyi yansıma yapmıyacaktır.
Mesala aşağıdaki resim compound yapılmış, henüz vernik kısmına geçilmeden halidir. Bitince bundanda daha çok parlaklık elde edilebiliniyor
Aragonit kum hakkında
[QUOTE=ismail06]200*60*70 lik akvaryumumda balıkları tropheus yaptığım için akvaryumumun kumunu değiştireceğim araştırmalarım sonucu en iyi kumun aragonit kum olduğunu buldum. Ama fiyatı 5 ila 8 tl/kg arası değişiyor. bir forumda istanbulda bir petshop ismi verdiler çok uygun diye.Aradım orada 25 kg ını 39 tl dediler. piyasa fiyatına göre çok uygun olduğu için aklımda şüpheler kaldı markası telefonda "sayn şayn" gibi bir şey dedi eleman. 3 çuval yani 75 kg alacağım ama kum başka bir şey çıkarmı diye şüphelerim var. kendim çorumda olduğum için bakma lüksümde yok. siz ne dersiniz sayn şayn diye bir marka duydunuzmu bu fiyat normalmi? [/QUOTE]
destanlı 2010-08-11 01:47:30
[QUOTE=ismail06]200*60*70 lik akvaryumumda balıkları tropheus yaptığım için akvaryumumun kumunu değiştireceğim araştırmalarım sonucu en iyi kumun aragonit kum olduğunu buldum. Ama fiyatı 5 ila 8 tl/kg arası değişiyor. bir forumda istanbulda bir petshop ismi verdiler çok uygun diye.Aradım orada 25 kg ını 39 tl dediler. piyasa fiyatına göre çok uygun olduğu için aklımda şüpheler kaldı markası telefonda "sayn şayn" gibi bir şey dedi eleman. 3 çuval yani 75 kg alacağım ama kum başka bir şey çıkarmı diye şüphelerim var. kendim çorumda olduğum için bakma lüksümde yok. siz ne dersiniz sayn şayn diye bir marka duydunuzmu bu fiyat normalmi? [/QUOTE]
İngilizce okunuşu sayn şayn ise - yazılışı sunshine olabilir. Google da arama yapabilirsiniz.
Kargo ile alıyormuşsunuz. İnternet sitelerinden 75 kglık bir kargo acaip bir rakam tutabilir. Yakın yerlere gidp almak çok daha mantıklı olabiir.
75 Tane Lepistes' im birden öldü sizce neden?
Peki balıklar nasıl yok oldu? İlaçtan olma ihtimali zayıf. Suyun üzerine yoğun bir şekilde sıkmanız gerekiyor ki ölsünler. Ona bakarsanız odada sıkılan parfüm de öldürebilir ama öldürmüyor. Attığınız 2 dişiden hastalık bulaştı öldü diyeceğim çünkü bu lepisteslerde yaygın bir olay. benimde başıma gelmişti ama bu balıkların nasıl yok olduğunu açıklamıyor.
Peki balıklar nasıl yok oldu? İlaçtan olma ihtimali zayıf. Suyun üzerine yoğun bir şekilde sıkmanız gerekiyor ki ölsünler. Ona bakarsanız odada sıkılan parfüm de öldürebilir ama öldürmüyor. Attığınız 2 dişiden hastalık bulaştı öldü diyeceğim çünkü bu lepisteslerde yaygın bir olay. benimde başıma gelmişti ama bu balıkların nasıl yok olduğunu açıklamıyor.
60 balık bir anda nasıl yok olur? Evde kediniz var mı? Kedi falan yemesin?
3 aylık emek 410 lt+50 lt sump bitkili denemem
[QUOTE=maydin28] Bence önemli olan büyüte bilmek bu tür rasgele düz yumurta dökenlerde yumurta almak kolaydır ama büyüte bilmek zor olsa gerek.
[/QUOTE] Aynen katılıyorum. Neon tetralardan bende yavru aldım ama büyütemedim. O kadar küçükler ki yakalanmıyorlar akvaryumda bile zor gözüküyorlar. Ve çok kolay yem oluyorlar. Görmek için sağlam gözler gerekiyor bir çok kişi yavru almıştır görmemiştir bile.
[QUOTE=maydin28] Bence önemli olan büyüte bilmek bu tür rasgele düz yumurta dökenlerde yumurta almak kolaydır ama büyüte bilmek zor olsa gerek.
[/QUOTE] Aynen katılıyorum. Neon tetralardan bende yavru aldım ama büyütemedim. O kadar küçükler ki yakalanmıyorlar akvaryumda bile zor gözüküyorlar. Ve çok kolay yem oluyorlar. Görmek için sağlam gözler gerekiyor bir çok kişi yavru almıştır görmemiştir bile.
Lepistesin Anüsünden çıkan ilginç şey
Ben de benim balıklarda bir kere gördüm ne olduğunu bilmiyorum fakat.
Ben de benim balıklarda bir kere gördüm ne olduğunu bilmiyorum fakat.
www.teleskopakvaryum.com.tr
[QUOTE=nazım]Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık bir ay önce Teleskop akvaryum,dan eheım hava motoru aldım.Ama onbeşgün sonra motor ses yapmaya başladı.Teleskop akvaryumu telefonla aradım Samet bey isminde bir arkadaşa durumu izah ettim,sözüm biter bitmez hava filitresini göndermemi istedi,gönderdim ve hemen bir gün sonra yenisini yolladılar.Buradan kendilerine birkez daha teşekkürü borç bilirim.
[QUOTE=nazım]Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık bir ay önce Teleskop akvaryum,dan eheım hava motoru aldım.Ama onbeşgün sonra motor ses yapmaya başladı.Teleskop akvaryumu telefonla aradım Samet bey isminde bir arkadaşa durumu izah ettim,sözüm biter bitmez hava filitresini göndermemi istedi,gönderdim ve hemen bir gün sonra yenisini yolladılar.Buradan kendilerine birkez daha teşekkürü borç bilirim.
TEŞEKKÜRLER TELESKOP AKVARYUM....
[/QUOTE]
Aldıktan sonra aynı şekilde ses yapan hava motoru konusunda bana da çok yardımcı oldular. Çok ses çıkaran Tetrayı farkını farkını alarak eheim ile değiştirdiler. Ses yapan motoruda ayırdılar. Özellikle beşiktaş şubesinin müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduğunu düşünüyorum. Diğer firmalar gibi kem küm yapıp müşteri ile tartışmıyorlar. Çözüm üretmeye çalışıyorlar.
Ben de teşekkür ediyorum.
Neon Tetra
Çok kalabalık olmaz. Neonlar zaten küçük balıklar ve çok hareketli değiller. İzlemesi canlı doğuranlardan daha zevklidir. Birbirlerini kovalarlar. Neonlar akvaryumda grup halinde dolaşmıyorlar. Belki akvaryum çok büyük olursa grup olbilirler. 4 adet alınsa da bir sorun olacağını zannetmiyorum. Yalnız akvaryuma alışma evresinde ilk 1 ayda ölümler olabiliyor. Mesala bende 5 adet almıştım. ilk ayda 3 tanesi öldü. kalan 2 adet 6 aydır hiç birsorun olmadan takılıyorlar.
Çok kalabalık olmaz. Neonlar zaten küçük balıklar ve çok hareketli değiller. İzlemesi canlı doğuranlardan daha zevklidir. Birbirlerini kovalarlar. Neonlar akvaryumda grup halinde dolaşmıyorlar. Belki akvaryum çok büyük olursa grup olbilirler. 4 adet alınsa da bir sorun olacağını zannetmiyorum. Yalnız akvaryuma alışma evresinde ilk 1 ayda ölümler olabiliyor. Mesala bende 5 adet almıştım. ilk ayda 3 tanesi öldü. kalan 2 adet 6 aydır hiç birsorun olmadan takılıyorlar.
lepistes doğum sorunu? resim eklendi ACİL.
[QUOTE=dangerous]Doğumun ögleden sonra başlayacağını belirten kişilerle bol dialog kurmanızı tavsiye ederim o zaman size.
Muhakkak ki hepimiz yardım etmek ve yardım almak için buradayız. Ama yardım almak içinde sizin gibi, karşılıksız ve tamamen yardım amaçlı yapılan bu paylaşımları, sanki para karşılığı almış bir hizmetin karşılığını görmemiş gibi tepki vermenizde bana göre yapılmaması gereken bir davranış.
Neyse konu uzayacağa benziyor. Yersiz tartışmalara gerek yok. Hayırlı günler.
[/QUOTE]
[QUOTE=dangerous]Doğumun ögleden sonra başlayacağını belirten kişilerle bol dialog kurmanızı tavsiye ederim o zaman size.
Muhakkak ki hepimiz yardım etmek ve yardım almak için buradayız. Ama yardım almak içinde sizin gibi, karşılıksız ve tamamen yardım amaçlı yapılan bu paylaşımları, sanki para karşılığı almış bir hizmetin karşılığını görmemiş gibi tepki vermenizde bana göre yapılmaması gereken bir davranış.
Neyse konu uzayacağa benziyor. Yersiz tartışmalara gerek yok. Hayırlı günler.
[/QUOTE]
Yardımın zaten para karşılığı olmaz. İşin içine para girdimi yardım olmaz zaten. Kişiler ellerinden gelen yardımı olanakları dahilinde yapmaya çalışıyorlar. Ama yapılan açıklamalar bazen yeterli olmayabiliyor. Bu durumda tekrar yardım isteyen kişiye saldırmak bana göre de yapılmaması gereken bir davranış.
Dikkat edersen alıntı yapıp saldıran sensin. Ben sadece saldırılarına cevap veriyorum. Yersiz tartışma istemiyorsan saldırmazsın olur biter.
lepistes doğum sorunu? resim eklendi ACİL.
Yukarıda verilen linki okursanız söylediklerini görürsünüz. Hatta doğumun ögleden sonra başlayacağına kadar.
Hobide ilerlersem tabii ki çekerim neden çekmeyeyim ki .Bunun için gurur duymaya da gerek yok. Kişilere yardım etmek yadsınacak bir durum değil. Hatta bunun için buradayız. Yardım almak ve aynı zamanda da yadım etmek için.SON MESAJLAR
- Bazı Midas Cikletlerde Hipertrofik Dudaklar Orhan76, 16:33
Makaleler ve Tercümeler - Merhana Silikon Baloncuk Selçuks, 15:04
Yeni Üye Forumu - Yine Bir Otomatik Yemleme Yapımı Ve Yine Ben cokmutlu, 14:13
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 55 Litre Caridina Akvaryumu – Baştan Sona Kurulum Django, 14:06
Akvaryum Tanıtımı - 60p Dutch Style TuRKeR, 13:44
Akvaryum Tanıtımı - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Giftsy, 13:22
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyrukta Şişlik Hk. Giftsy, 13:00
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 12:35
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Başlayan Biri Olarak Bloody Mary Karides scorpion26, 12:10
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumdaki Sis ogurcay, 11:52
Yeni Üye Forumu - Aydınlatma Konusunda Fikir Danışmak İstiyorum TonyMcLegend, 11:44
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Filtre Tercihi Konusunda Orhan76, 09:54
Filtre ve Sump Yapımı - Dıy Uv Filtre Yapımı bor31, 09:14
Filtre ve Sump Yapımı - İnline Difüzör Hk. gattar5050, 22:23
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Transgenetik Tetraların Yanına Balık Öneri İnci Kefali, 21:39
Yeni Üye Forumu - Red Rili Karides Nereden Bulabilirim ? Fin World, 18:29
Omurgasızlar - 180x60x60 Akvaryum Beytullah Ulaç Yapımı. MuratOzdemir, 18:04
Şikayet Var! - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin BASARSURMEGOZ, 17:32
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 capodicapii, 16:35
Akvaryum Tanıtımı - Kılıç Kuyruk Cinsiyet İbrahiM SameT, 15:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bu Fotoğraftaki Salyangozun Varyasyonu Nedir cokmutlu, 14:53
Omurgasızlar - Glass Catfish flanormimar, 10:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kribensiz Cinsiyet Belirleme mustafa7042, 09:22
Yeni Üye Forumu - Bu Bitkinin İsmi Nedir Aguamentist, 07:44
Yeni Üye Forumu - 40x40x40 Ömer yılmaz, 05:21
Akvaryum Tanıtımı - Yardım Sump Girişi Izgara Sorunu TonyMcLegend, 22:34
Bitki Akvaryumları Genel - Corylerin Gelişimi BerkBey, 21:43
Kedi Balıkları Forumu - Isıtıcı Ne Alabilirim Jotunheim, 21:32
Yeni Üye Forumu - Reeflowers Bitki Kumu Fin World, 20:29
Taban ve Gübreleme - Tasarım ncmberk, 20:18
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Regülatör Tavsiye ( Yıldız / Mufan / Diamond ) Joec, 19:44
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Dolphin Askı Filtre Kartuşu Hidro Dinamik, 17:15
Malzemeler ve Yemler Forumu - Amatörce Hidroponik Bitki Yetiştirme Ve Led Işık reprise, 15:52
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Isıtıcı Fiyatları Hidro Dinamik, 14:54
Malzemeler ve Yemler Forumu - Aquael Ultramax 1000 Dış Filtre Deneyimlerim yyiImaz, 14:25
Filtreleme Seçenekleri - Karides Akvaryumlarımdan Biraz Görsel Ve Sohbet :) Aguamentist, 13:52
Omurgasızlar - Yeni Nano Akvaryumum (co2 Soracağım) Phos, 13:37
Akvaryum Tanıtımı - Giza Platosu darkaura, 12:53
Akvaryum Tanıtımı - Yerli Üretim Amano - Adist MuratOzdemir, 11:41
Akvaryum Dünyasından Haberler - Bitkilerimdeki Deformasyonlar MertSoyumert, 11:22
Bitki Akvaryumları Genel - Yeniden Bitkili Tanka Dönüş senolerdivan, 09:19
Akvaryum Tanıtımı - Tekrar Hobiye Döndüm dincseref, 20:10
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık - Yosunlu Doğal Akvaryum Kurulumu 🪸 AtaDemircii, 18:35
Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 Hsrt, 16:58
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Yavruları sedatkaryurek, 15:38
Yeni Üye Forumu - 💐Akvaryum Ailesinin Anneler Günü Kutlu Olsun Hoppala, 14:15
Forum ve Site Hakkında - Bitkili Akvaryum İcin Filtre Malzemesi (tavsiye) XAli, 11:21
Filtreleme Seçenekleri - Hangi Soil replacka, 01:56
Taban ve Gübreleme - Yerli Aktif Soil İle Frankenstad Kurulum Denemesi TonyMcLegend, 00:34
Taban ve Gübreleme - Canlı Bitkilerim utkues, 22:17
Bitki Türleri ve Bakımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Agassizi Blue Flame Ve Borelli Opal yamansengonca 17:19
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 17:19
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:18
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 17:18
- Otomatik Yemleme Makinesi SinanBulut 17:16
- Yeni Sarım Flame Moss 6x6 SinanBulut 17:16
- Erkek Apistogramma Kakadu - Takas Olur jacksoap 16:56
- Electirik Blue Acara Damızlık kazbek1 16:51
- Neolamprologus Multifasciatus Kabukçul Ciklet fishhyy 16:38
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirke Kurdu-canlı Yem tuncaysargin 16:20
- Üretilebilir Tubifex ( İzya Kurdu) Ve Diğer Yemler Lotus88 16:01
- California Black Worm ( Aranıyor) Lotus88 16:01
- Satılık Endler Varyeteleri.. Lotus88 16:01
- Takaslik Saz Bitkisi BoraER 15:32
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 15:05
- İzmir İçi, Akvaryum Ve Malzemeleri Beren04 14:38
- A++ Kalitedeki Saksı Bitkilerimiz Sizlerle AQUAGREEN 14:05
- Gold Laser Corydoras (3e-6d) Emirk 13:53
- Hb White Lepistes Damızlık omererbas 13:42
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 13:42
- Fluval Fx6 Dış Filtre (sadece 6 Ay Kullanıldı) idiopatik 13:39
- 80x40 High Tech Akvaryum Seti Co2 Kırık Acil EfeTheCaptain 13:38
- Su Piresi & Infusoria Amati340 13:23
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:23
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:23
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:23
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:23
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 13:20
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 13:17
- L144 - Siyah Cüce - Green Dragon Vatoz ozan_1903 13:17
- Hava Motoru Isıtıcı Ve Led Aydınlatma ozan_1903 13:17
- Bucephalandra Theia From Sekadau Shrimpspace 13:10
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 12:54
- Eheim, Dophin, Sera Vb. Çeşitli Malzemeler BadgeR 12:38
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 12:38
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 12:38
- Medaka Yavrusu, Yumurtası, Su Piresi ternapi 12:33
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 12:23
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 12:07
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 12:07
- İhtiyaç Fazlası Oase Skimmer Cam Lily Pipe Co2 Gös platinium 12:00
- Fluval 206 Dış Filtre - Yedek Parçaları Da Satılır erimgorgulu 11:40
- L144 Tül Yavrular erimgorgulu 11:40
- Eheim Biopower 240 İç Filtre blenny 11:33
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:10
- L236,l201,l519,l333,l397,l66 Pleco rebelde 10:49
- Astronot Black Ve Koiler Piranhabull06 10:47
- Yaş Artemia Piranhabull06 10:47
- Tetra Exodon Paradoxus (bucktoothed) [f0] Piranhabull06 10:47
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 10:40
KULLANICILAR
- 110 Online Kullanıcı, 59 Üye
Online Kullanıcılar
urzais,
Koksal Gurkan,
anilhelen,
senolerdivan,
ssener,
ilhannnn01,
CoryCory,
Kaleydoskop,
neo1907,
aktugsedat,
Rafayel,
aupqua,
kopruluonur,
banned,
hasancn,
chapi,
ahmet22,
darkaura,
heleknes,
Jotunheim,
SeaWorld,
bysmokin,
cokmutlu,
Orhan76,
EKAR,
sina cen,
-RBG-,
riderfish,
andiugur,
İnci Kefali,
Ozzgur,
kamilyalcinkaya,
Akvarium Village,
Manguday,
Arch.Hüseyin,
yeekim,
vpn_btsl,
Tortuga7,
ternapi,
Mithrandirr,
emrepablo11,
123akvarist123,
rseven,
egedin,
SuperSport,
SertronicA,
Bozajuniors,
Brdk64,
denizx5,
Kemalk41,
AvBURAK,
scorpion26,
Formicasmind,
Sinan.,
yukselay,
karavanaemre,
ismail Tamokur,
Lotus88,
demirellevent,
Selçuks,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.