ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Maske06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
85
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Ekim 2024 13:08
Toplam Mesaj:
205 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ALPER YILMAZ
Doğum Tarihi:
11 Şubat 1984
İl:
Ankara
Meslek:
İnsan Kaynakları
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Mbuna Tank Kurulumu
İki gün önce bakteri yemi eklemem ve denemek için almış olduğum.iki mavi prensesten sonra suyum oturdu bugün zaten 7. Gün dün akvaryuma 12 adet Jalo Reef ekledim resim eklemek için sabırsızlanıyorum ama balıklar halen kayalardan dışarıya çıkmadı stresleri sonlanmadı ve çok korkaklar PPM değeri kafamı karıştırıyor 700 civarı şuan suyum cam gibi balıklarda sıkıntı yok sumpum 140 cm lik 4 bölmeli ama su sesi çıldırtacak çözemiyorum. Buraya resim ekleyip üstadlardan fikir alacağım.
İki gün önce bakteri yemi eklemem ve denemek için almış olduğum.iki mavi prensesten sonra suyum oturdu bugün zaten 7. Gün dün akvaryuma 12 adet Jalo Reef ekledim resim eklemek için sabırsızlanıyorum ama balıklar halen kayalardan dışarıya çıkmadı stresleri sonlanmadı ve çok korkaklar PPM değeri kafamı karıştırıyor 700 civarı şuan suyum cam gibi balıklarda sıkıntı yok sumpum 140 cm lik 4 bölmeli ama su sesi çıldırtacak çözemiyorum. Buraya resim ekleyip üstadlardan fikir alacağım.
Mbuna Tank Kurulumu
Düşünceniz için teşekkür ederim dün 2 adet yavru mavi prenses alıp akvaryuma denemek amaçlı attım yanında da bakteri besini sumpa dahil ettim sis bulutu gibi görünümün gitmemesi durumunda kayalara veda etmek zorunda kalacağım balıklarda sıkıntı yok fakat ppm değeri 500 ün üzerinde sonuç veriyor. Bakteri kültürü oturduğunda bu durum düzelmez ise tahminim kayalardan kaynaklı bir bulantı söz konusu olacak ufak su değişimleri ile biraz suyu dengeleyeceğim.Uzun süre herçeşit balık besleyerek üretimleri ile uğraştım tabi cama cam akvaryumlar dekor olarak 2 adet kaya vs derken su dengesi daha rahat oturan akvaryumlar oluşturuyorduk. Bol kayalıklı bir akvaryum yaparak geri dönüş yapayım derken galiba biraz kayalardan yana sıkıntı çekeceğim.Zaten resim dede birinci resim suyun yeni doldurulmuş hali daha sonraki resim ise 6 7 saat sonraki hali aradaki bulanıklık belli oluyor.
Düşünceniz için teşekkür ederim dün 2 adet yavru mavi prenses alıp akvaryuma denemek amaçlı attım yanında da bakteri besini sumpa dahil ettim sis bulutu gibi görünümün gitmemesi durumunda kayalara veda etmek zorunda kalacağım balıklarda sıkıntı yok fakat ppm değeri 500 ün üzerinde sonuç veriyor. Bakteri kültürü oturduğunda bu durum düzelmez ise tahminim kayalardan kaynaklı bir bulantı söz konusu olacak ufak su değişimleri ile biraz suyu dengeleyeceğim.Uzun süre herçeşit balık besleyerek üretimleri ile uğraştım tabi cama cam akvaryumlar dekor olarak 2 adet kaya vs derken su dengesi daha rahat oturan akvaryumlar oluşturuyorduk. Bol kayalıklı bir akvaryum yaparak geri dönüş yapayım derken galiba biraz kayalardan yana sıkıntı çekeceğim.Zaten resim dede birinci resim suyun yeni doldurulmuş hali daha sonraki resim ise 6 7 saat sonraki hali aradaki bulanıklık belli oluyor.
Mbuna Tank Kurulumu
[QUOTE=Maske06]Ölçüler:150*60*60
Canlı Türleri:MBUNA
Bitki Türleri:
Tankın Yaşı:0
Filtrasyon ve Işıklandırma:Taşırmalı Altan Sump Sistemi Işıklandırma Full Spectrum 4 Renk Led
Tasarım ve Dekorasyon:Kayalık Biotope
Uzun süre üretime vs ara verdikten sonra evdeki mobilyalı akvaryumumu kurma hevesim sonucu aşağıdaki gibi bir akvaryum ortaya çıktı su değerlerini oturtup kapağı hallettikten sonra bir kaç çeşit Mbuna türlerinden koymak istiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/160120241603251.jpg[/IMG][/QUOTE]
Sudaki bulanıklığı çözemedim galiba kayalardan kaynaklı yada daha canlı eklemediğimden dolayı bakteri kültürü tam oturmadığından dolayı TDS nin sonucu da dün biraz tuz ekledikten sonra iyice çoştu 500 ppm civarına çıktı bugün 6. gün 2 tane balık atarak 1 hafta balıkların durumunu izlemek istiyorum.Ayrıca arka camda zamanında delik açılarak alttan sump sistemi yapmıştım su sesinden de gerçekten çok rahatsız oluyorum.Durso sistemi borularında aşırı geniş olması havadan dolayı ses yapmasına da sebebiyet veriyor gibi.Bu konuda açılan konularda çok eski tarihli bir çok hobicinin de galiba hobiyi bırakmasından kaynaklı son giriş tarihlerine baktığımızda aramızdan ayrılan gerçekten çok fazla hobici olmuş.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/190120241323051.jpg[/IMG][EDIT]Maske06,2024-01-19 13:25:47[/EDIT]
[QUOTE=Maske06]Ölçüler:150*60*60
Bitki Türleri:
Filtrasyon ve Işıklandırma:Taşırmalı Altan Sump Sistemi Işıklandırma Full Spectrum 4 Renk Led
Uzun süre üretime vs ara verdikten sonra evdeki mobilyalı akvaryumumu kurma hevesim sonucu aşağıdaki gibi bir akvaryum ortaya çıktı su değerlerini oturtup kapağı hallettikten sonra bir kaç çeşit Mbuna türlerinden koymak istiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/160120241603251.jpg[/IMG][/QUOTE]
Sudaki bulanıklığı çözemedim galiba kayalardan kaynaklı yada daha canlı eklemediğimden dolayı bakteri kültürü tam oturmadığından dolayı TDS nin sonucu da dün biraz tuz ekledikten sonra iyice çoştu 500 ppm civarına çıktı bugün 6. gün 2 tane balık atarak 1 hafta balıkların durumunu izlemek istiyorum.Ayrıca arka camda zamanında delik açılarak alttan sump sistemi yapmıştım su sesinden de gerçekten çok rahatsız oluyorum.Durso sistemi borularında aşırı geniş olması havadan dolayı ses yapmasına da sebebiyet veriyor gibi.Bu konuda açılan konularda çok eski tarihli bir çok hobicinin de galiba hobiyi bırakmasından kaynaklı son giriş tarihlerine baktığımızda aramızdan ayrılan gerçekten çok fazla hobici olmuş.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/190120241323051.jpg[/IMG][EDIT]Maske06,2024-01-19 13:25:47[/EDIT]
Mbuna Tank Kurulumu
Ölçüler:150*60*60
Bitki Türleri:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/160120241603251.jpg[/IMG]
Ölçüler:150*60*60
Bitki Türleri:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/160120241603251.jpg[/IMG]
Akvaryum Ppm Degeri
Arkadaşlar Merhaba uzun süre sonra evdeki akvaryumumu kurma kararı aldım resimdeki gibi kurdum alttan sumplu suyu dün itibari ile doldurdum ve şuan flitrelenme asamasında iki üç sene önce almış olduğum kullanmadığım tds ölçüm çihazıyla bı ölçüm yapmak istedim PPM 700 çıktı kafam karıştı kayalardan mı kaynaklı salınım mı yaptı cihaz mı bozuldu diyecem ama başka sularda yaptım hepsinde farklı farklı sonuç verdi bu PPM ile balıkları koysam zarar verir mi acaba?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/130120242007051.jpg[/IMG][EDIT]Maske06,2024-01-14 13:15:16[/EDIT]
Şuan kullanmadığım küçük bir kayayı tuz ruhu ile test ettim hafif kopurup durdu ilk doktugumuzde hepsi kopuruyor normal oval denizden alınan kayada kopurup durdu buradaki kopurmeden kasit anladigim kadarıyla kopurmenin devam etmesi galiba yoksa tuz ruhunun kopurtmedigi hiç birşey yok 🤣 komple şimdi sumple beraber iki üç gündur çalışan akvaryumu boşaltıp tekrar dolduracağım bakalım PPM kaç çıkacak bu şekilde merak ettim daha sonra bir tane balık alıp durumu vaziyeti kontrol edeceğim nbuna türleri olacagından busekilde biotope yaptım doğal kayalardan oluşsun diye bakalım sonuç ne olacak.
Arkadaşlar Merhaba uzun süre sonra evdeki akvaryumumu kurma kararı aldım resimdeki gibi kurdum alttan sumplu suyu dün itibari ile doldurdum ve şuan flitrelenme asamasında iki üç sene önce almış olduğum kullanmadığım tds ölçüm çihazıyla bı ölçüm yapmak istedim PPM 700 çıktı kafam karıştı kayalardan mı kaynaklı salınım mı yaptı cihaz mı bozuldu diyecem ama başka sularda yaptım hepsinde farklı farklı sonuç verdi bu PPM ile balıkları koysam zarar verir mi acaba?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/130120242007051.jpg[/IMG][EDIT]Maske06,2024-01-14 13:15:16[/EDIT]
Şuan kullanmadığım küçük bir kayayı tuz ruhu ile test ettim hafif kopurup durdu ilk doktugumuzde hepsi kopuruyor normal oval denizden alınan kayada kopurup durdu buradaki kopurmeden kasit anladigim kadarıyla kopurmenin devam etmesi galiba yoksa tuz ruhunun kopurtmedigi hiç birşey yok 🤣 komple şimdi sumple beraber iki üç gündur çalışan akvaryumu boşaltıp tekrar dolduracağım bakalım PPM kaç çıkacak bu şekilde merak ettim daha sonra bir tane balık alıp durumu vaziyeti kontrol edeceğim nbuna türleri olacagından busekilde biotope yaptım doğal kayalardan oluşsun diye bakalım sonuç ne olacak.
Akvaryuma Doğal Kaya Koymak
Yuvarlak taşlar elimde mevcut ama doğal gözükmediklerinden dolayı bu şekilde bir yol seçtim. Bakalım kurulum yaptıktan sonra ortaya çıkan sonuç ve su testleri salınım yapıp yapmadığını belli edecektir.
Yuvarlak taşlar elimde mevcut ama doğal gözükmediklerinden dolayı bu şekilde bir yol seçtim. Bakalım kurulum yaptıktan sonra ortaya çıkan sonuç ve su testleri salınım yapıp yapmadığını belli edecektir.
Besleyecegim balıklar daha önce uzun süre üretimini yaptığım baliklar ph oranını arttırması aslında baliklar için çok iyi benim aslında korkum farklı bir kimyasal salınımı yaparmi acaba ph yukseltmesinin dışında.
Besleyecegim balıklar daha önce uzun süre üretimini yaptığım baliklar ph oranını arttırması aslında baliklar için çok iyi benim aslında korkum farklı bir kimyasal salınımı yaparmi acaba ph yukseltmesinin dışında.
Arkadaşlar merhaba uzun süre sonra evimde ki 150*60*60 lık tankımı tekrar kurmaya karar verdim.Aşağıdaki kayalardan mbuna tankı yapmayı düşünüyorum ama salınım yapıp yapmama konusunda şüphelerim var.Bugün tazzik makinesi ile yarım saate yakın hepsini detaylı şekilde yıkadım tuz ruhu testi yapmak için 3 4 markete girdim fakat malesef bulamıyorum.Bu tarz kayalardan koyupta akvaryum kuran var mı?Çevremde gri olacak şekilde kaya satan bir yer yok doğal olmasını istiyorum.Yapabilirsem biotope yapmayı düşünüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/040120241759371.jpg[/IMG]
Arkadaşlar merhaba uzun süre sonra evimde ki 150*60*60 lık tankımı tekrar kurmaya karar verdim.Aşağıdaki kayalardan mbuna tankı yapmayı düşünüyorum ama salınım yapıp yapmama konusunda şüphelerim var.Bugün tazzik makinesi ile yarım saate yakın hepsini detaylı şekilde yıkadım tuz ruhu testi yapmak için 3 4 markete girdim fakat malesef bulamıyorum.Bu tarz kayalardan koyupta akvaryum kuran var mı?Çevremde gri olacak şekilde kaya satan bir yer yok doğal olmasını istiyorum.Yapabilirsem biotope yapmayı düşünüyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/82518/040120241759371.jpg[/IMG]
Sokağa Çıkma Yasağında Canlıların Durumu
Kendi sağlımızı etrafımızdaki insanlarında sağlıklarını düşünüyoruz ama balıkta bir canlı sonuçta bu formu açmamdaki sebep olabilecek kötü senaryolar için önlem almak .O zaman yasak çıkınca bizim gibi binlerce insanın balıklarıda telef olsun yurt dışı ithalatıda kapandı komple bu hobide son bulsun evlere kapanan insanlarda balık vs beslemesin.
[QUOTE=ozkurtozgur]Sokağa çıkma yasağı durumunda siz Avrupa ülkerindeki örneklerde olduğu gibi izin ile sadece sokağa çıkabilirsiniz.
Balıklarım açlıktan ölür diye bir talebiniz olursa size gülüp geçeceklerdir.
Gıda üretimi ve dağıtımı gibi acil ve önemli durumlar haricinde kimsenin ticari faaliyetlerini devam ettirmesine izin verilmez. Herkesin işi kendine önemli, o zaman yasağın bir anlamı kalmaz.
Umarım bu noktalara gelmeyiz ancak maalesef matematik/istatistik bilimi bize gelebilme ihtimalimiz olduğu söylüyor.
İnsanımız bu işi pek ciddiye almadı, devletin yasaktan başka çaresi kalmayacak bu gidişle.
Bırakın balığın, bitkinin sağlıklarını sevdiklerinizin ve kendi sağlığınızı düşünün. Dünya kabusu yaşıyor.
[/QUOTE]
Kendi sağlımızı etrafımızdaki insanlarında sağlıklarını düşünüyoruz ama balıkta bir canlı sonuçta bu formu açmamdaki sebep olabilecek kötü senaryolar için önlem almak .O zaman yasak çıkınca bizim gibi binlerce insanın balıklarıda telef olsun yurt dışı ithalatıda kapandı komple bu hobide son bulsun evlere kapanan insanlarda balık vs beslemesin.
[QUOTE=ozkurtozgur]Sokağa çıkma yasağı durumunda siz Avrupa ülkerindeki örneklerde olduğu gibi izin ile sadece sokağa çıkabilirsiniz.
Balıklarım açlıktan ölür diye bir talebiniz olursa size gülüp geçeceklerdir.
Gıda üretimi ve dağıtımı gibi acil ve önemli durumlar haricinde kimsenin ticari faaliyetlerini devam ettirmesine izin verilmez. Herkesin işi kendine önemli, o zaman yasağın bir anlamı kalmaz.
Umarım bu noktalara gelmeyiz ancak maalesef matematik/istatistik bilimi bize gelebilme ihtimalimiz olduğu söylüyor.
İnsanımız bu işi pek ciddiye almadı, devletin yasaktan başka çaresi kalmayacak bu gidişle.
Bırakın balığın, bitkinin sağlıklarını sevdiklerinizin ve kendi sağlığınızı düşünün. Dünya kabusu yaşıyor.
[/QUOTE]
Sokağa Çıkma Yasağında Canlıların Durumu
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum.Benim gibi bir çok arkadaşın hobihanesi var yada üretimhanesi var.Son yaşadığımız virüs belasının durumu oldukça üzücü boyutlara ulaşmaya başladı.İlerki dönemde sokağa çıkma yasağı vs verildiği zaman evi dışında balık besleyenler nasıl bir yol izleyecek.Dışarı çıkabilecekmi?
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum.Benim gibi bir çok arkadaşın hobihanesi var yada üretimhanesi var.Son yaşadığımız virüs belasının durumu oldukça üzücü boyutlara ulaşmaya başladı.İlerki dönemde sokağa çıkma yasağı vs verildiği zaman evi dışında balık besleyenler nasıl bir yol izleyecek.Dışarı çıkabilecekmi?
SON MESAJLAR
- 120 Litre Tanka “aquael Ultramax 1000” ? yyiImaz, 03:15
Filtreleme Seçenekleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Samoo, 01:19
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 30 Küp Low Tech Sirri42, 00:59
Akvaryum Tanıtımı - Mango Köklü Saklanması Hk. Cyber_Scout, 00:27
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepisteslerin Solungaçlarını Sürtmesi Cyber_Scout, 00:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balıkları GhostKoi, 00:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Çiftleştirme Süreci ₩€€₩, 23:32
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Halsiz Birminikçınar, 23:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Ciklet Balığı Beyaz Noktalar K0L0Ni, 23:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkili Akvaryumumda Büyüyen Şeyler Ne? Zuzu2446, 22:54
Bitki Akvaryumları Genel - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tata, 21:40
Güney Amerikan Cichlidleri - 160x60x60 Akvaryumum Tata, 21:38
Akvaryum Tanıtımı - Discuslarım Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum BlackkEaglee, 21:29
Discus - Bitkili Akvaryuma Balık Önerisi İnci Kefali, 20:55
Bitkili Akvaryum Canlıları - Zebra Ciklit Cinsiyet Ayrımı Mehtrow, 20:17
Yeni Üye Forumu - Ofise Blackwater Akvaryum Kurulum Serisi -RBG-, 19:36
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Tavsiyesi yemrekozenn, 19:27
Yeni Üye Forumu - Salyangoz Ve Betta Sadel, 19:18
Labirentliler - Yeni ' Büyük Akvaryum Odası & Stüdyo ' Projem - -RBG-, 18:59
Hobihane Tanıtımları - Seachem De Nitrate Ölçüsü asliaral, 18:59
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Beta Tankı HydroLeaf, 18:23
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Temizliği tolgabaran, 18:01
Yeni Üye Forumu - Tanganyika : Amatör Dokunuş 1Balikci, 17:58
Akvaryum Tanıtımı - Bartın Ulus, Uluçay Biyotopu eackgzz, 17:50
Akvaryum Tanıtımı - Betta Balığımda Sağlık Sorunu Samnastrp, 17:30
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Tavsiye Musab Ali Coşkun, 17:17
Bitki Akvaryumları Genel - Red Head Tapajos Yavru Alma Hakkında Özgür Özaydın, 16:33
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryumdaki Garip Şey lepistes5994, 16:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Silindir Walstad Çalışması lepistes5994, 15:57
Akvaryum Tanıtımı - Karma Tanklar Resimler Yüklendi Amatör balıkçı, 15:31
Akvaryum Tanıtımı - Adım Adım Malawi (güncelleme) K0L0Ni, 15:23
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Lepistes Bana Göre Herşey Normal Ama? lepistes5994, 14:57
Akvaryum Tanıtımı - Pasir Panjang Nehri Biyotopu, Endonezya eackgzz, 13:37
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Karides Akvaryumu Samnastrp, 13:15
Yeni Üye Forumu - İç Filtre Tavsiyesi Ve Sorularım Zaid, 11:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ramirezi Cinsiyet Cyber_Scout, 11:12
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Doğum Günü Hediyesi oscarus, 09:34
Akvaryum Tanıtımı - Oase Thermo 250 Ses joko29, 02:03
Filtreleme Seçenekleri - Melek Balığı Cinsiyet Ayrımı Cyber_Scout, 00:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kararsiz Bir Genç K0L0Ni, 00:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Öneri Ve Görüşlerinizi Bekliyorum K0L0Ni, 00:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Makro Alg AmatorChannaci, 23:47
Deniz Canlıları - Balık Ekleme Emirrztrk, 23:38
Deniz Akvaryumları Yeni Başlayanlar Forumu - Buhar Camlı Akvaryumda Yaşabilen Yüzücü Bitki Cyber_Scout, 23:38
Bitki Türleri ve Bakımı - Sonradan Eklenen Dişi Betta Sorun Yaratır Mı ? Kizmaz, 23:31
Yeni Üye Forumu - Betamın Durumu Nasıl? Karahan_Keanu, 22:42
Yeni Üye Forumu - Balıklı Bakteri Döngüsü Sırasında Besleme Miktarı buglemaqua12, 22:39
Akvaryum Bilimi - Dünden Bugüne.. MCY4, 21:48
Akvaryum Tanıtımı - Arslan Bettamın Yeni Krallığı MCY4, 21:41
Akvaryum Tanıtımı - Taban Cyber_Scout, 21:30
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 00:47
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 00:47
- Ramshorn Salyangoz yns325 23:59
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 23:59
- Chihiros B80 Akvaryum Led Aydınlatma Thunderbird 23:53
- 40x40x40, Resun Air 8000,haqos Expro 500, Yati Kök MurathanM 23:30
- Geophagus Arıyorum MurathanM 23:30
- Transgenetik Tetra + Pterophyllum Scalare (melek) Yücel BOZDEMİR 23:21
- Taeniacara Candidi Ve Cacatuoides HarunYILDIRIM 23:13
- Sulawesi White Orchid Karides Arıyorum ALP85 22:51
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 22:45
- Eksiksiz,mobilyalı Bitkili Akvaryum yusufibal 22:19
- Yetişkin 1e3d Melek sametyildiz 21:31
- Orionled D Serisi Rgbw 60cm Işık paxal 21:18
- Tetra Discus Yem thercan 21:15
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 21:05
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 20:49
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:49
- Orjinal Tiger Lotus Red bytrmrt 20:31
- Kuru Yaprak - Jack Fruit Ve Vatoz Küpü İnci Kefali 20:05
- Yavru Green Teror oguzozt 20:03
- Her Boy Amazon Hançeri Ve Anubias oguzozt 20:03
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 20:01
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 20:01
- Isıtıcı, Pilli Hava Motoru, Tds Metee (takaslı) vedat79 19:47
- L Serisi Üst Vasıf Pleco Varyeteleri PlecoTown 19:15
- Japan Blue Double Tail Endler achiiles_622 19:15
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 18:43
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 18:41
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 18:40
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:12
- Malawi Erkekleri AlisBaba 18:06
- Özel Tür Lepistesler FULL RED MEHMET 17:56
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar Mükemmel Kan Hattı FULL RED MEHMET 17:56
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 17:56
- 4’lü Set Akvaryumlar FULL RED MEHMET 17:56
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 17:04
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 17:04
- Yem Tablet BUCALILAR 16:27
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 16:27
- Akvaryumları Boşaltıyorum metsi 16:11
- Akvaryum 30*30 metsi 16:11
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 16:03
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:03
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:03
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:03
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:03
- Aquaclear 30 Şelale Filtre blenny 15:46
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 15:46
- Mangrov Kökü blenny 15:46
KULLANICILAR
- 48 Online Kullanıcı, 27 Üye
Online Kullanıcılar
mmemati,
Sahinn,
urzais,
Hoppala,
Amati340,
Austine,
Peacer82,
ardaagnaday,
Diplomi_ocma,
kambortam,
EKAR,
ka2n,
buraktanatar,
sina cen,
MiSoSiKiaN,
muzaffer_81,
Alisan,
Burak PEKDEMİR,
Hidro Dinamik,
lychshie digital age,
Cyber_Scout,
Tropicall34,
Heinzen,
Mfk22,
Ramazan Bircan,
mitii,
BaldGuy,
Kaangzkr,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.