ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
arunes
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Kasım 2011 11:32
Toplam Mesaj:
27 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Ali Rıza Üneş
Doğum Tarihi:
21 Ekim 1983
İl:
Mugla
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Ali Rıza ÜNEŞ
SON 10 MESAJI
Dekorasyon malzemesi olarak toprak saksı
Saksı, dekorasyon malzemesi olarak tek başına biraz çirkin durabilir, evet, ama etrafını taş ve kayayla kapatınca sanırım çok göze batmaz. Bugün bi deniz kenarına inip biraz da kaya toplayacağım.
Saksı, dekorasyon malzemesi olarak tek başına biraz çirkin durabilir, evet, ama etrafını taş ve kayayla kapatınca sanırım çok göze batmaz. Bugün bi deniz kenarına inip biraz da kaya toplayacağım.
Dekorasyon malzemesi olarak toprak saksı
Merhaba arkadaşlar, ilgili bir konu başlığı bulamadığım için konuyu buraya açıyorum.
Akvaryumda mağaralar yapabilmek için toprak saksı almayı düşünüyorum, sormak istediğim soru bu tip saksıları kırıp dekorasyon malzemesi olarak kullansak balıklara bir zararı olur mu? Suya salınım yaparmı? Eğer kullanımda bir sakıncası yoksa akvaryuma eklemeden önce nasıl bir işlemden geçirmeli?
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, ilgili bir konu başlığı bulamadığım için konuyu buraya açıyorum.
Akvaryumda mağaralar yapabilmek için toprak saksı almayı düşünüyorum, sormak istediğim soru bu tip saksıları kırıp dekorasyon malzemesi olarak kullansak balıklara bir zararı olur mu? Suya salınım yaparmı? Eğer kullanımda bir sakıncası yoksa akvaryuma eklemeden önce nasıl bir işlemden geçirmeli?
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
100x30x45 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi
Cevaplar için çok teşekkürler. Ancak burda (Bodrum) istediğin cinsi bulmak baya zormuş, dün akşam onu anladım. Daha önceki balıklarımı akvaryumcuya verirken adıma cari hesap açmışlardı, o yüzden alacağım vardı akvaryumcudan. Dün akşam gittim ve 1e5d sarı prenses istediğimi söyledim, elinde yavru sarı prenses yoktu biraz büyük olanlarda 15 tl den başlıyor, büyük dediğimde yine yavru sayılır. Ayrıca yavrularda cinsiyeti ayırt edilemediğini söylediler.
Cevaplar için çok teşekkürler. Ancak burda (Bodrum) istediğin cinsi bulmak baya zormuş, dün akşam onu anladım. Daha önceki balıklarımı akvaryumcuya verirken adıma cari hesap açmışlardı, o yüzden alacağım vardı akvaryumcudan. Dün akşam gittim ve 1e5d sarı prenses istediğimi söyledim, elinde yavru sarı prenses yoktu biraz büyük olanlarda 15 tl den başlıyor, büyük dediğimde yine yavru sayılır. Ayrıca yavrularda cinsiyeti ayırt edilemediğini söylediler.
Bende ellerinde olanlardan almak durumunda kaldım, en ufak cichlid yavruları 5 tl den başlıyor. 8 tane yavru cichlid aldım. 3 tane papağan, 3 tane portakal dediği bi cins 2 tanede beyaz prenses dedi. Aldığım balıkların cinsiyetleride belli değil ayrıca. Sonuçta istediğim gibi bi alışveriş olmadı, umarım sorun yaşamam. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
100x30x45 Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi
Selamlar,
Başlıkta ölçülerini belirttiğim akvaryumumda daha önce canlı doğuran besliyordum. Araya evlilik falan girince kaldırdım akvaryumu uzun süre ilgilenemedim, şimdi yeniden kurulumunu tamamladığım akvaryumumda artık canlı doğuran beslemek istemiyorum. Bunun yerine sarı prenses gibi cichlid türü beslemek istiyorum. Sormak istediğim 1-2 soru var.
Bu boyutlardaki bi akvaryumda kaç farklı tür ve kaç ad. cichlid besleyebilirim?
Aldığım balıkların e/d oranı nasıl olmalı?
Bu balıklarla beraber, vatoz, çöpçü besleyebilirmiyim?
İllede sarı prenses besleyeyim demiyorum, o türler arasında ismine en aşina olduğum balık o, başka seçeneklerede açığım, önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar,
Başlıkta ölçülerini belirttiğim akvaryumumda daha önce canlı doğuran besliyordum. Araya evlilik falan girince kaldırdım akvaryumu uzun süre ilgilenemedim, şimdi yeniden kurulumunu tamamladığım akvaryumumda artık canlı doğuran beslemek istemiyorum. Bunun yerine sarı prenses gibi cichlid türü beslemek istiyorum. Sormak istediğim 1-2 soru var.
Bu boyutlardaki bi akvaryumda kaç farklı tür ve kaç ad. cichlid besleyebilirim?
Aldığım balıkların e/d oranı nasıl olmalı?
Bu balıklarla beraber, vatoz, çöpçü besleyebilirmiyim?
İllede sarı prenses besleyeyim demiyorum, o türler arasında ismine en aşina olduğum balık o, başka seçeneklerede açığım, önerilerinizi bekliyorum.
100x30x45 Akvaryuma İç Filtre Önerisi
Cevaplar için teşekkür ederim. Dış filtre benimde ne zamandır aklımda ama maliyeti yüzünden pek ilgilenmedim açıkçası. Daha önce hiç dış filtre kullanmadım. Ama artık ilgilenmenin zamanı gelmiş gibi gözüküyor. Biraz araştırdım en hesaplıları Astro ve Ekol markalar sanırım. Ancak kalite olarak nasıllar bilmiyorum.
Biraz araştırdım ve aşağıdaki seçenekleri buldum, sanırım bunlardan daha ufak kapasiteli olanlar benim işimi görmüyor. Bütçem kısıtlı olduğundan burda ilk tercihlerim en ucuz olanlar, ama kalitelerini bilmiyorum. Çok kötü değilse tercih edebilirim. Önereceğiniz dış filtrenin illaki aşağıdakilerden biri olmasına gerek yok uygun fiyatlı birşey olursa almayı düşünüyorum.
Jebo-Lifetech 825 Dış Filtre 1000 Lt. Dolu - 64 TL
Jebo-Lifetech 835 Dış Filtre 1000 Lt. Dolu - 69 TL
DOLPHİN C-500 DIŞ FİLİTRE - 85 TL
HYDOR Prime 20 Dış Filtre 600 Lt. - 89 TL
EHEIM 2211-01 Dış Filtre 300 Lt. - 90 TL
ATMAN AT (3335) Dış Filtre - 94 TL
TETRA Tec Ex 600 Dış Filtre (Dolu) - 106 TL
FLUVAL 205 Dış Filtre - 122 TL
Yardımcı olursanız sevinirim.
arunes 2010-10-29 15:03:36
Cevaplar için teşekkür ederim. Dış filtre benimde ne zamandır aklımda ama maliyeti yüzünden pek ilgilenmedim açıkçası. Daha önce hiç dış filtre kullanmadım. Ama artık ilgilenmenin zamanı gelmiş gibi gözüküyor. Biraz araştırdım en hesaplıları Astro ve Ekol markalar sanırım. Ancak kalite olarak nasıllar bilmiyorum.
Biraz araştırdım ve aşağıdaki seçenekleri buldum, sanırım bunlardan daha ufak kapasiteli olanlar benim işimi görmüyor. Bütçem kısıtlı olduğundan burda ilk tercihlerim en ucuz olanlar, ama kalitelerini bilmiyorum. Çok kötü değilse tercih edebilirim. Önereceğiniz dış filtrenin illaki aşağıdakilerden biri olmasına gerek yok uygun fiyatlı birşey olursa almayı düşünüyorum.
Jebo-Lifetech 825 Dış Filtre 1000 Lt. Dolu - 64 TL
Jebo-Lifetech 835 Dış Filtre 1000 Lt. Dolu - 69 TL
DOLPHİN C-500 DIŞ FİLİTRE - 85 TL
HYDOR Prime 20 Dış Filtre 600 Lt. - 89 TL
EHEIM 2211-01 Dış Filtre 300 Lt. - 90 TL
ATMAN AT (3335) Dış Filtre - 94 TL
TETRA Tec Ex 600 Dış Filtre (Dolu) - 106 TL
FLUVAL 205 Dış Filtre - 122 TL
Yardımcı olursanız sevinirim.
100x30x45 Akvaryuma İç Filtre Önerisi
Öncelikle selamlar,
Uzun süredir ilgilenemediğim 100x30x45 boyutlarındaki akvaryumumu tekrar kurmaya karar verdim, ancak mevcut iç filtrem bozulmuş ve yeni bir iç filtre almayı düşünüyorum. Daha önce canlı doğuran beslediğim akvaryumumda ciklet türü beslemeyi düşünüyorum. İç filtre olarak hangi marka/model kullanmalıyım, ne önerirsiniz?
Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle selamlar,
Uzun süredir ilgilenemediğim 100x30x45 boyutlarındaki akvaryumumu tekrar kurmaya karar verdim, ancak mevcut iç filtrem bozulmuş ve yeni bir iç filtre almayı düşünüyorum. Daha önce canlı doğuran beslediğim akvaryumumda ciklet türü beslemeyi düşünüyorum. İç filtre olarak hangi marka/model kullanmalıyım, ne önerirsiniz?
Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
Akvaryum kapağında garip şeyler
Geçende 1 tane yine bunun gibi akvaryumun içinden çıkardım suya düşmüştü. Sürekli yumurtluyor demekki bendeki salyangozlardan biri. Bende 2 tane elma salyangozu var cinsiyetini tam bilmiyorum, internette biraz araştırdım ama yinede tam anlayamadım cinsiyetlerini. Bi tanesinin kabuğunun ucu tamamen açık renkken birininki hafif koyu gibi ama tam bilemiyorum. Bundan sonra oluruna bırakıcam yumurtaları, belki erkek olduğundan şüphe duyduğum erkektirde, birsürü yavrum olur :) Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Geçende 1 tane yine bunun gibi akvaryumun içinden çıkardım suya düşmüştü. Sürekli yumurtluyor demekki bendeki salyangozlardan biri. Bende 2 tane elma salyangozu var cinsiyetini tam bilmiyorum, internette biraz araştırdım ama yinede tam anlayamadım cinsiyetlerini. Bi tanesinin kabuğunun ucu tamamen açık renkken birininki hafif koyu gibi ama tam bilemiyorum. Bundan sonra oluruna bırakıcam yumurtaları, belki erkek olduğundan şüphe duyduğum erkektirde, birsürü yavrum olur :) Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Akvaryum kapağında garip şeyler
Başlık biraz garip oldu farkındayım ama ne olduğu hakkında hiç bi fikrim olmadığı için böyle yazmak zorunda kaldım. Akvaryumun kapağının iç tarafında aşağıdaki gibi şey buldum. Ne olduğunu anlamadım attım. Daha sonra yine buna benzer 4 tane falan buldum, önce bi salyangozun içi falan zannettim, sonra peçeteyle aldım, baktım baya baya sert bişey, alınca parçalanıyo. Ama canlı gibide gözüküyo. Yumurtayada benziyo ama ne olduğunu anlamış değilim. Bunun ne olduğunu bilen varmı arkadaşlar?
Başlık biraz garip oldu farkındayım ama ne olduğu hakkında hiç bi fikrim olmadığı için böyle yazmak zorunda kaldım. Akvaryumun kapağının iç tarafında aşağıdaki gibi şey buldum. Ne olduğunu anlamadım attım. Daha sonra yine buna benzer 4 tane falan buldum, önce bi salyangozun içi falan zannettim, sonra peçeteyle aldım, baktım baya baya sert bişey, alınca parçalanıyo. Ama canlı gibide gözüküyo. Yumurtayada benziyo ama ne olduğunu anlamış değilim. Bunun ne olduğunu bilen varmı arkadaşlar?
Çapa Solucanı
Bugün bu durumu bi akvaryumcuya sordum, sanırım kimyasal kullanmadan bu illetten kurtulmanın bi yolu yok. Ancak adam internette okuduğum bilgilerin haricinde kesinlikle üzerine yapışan solucanları alma dedi, daha çok çoğalırlarmış, bide kumu tamamen değiştir dedi. İyice kafam karıştı heryerde başka bir çözüm var, balıklarda telef olsun istemiyorum bu denemelerin arasında. Ne yapacağımı bilemedim.
Bugün bu durumu bi akvaryumcuya sordum, sanırım kimyasal kullanmadan bu illetten kurtulmanın bi yolu yok. Ancak adam internette okuduğum bilgilerin haricinde kesinlikle üzerine yapışan solucanları alma dedi, daha çok çoğalırlarmış, bide kumu tamamen değiştir dedi. İyice kafam karıştı heryerde başka bir çözüm var, balıklarda telef olsun istemiyorum bu denemelerin arasında. Ne yapacağımı bilemedim.
Çapa Solucanı
Kendinize güveniniz yoksa derken, biraz daha açık olurmusunuz? Akvaryum hobisi konusunda çok tecrübeli değilim. Elimde bi tane 16 lt lik ufak akvaryum var, tüm canlıları oraya almaya kalksam, ana tanktan yine su eklemem gerekiyor, o parazitlerde geçmeyecekmi o suyla beraber peki?
Kimse cevap yazmadığı için bari ben nasıl bir yöntem izlediğimi yaptıkça yazayım, hiç olmazsa yanlış yaptığım/yapacağım yerde işi iyi bilen arkadaşlar müdahale ederler.
Tüm balıklarımı ana tanktan çıkartıp, ufak tanka aldım, ufak tankın suyu komple ana tanktan alındı. Ana tankın içindeki suyu tamamen boşaltıp, kumu ve mango kökünü tekrar temizleyeceğim, bol kaya tuzu ile temizleyip temizleyip durularım artık. Ayrıca Percell Anti Parasite adlı ilacı sipariş ettim, ilaç gelince önce çapa solucanı yapışan balıklarımı çıkartıp, cımbızla solucanları sökerim sonra, balıklarımın bulunduğu ufak tanka ilacın prospektüsünde belirtildiği gibi uygularım. Bu arada ana tanka su koyar, kumunu, aksesuarını koyar, filtreyi falan çalıştırırım 2-3 gün sonrada ufak tanktaki suyu ve balıkları ana tanka eklerim. Şimdilik düşüncem böyle, yanlış yapmayı düşündüğüm, yada düşünemediğim noktalar illaki vardır, yardımcı olursanız sevinirim.
Kendinize güveniniz yoksa derken, biraz daha açık olurmusunuz? Akvaryum hobisi konusunda çok tecrübeli değilim. Elimde bi tane 16 lt lik ufak akvaryum var, tüm canlıları oraya almaya kalksam, ana tanktan yine su eklemem gerekiyor, o parazitlerde geçmeyecekmi o suyla beraber peki?
Kimse cevap yazmadığı için bari ben nasıl bir yöntem izlediğimi yaptıkça yazayım, hiç olmazsa yanlış yaptığım/yapacağım yerde işi iyi bilen arkadaşlar müdahale ederler.
Tüm balıklarımı ana tanktan çıkartıp, ufak tanka aldım, ufak tankın suyu komple ana tanktan alındı. Ana tankın içindeki suyu tamamen boşaltıp, kumu ve mango kökünü tekrar temizleyeceğim, bol kaya tuzu ile temizleyip temizleyip durularım artık. Ayrıca Percell Anti Parasite adlı ilacı sipariş ettim, ilaç gelince önce çapa solucanı yapışan balıklarımı çıkartıp, cımbızla solucanları sökerim sonra, balıklarımın bulunduğu ufak tanka ilacın prospektüsünde belirtildiği gibi uygularım. Bu arada ana tanka su koyar, kumunu, aksesuarını koyar, filtreyi falan çalıştırırım 2-3 gün sonrada ufak tanktaki suyu ve balıkları ana tanka eklerim. Şimdilik düşüncem böyle, yanlış yapmayı düşündüğüm, yada düşünemediğim noktalar illaki vardır, yardımcı olursanız sevinirim.
SON MESAJLAR
- Discus Yavrularım İçin Tenikur Uygulaması K0L0Ni, 13:05
Yeni Üye Forumu - Yks Dönemi Hobi İnci Kefali, 12:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ayarlanabilir Ayak Burakaydn, 12:36
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tankda Led Kullanımı darkaura, 12:12
Işık CO2 ve Ekipmanlar - G. Amerika Bitkileri Taban Önerisi darkaura, 12:11
Taban ve Gübreleme - Armatür Desteği ercane, 11:56
Aydınlatma - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 11:51
Akvaryum Dünyasından Haberler - Elma Salyangozlarım Yavru Vermiyor koraykbl, 11:33
Omurgasızlar - Karides YUSUFSYLMZ, 11:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ramshornlarımı Uygunsuz Yakaladım :d cokmutlu, 10:58
Omurgasızlar - Bitkili Amazon Biyotop Akvaryum Kurulumu Mesutoviç, 10:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hobiye Geri Döndüm. Bitkili Akvaryum Tür Tavsiyesi Orhan76, 09:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesim 1 Aydır Yem Yemiyor Samnastrp, 08:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Bettam İyimi Samnastrp, 08:03
Yeni Üye Forumu - Albino Prenses Monster üreticis, 02:24
Yeni Üye Forumu - 1 Çift Beta 12 Neon hoplatanceset, 01:24
Akvaryum Tanıtımı - 80 Litre İçin Öneri Zaid, 00:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Berraklığı Hakkında K0L0Ni, 00:24
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Yapım K0L0Ni, 00:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Amatör balıkçı, 23:46
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - İç Kule Sump Rengi Değiştirme serhatankara, 23:18
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Betta Kuyruk Kabartması koraykbl, 22:58
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Küplerinde Koku Sorunu GhostKoi, 22:53
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Okyanusun Derinliklerine Uriel, 22:53
Akvaryum Tanıtımı - Motorun Arızalı Mı GhostKoi, 22:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Kribensis Cinsiyet Ali0x123, 21:56
Yeni Üye Forumu - Sazansıgiller GhostKoi, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Rio Negro Biyotopundan Bir Kesit (kurulum) Hobimus, 20:54
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deniyorum (başlangıç) Ehtiyar, 20:19
Akvaryum Tanıtımı - Büyük Boy Fanus GhostKoi, 19:45
Yeni Üye Forumu - Lepistes Doğumu Jemaisvu, 19:12
Yeni Üye Forumu - Tilki Kuyruğunu Dikmesem Olur Mu? İnci Kefali, 19:01
Bitki Türleri ve Bakımı - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 18:15
Akvaryum Tanıtımı - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 17:07
Akvaryum Tanıtımı - Biraz Farklı Tür Önerisi Lazım Cyber_Scout, 17:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fotoğraf Galerim Neothauma, 16:50
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Co2 Sistemleri Hakkında kilgarrah, 16:16
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Ciklet Balığı Karın Şişliği Ciklethastası515, 16:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Dış Filtre Borusunu Kısa Tutmak Hk. asliaral, 15:01
Malzemeler ve Yemler Forumu - Hdpe Su Deposunda Balık Bakan Oldu mu Gökdeniz Kale, 15:00
Yeni Üye Forumu - Eheim Ecco Pro 300 Kova Çatlağı Ahmett455, 14:19
Filtreleme Seçenekleri - Bu Hangi Bitki? mustafahancer, 13:05
Bitki Türleri ve Bakımı - Filtre Ve Balık Önerisi pirateking, 11:49
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Önerisi osmank., 11:24
Yeni Üye Forumu - Akvaryumdaki Ağlar kus6urnu, 10:44
Bitki Akvaryumları Genel - Eheim Ecco Pro 300 Kova Çatlağı MasterChiefHakan, 10:24
Filtreleme Seçenekleri - Daffodil Balığı Hakkında Destek ÇetinYılmaz88, 10:14
Yeni Üye Forumu - Shark, Armatürk, Orionled, Aqualed, Wolfmar BerkaySahin, 09:33
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryum Aydınlatma Orhan76, 09:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 180x35x35 Nothinglose, 08:09
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Hagen Fluval Flex Akvaryum 123 Litre Ve Sehpa Deathgrip 12:13
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 11:48
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 11:48
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:48
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:48
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 11:48
- Spade Tail Blue Mahachai Betta Yavruları (wild) Amati340 11:48
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 11:41
- 30x30x30 Üretim & Tasarım Akvaryumu Wolkan 11:06
- 50x30x30 Sumplı Akvaryumlar Wolkan 11:06
- Blodyy Mary Wolkan 11:06
- Tavşan Salyangoz Ve Amazon Hançeri _rammstein_ 10:56
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 10:47
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:43
- Süper Red Erkek Vatoz, Corydoras Sterbai nikon_ 10:43
- Beyaz Ve Mikro Kurt Kültürleri nikon_ 10:43
- Safkan Tiger Enler heybetmahir 10:41
- Oase Biomaster Thermo 250 V2 Dış Filtre paxal 10:38
- Sağlam Kan Velifera Aranıyor incaia 10:29
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:21
- Hb White Lepistes omererbas 09:37
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 09:37
- Hongsloi Süper Red AtlasPoyraz 09:32
- Karides Türleri karidesrehberi 08:51
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:51
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:51
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:51
- Akvaryum Hazır Set İndirim tamerakturk 08:18
- Albıno Cüce Vatoz ferhattt 07:29
- Afrika Cichlidleri devito 07:18
- Nano Akvaryum 36x22x20 LEGEND59 06:54
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 06:49
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 06:49
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 06:49
- 35x35x15h Mangrow Kökü Balık Takaslı Yigiiit_can 03:20
- Toplu Malzeme Test,yem,gübre,yaprak PilotBey 03:15
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 01:02
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 01:02
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 00:26
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 00:26
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 00:26
- Ada Amazonia V2 Soil Toprak WnrAquascaping 23:37
- Afra Coube AlisBaba 23:22
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 23:22
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 23:00
- L333classic Ve Whıte rebelde 22:49
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 22:10
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 22:10
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 21:59
- Bitki Çeşitleri emreemin 21:59
KULLANICILAR
- 129 Online Kullanıcı, 70 Üye
Online Kullanıcılar
sina cen,
emrehsrc,
Ömer Kaan,
YavuzHan,
darkelf,
osmandbnl,
mrah,
K0L0Ni,
WnrAquascaping,
Ayberk1634,
pilatin,
ka2n,
Mikail Erdoğan,
urzais,
muzaffer_81,
Ayaz1903,
reprise,
Orhan76,
darkaura,
a.gumrah,
Zaid,
Amatör balıkçı,
cokmutlu,
Cyber_Scout,
Hatsunepuffer,
EKAR,
HaydarGul,
Hobihanem48,
Tatar10,
emreyesilyurt,
Gökhan1907,
ciways,
chapi,
kadirik,
kopruluonur,
karidesrehberi,
TuRKeR,
-RBG-,
akinsinan,
Selimk32,
kambortam,
emrepablo11,
kilgarrah,
aktivist06,
Altaylardan Tuna,
Amati340,
dimbeleth,
Lorian41,
Ehtiyar,
Greenfish,
Serkan42,
secreteriat,
Burakaydn,
mlh06,
Diplomi_fzMl,
GokKurt,
Mahir06,
GhostKoi,
Diplomi_ipsi,
Alphird,
scorpion26,
ArifhbsAquatics,
sametyildiz,
Mrty16,
İnci Kefali,
Maryanna,
koraykbl,
Hidro Dinamik,
asliaral,
demirellevent,
İsmail Karakaş,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.