ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Alper_zeybek
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
26 Mart 2011 09:56
Toplam Mesaj:
31 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
alper zeybek
Doğum Tarihi:
10 Mayıs 1993
İl:
Denizli
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Saygılar
Alper Zeybek
Alper Zeybek
SON 10 MESAJI
45 Litre akvaryumum var tuzlu su yapmak istiyorum görüşleriniz ?
[QUOTE=DenizYILDIZ]Ben olmaz demedim ki şevkin kırılsın :) Bu tuzlusuda hacim küçüldükçe iş zorlaşıyor. Yoksa uzun tatile çıkmayacak isen sana tavsiye edilen veya okudugun makalaelerdeki şartları yerine getirirsen birde harçlık biriktirirsen bunu becereceğine inanıyorum. Baştan zor yola gireceğini bilmeli ve çok sağlam adımlarla ilerlemelisin. Gerisi kolay. Atla deve değil. Sorumluluklarını yerine getirdikçe sorununun olmaz.
Teşşekkür ederim ama daha detaylı bilgilere ihtiyacım var ğek okuyarak öğrenemiyorum :/
[QUOTE=35mm]Olmaz diyen arkadaşlar incelesin biraz : ;)
[/QUOTE]
Aman allahım bunlar harika
[QUOTE=DenizYILDIZ]Ben olmaz demedim ki şevkin kırılsın :) Bu tuzlusuda hacim küçüldükçe iş zorlaşıyor. Yoksa uzun tatile çıkmayacak isen sana tavsiye edilen veya okudugun makalaelerdeki şartları yerine getirirsen birde harçlık biriktirirsen bunu becereceğine inanıyorum. Baştan zor yola gireceğini bilmeli ve çok sağlam adımlarla ilerlemelisin. Gerisi kolay. Atla deve değil. Sorumluluklarını yerine getirdikçe sorununun olmaz.
Ne diyor ağbilerin o akvaryumun 10 cm lik kısmını ayır, oraya spagetti yosunu koy, basit bir jkafa motoru ile oraya su taşı oradan suyu akvaryuma geri ver sump gibi sonra 3-5 kg kaya koy soft mercan ve küçük bir balık belki iki (kesinlikle angel,tang gibi balıklar olmayacak) adet koy biter işin. Buralar kolay kısım. Zor olan sistemini oturtmak için zaman ve sabır, su değişimini ve buharlaşan su tamamlamayı ve ölçümlerini ASLA ıskalama. Sıcaklığa dikkat ettiğin sürece kolay.
[/QUOTE]Teşşekkür ederim ama daha detaylı bilgilere ihtiyacım var ğek okuyarak öğrenemiyorum :/
[QUOTE=35mm]Olmaz diyen arkadaşlar incelesin biraz : ;)
Aman allahım bunlar harika
[QUOTE=DenizYILDIZ]45 litrede olur. Nano-reef diye aratırsan binlerce sayfayada ulaşırsın. Ancak bu fotolara bakarken dikkat etmen gereken hususlardan biri, akvaryum sahiplerinin bir çoğu rahat foto düzgün ve güzel foto için tankı yalın halde çekerler. :) Yaz geliyor, yaşın küçük, tatile çıkacaksındır büyük ihtimal. Büyük ihtimal bu kararı aile büyüklerin verecek ve sende uyacaksın. Ve akvaryumu emanet edebileceğin kontrollerini vb uygulamaları yaptırabileceğin tanıdığında olmayacaktır. Bunlar hep olasılık. Enes adlı bir genç arkadaş var Denizli ilinde. Onunla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsin. Foruma üye kendisi. Eğer hangi cihaz alet edavata ihtiyacım var diyorsan demekki henüz hiç araştırma yapmamışsın demektir. Biraz araştır forumda ilgili makaleleri oku. Örnek olarak hangi Protein skimmer i alayım diye sorma. Armaa motorlarını kullan. Belirlediğin akvaryum ölçüsüne uygun PS lere ticari sayfalardan yada ürün incelemelerinde ulaşabilirsin. SOnra bütçene uygun bulduklarını kullanım kolaylığı vb durumlarını buradan sorup kullanan hobicilerin yorumunu alırsın. Bu daha düzgün bir yoldur. Şimdiden bol tuzlu günler dileirm. Hoşgeldin. [/QUOTE]
Yani olmazmı ölürmü diyorsunuz yapan arkadaşların fotosunu gördüm çok güzel olmuş okumakla bir yere kadar oluyor yol göstericek birine ihtiyacım var :/
[QUOTE=Bvarisli]Sanırım bahsettiğin akvaryum şu
http://www.akvaryum.com/forum/ogrenci_isi_pico_k378505.asp
ayrıca
http://www.akvaryum.com/forum/50_ltlik_nano__kurulum_%29_k394862.asp
45 litrede deniz olur ama çok dikkat ister. Ekstra özen ister. Özellikle spagetti alg tarzı yardımcılarla sudaki besin fazlası mümkün olduğunca alınmalı buharlaşan suya dikkat edilmeli. Küçük bir akvaryum olduğu için buharlaşan bir litre suyun bile kh-ph üzerindeki etkisi çok olacaktır. Bulabildiğin tüm konuları oku malzemeleri incele ve bir maaliyet-bakım planı oluştur kendi kafanda ondan sonra da karar ver bu işi yapabilirmiyim yapamazmıyım.
[/QUOTE]
Çok güzel olmuş bende böyle birşey yapmak isterim :/
heraklia 2011-03-05 23:07:11
[QUOTE=DenizYILDIZ]45 litrede olur. Nano-reef diye aratırsan binlerce sayfayada ulaşırsın. Ancak bu fotolara bakarken dikkat etmen gereken hususlardan biri, akvaryum sahiplerinin bir çoğu rahat foto düzgün ve güzel foto için tankı yalın halde çekerler. :) Yaz geliyor, yaşın küçük, tatile çıkacaksındır büyük ihtimal. Büyük ihtimal bu kararı aile büyüklerin verecek ve sende uyacaksın. Ve akvaryumu emanet edebileceğin kontrollerini vb uygulamaları yaptırabileceğin tanıdığında olmayacaktır. Bunlar hep olasılık. Enes adlı bir genç arkadaş var Denizli ilinde. Onunla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsin. Foruma üye kendisi. Eğer hangi cihaz alet edavata ihtiyacım var diyorsan demekki henüz hiç araştırma yapmamışsın demektir. Biraz araştır forumda ilgili makaleleri oku. Örnek olarak hangi Protein skimmer i alayım diye sorma. Armaa motorlarını kullan. Belirlediğin akvaryum ölçüsüne uygun PS lere ticari sayfalardan yada ürün incelemelerinde ulaşabilirsin. SOnra bütçene uygun bulduklarını kullanım kolaylığı vb durumlarını buradan sorup kullanan hobicilerin yorumunu alırsın. Bu daha düzgün bir yoldur. Şimdiden bol tuzlu günler dileirm. Hoşgeldin. [/QUOTE]
Yani olmazmı ölürmü diyorsunuz yapan arkadaşların fotosunu gördüm çok güzel olmuş okumakla bir yere kadar oluyor yol göstericek birine ihtiyacım var :/
[QUOTE=Bvarisli]Sanırım bahsettiğin akvaryum şu
http://www.akvaryum.com/forum/ogrenci_isi_pico_k378505.asp
ayrıca
http://www.akvaryum.com/forum/50_ltlik_nano__kurulum_%29_k394862.asp
45 litrede deniz olur ama çok dikkat ister. Ekstra özen ister. Özellikle spagetti alg tarzı yardımcılarla sudaki besin fazlası mümkün olduğunca alınmalı buharlaşan suya dikkat edilmeli. Küçük bir akvaryum olduğu için buharlaşan bir litre suyun bile kh-ph üzerindeki etkisi çok olacaktır. Bulabildiğin tüm konuları oku malzemeleri incele ve bir maaliyet-bakım planı oluştur kendi kafanda ondan sonra da karar ver bu işi yapabilirmiyim yapamazmıyım.
[/QUOTE]
Çok güzel olmuş bende böyle birşey yapmak isterim :/
[QUOTE=Didon]Linki bulamadim ama forumda yapan bir arkadas vardi hatta masasinin uzerinde duruyordu, hatirlayan olursa linki bulabilir sanirim. [/QUOTE]
Yardım ederseniz çok sevinirim
[QUOTE=olcay41]
Olcay abi bu konuda hiç deneyimim yok bana yardımcı olabilrseniz çok sevinirim ben bu işi çok seviyorum yapmak istiyorum ama bilgim yok
[QUOTE=Keyfo]Bencede 45 lt de deniz akvaryumu olmaz, hevesini kırmak gibi olmasın ama.
canlı doğuran veya beta düşünürmüsün o hacme?
[/QUOTE]
Artık canlı doguran istemiyorum hep onlardan besledim
[QUOTE=Didon]Linki bulamadim ama forumda yapan bir arkadas vardi hatta masasinin uzerinde duruyordu, hatirlayan olursa linki bulabilir sanirim. [/QUOTE]
Yardım ederseniz çok sevinirim
[QUOTE=olcay41]
45 Lt olur deniz düzenli su değişimi elyaf temizliği.. az balık çok güel olur denize hoşgeldiniz..
[/QUOTE]Olcay abi bu konuda hiç deneyimim yok bana yardımcı olabilrseniz çok sevinirim ben bu işi çok seviyorum yapmak istiyorum ama bilgim yok
[QUOTE=Keyfo]Bencede 45 lt de deniz akvaryumu olmaz, hevesini kırmak gibi olmasın ama.
canlı doğuran veya beta düşünürmüsün o hacme?
[/QUOTE]
Artık canlı doguran istemiyorum hep onlardan besledim
Merhaba arkadaşlar abiler ben bu güne kadar bitkili akvaryum yaptım 45 litre tankım var evim taşındı odam küçük büyük akvaryum sığmıyor odamda 45 litre olan akvaryumuma tuzlu su yapmak istiyorum neler yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler bu site benim içim çok yararlı bir kaynak oldu.
Merhaba arkadaşlar abiler ben bu güne kadar bitkili akvaryum yaptım 45 litre tankım var evim taşındı odam küçük büyük akvaryum sığmıyor odamda 45 litre olan akvaryumuma tuzlu su yapmak istiyorum neler yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler bu site benim içim çok yararlı bir kaynak oldu.
yeni tank kurulumu
Bencede en az 20 gün beklenmeli
Bencede en az 20 gün beklenmeli
Yavru alamıyorum.
Arkdaşlar bundan 4 gün önce kadar lepistes balığım yavruladı akvaryumda bir çok bitki var ama galiba yavrular öldü hiç göremiyorum ilk günden beri bundan sonraki yavru doğumlarında ne yapıp yavruları kurtarabilirim param yok yavruluk veya akvaryum kuramam evde yapabileceğim küçük şeyler olabilirmi ? yada ne öneririsiniz ?
Arkdaşlar bundan 4 gün önce kadar lepistes balığım yavruladı akvaryumda bir çok bitki var ama galiba yavrular öldü hiç göremiyorum ilk günden beri bundan sonraki yavru doğumlarında ne yapıp yavruları kurtarabilirim param yok yavruluk veya akvaryum kuramam evde yapabileceğim küçük şeyler olabilirmi ? yada ne öneririsiniz ?
Balıklar akvaryumdan neden atlar ?
Bir gün akvaryumumu izlerken lepistes balığımın dışarı atladğını gördüm, ve daha sonra balıkların akvaryumdan neden atlamak istediklerini çok merak ettim . Ertesi sabah bununla ilgili bazı kitaplar okudum internetten bir çok araştırma yaptım diğer tür balıklarından böyle atlama gibi huylarının olduğunu öğrendim, akvaryumdan atlayan ve ölen balıklar bir çok akvaristimizi üzmüş olumsuz yönde etkilemiştir.
Peki balıklar neden atlar ? Atlamanın nedenleri nelerdir?
1- Balıkların bazıları savunma amaçlı dışarıya atlama gereği duyuyorlar ( bunu pek anlayamadım aslında )
2- Balıklar akvaryumda cok yalnız kalıp strese girip mutsuz olurlarsa akvaryumdan atlıyorlar.
3- İnanılması gerçek ama bazı çok zeki balıklar akvaryumun dışında neler olduğunu merak edip atlıyorlar.
Bunları sizlerle paylaşmak istedim yeni başlayan arkdaşların belki böyle soruları olabilir ve bazen gerçekten merak uyandıran bir konu.
Peki balıklar neden atlar ? Atlamanın nedenleri nelerdir?
1- Balıkların bazıları savunma amaçlı dışarıya atlama gereği duyuyorlar ( bunu pek anlayamadım aslında )
2- Balıklar akvaryumda cok yalnız kalıp strese girip mutsuz olurlarsa akvaryumdan atlıyorlar.
3- İnanılması gerçek ama bazı çok zeki balıklar akvaryumun dışında neler olduğunu merak edip atlıyorlar.
Bunları sizlerle paylaşmak istedim yeni başlayan arkdaşların belki böyle soruları olabilir ve bazen gerçekten merak uyandıran bir konu.
Yavrulara nasıl yem ?
Yeni toz yem aldım onu kullanmıyımmı yani ?
Yeni toz yem aldım onu kullanmıyımmı yani ?
Yavrulara nasıl yem ?
Arkdaşlar bu gün lepistes dişim doğurdu ama yavruları göremiyorum akvaryumda bitki ve kaya çok akvaryumcu bu gün toz gibi 0 numara bir yem verdi normalde yaprak yem atıyorum şimdi bu yemleri nasıl atmam lasım yardim edermisiniz ?
Arkdaşlar bu gün lepistes dişim doğurdu ama yavruları göremiyorum akvaryumda bitki ve kaya çok akvaryumcu bu gün toz gibi 0 numara bir yem verdi normalde yaprak yem atıyorum şimdi bu yemleri nasıl atmam lasım yardim edermisiniz ?
Dişi lepistesim doğuruyormu ?
Başka tankım yok ama çok bitki var yem atıncada büyük olanlar yukarıya çıkmıyor zaten ?
Başka tankım yok ama çok bitki var yem atıncada büyük olanlar yukarıya çıkmıyor zaten ?
SON MESAJLAR
- Yapışık İkiz Vakası H.polat, 16:27
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Lepistes Yavrusu oguzhanns, 16:20
Canlı Doğuranlar - Anaerobik Bakteriler İçin Taban Kalınlığı bendeniztayfun, 16:17
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Betta Balığım Hasta Taha Yanık, 16:13
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryum Renk Ve Klor Kokusu mitii, 16:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkilerde Aşırı Yosunlanma Oluyor bendeniztayfun, 15:55
Yeni Üye Forumu - Lepistes Baligimda Beyaz Leke Esenger, 15:54
Yeni Üye Forumu - Sump Lı Filtre Büyütülebilirmi? Muhammedbedri, 15:53
Akvaryum Dünyasından Haberler - Power Led Dizilimi Onerisi. Srdr.Betta, 15:46
Aydınlatma - Ista Co2 Set 1lt Hk. egedin, 15:40
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Corydoras Yavrularının 1 Haftalık Hali Maverickse, 15:28
Kedi Balıkları Forumu - Canlı Doğuranlar Ek Besin Takviyesi (bilgi) Ehtiyar, 15:16
Canlı Doğuranlar - Cüce Bukalemun Ve Cüce Gecko Arayışındayım scorpion26, 14:56
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Japon Yüzğeç Yırtılmasi AlperTr38, 14:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Kumu Muhammedbedri, 14:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japonla Beslenecek Türler Dexter85321, 14:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Bozkurt88, 14:11
Yeni Üye Forumu - Yokluk İçinde Bir Maceaya Hazır Mısınız ? Aqua Discovery, 14:07
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Macmasteri Rs AtlasPoyraz, 13:56
Akvaryum Tanıtımı - 135 Litre Japon AlperTr38, 13:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En güzel fotoğraflarınızı gösterin 1Balikci, 13:10
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Bitkideki Lekeler Kaannn455, 12:41
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkilerim Çürüyor Ahmetaydin16, 12:39
Yeni Üye Forumu - Nerite Akvaryumun Dışına Çıkmış Mirza Adar, 12:33
Omurgasızlar - İç Filtre Akıntısına Basit Ve Etkili Çözüm MasterChief, 11:48
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Akvaryuma Beta Ekleyebilir Miyim? CrownBetta, 11:42
Yeni Üye Forumu - Zeolit Mi Orhan76, 11:36
Filtreleme Seçenekleri - Ramshorn Elma Salyangozum Bitkilere Yumurtladı Gökdeniz Kale, 11:08
Omurgasızlar Tanıtımı - Kakadu Ve Cüce Vatoz Birlikte Yaşar Mı ? kdrackgz, 11:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Taban Malzemesi Ve Bitki Seçimi Orhan76, 10:05
Bitki Akvaryumları Genel - Su Arıtma Cihazından Çıkan Atık Su aquariumlife, 10:01
Akvaryum Bilimi - Lepistes Dışkısı Bir Terslik Var Sanki Muhammedbedri, 09:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Vitasand Dere Kumu Garip Cisim bendeniztayfun, 09:23
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Erkek Lepistes Kuyruk Erimesi bendeniztayfun, 09:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Bunlar Yumurta Mı? MasterChief, 09:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum Orhan76, 08:52
Akvaryum Tanıtımı - Ani Balık Ölümleri Angelguy, 05:54
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumda Bambu? Hidro Dinamik, 02:21
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum gattar5050, 01:58
Akvaryum Tanıtımı - 5cm Astranot-oscar Balığı GhostKoi, 01:39
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Göz Fırlaması(popeye) Hastalığı HOPPALA, 01:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Yavrularım Kabız Oluyor CrownBetta, 01:20
Hastalıklar ve İlaçlar - 30x30x30 Küp Beta Akvaryumu KaanE, 01:01
Akvaryum Tanıtımı - Marimo Ball Yanına Hangi Tür Salyangoz Konur Bozajuniors, 23:29
Omurgasızlar - 200 Litre Ultra Low Tech Bitkili Tankım Dorduncuadam, 23:26
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Hava Motoru 1Balikci, 21:48
Malzemeler ve Yemler Forumu - 100x40x40 Cm Kendim Akvaryum İçin Öneriler! giyotyn, 20:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sıfırdan Yeni Bitkili 80 Lt Kurulumu - Öneriler Zireal, 20:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Siyah Nokta Yosunu Ve Tavsiyeler haibes, 19:58
Akvaryum Tanıtımı - (a.c.i.l.) Her Gün 3-4 Balık Kayıpları Yasin034, 18:58
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Moscow Dark Blue Lepistes-- Satıldı akomania 16:26
- Lepistes Özel Türler (stok Listesi Eklenmiştir) serkancilek 16:16
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 15:55
- Ribbon Kanlı Hbwhite Lepistes TheCoffin 15:55
- Albino Platin.melek - Krom Tele Sarılı Moss bonker0618 15:44
- Sera Flora Nature FULL RED MEHMET 15:36
- Albino Full Red Big Dorsal Lepistesler FULL RED MEHMET 15:36
- Erkek Trifasciata Arıyorum rhn35 15:30
- Seachem Phosguard 1000 Ml Fosfat Silikat Tutucu DenizOlsam 15:17
- 25 Kg Civarı Vitasand 3 Mm Dere Kumu DenizOlsam 15:17
- Moss Teli 3x3 / 5x5 Ve 10x10 Cm turkiSHrimp 14:48
- Kızılağaç Kozalağı turkiSHrimp 14:48
- Anubias Nana - - Buche Wavy turkiSHrimp 14:47
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 14:41
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 14:41
- Moli Plati Melek Gold Barbus CevdetSERBEST 14:41
- Larviva Kafalı Yunus Ciklet İçin Kafa Yemi Esakvarist 14:13
- Limnophila Sessiliflora Esakvarist 14:13
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 13:44
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 13:44
- 100x50x50 Mobilyalı Akvaryum Ulker 13:38
- Sajica Ve Ellioti Cichlid Yavru Ve Gençdamızlıklar -RBG- 13:24
- Channa Limbata - Cüce Yılanbaş -RBG- 13:24
- Satılık 80 Cm İthal Jınlong Re5830 Akvaryum Ankara Kibele 13:22
- Dere Kumu Lazim Ankara Kibele 13:22
- Adetli Termostatlı Isıtıcılar, Mini İç Filtreler, Kibele 13:22
- Akvaryumlar- Malzemeler - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 13:18
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 13:18
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 13:18
- Akvaryum Ve Çeşitli Malzemeler ataberk28 13:10
- Kan Kırmızı Kılıçlar salihclk 12:58
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 12:16
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 12:15
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 12:14
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 11:46
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 11:46
- Keitir Stone “ücretsiz İhtiyaç Sahibine” 1Balikci 11:43
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 11:31
- Prl Smiley Caridina Karides barsbingul 11:30
- Sobo Şelale Filtre/ Aquel Versamax 2 Şelale Filtre barsbingul 11:30
- Fırsat Tilki Kuyruğu 15dal50tl Cabomba 8dal50tl Aquarist101 11:29
- Takas Kongo Tetra Ve Cüce Vatoz / 20 Karides 150tl Aquarist101 11:29
- Beyaz Kurt Kültürü (white Worm) Shinouzen 11:23
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Son 3 Çift Shinouzen 11:23
- Karışık Cichledler vseckn 11:20
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 11:20
- Tetra 300w Isıtıcı, Eheim 600 Lt/s Kafa Motoru Vs. diaslayt 11:14
- Rotifish Kabuksuz Artemia ( Jelatinli Kutusunda ) diaslayt 11:14
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 11:07
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı, Mineralle nikon_ 11:07
KULLANICILAR
- 173 Online Kullanıcı, 94 Üye
Online Kullanıcılar
ahmetteke,
Srdr.Betta,
Umit2003,
sıtkı,
valarmorghulis12,
cyborghuman,
srnozcn,
egedin,
bytrmrt,
Reber07,
alicanakarsu,
polaris,
diaslayt,
huzur,
Azizdurdenn,
Kaannn455,
yedili,
umutakkaya,
linkolik,
giyotyn,
ataberk28,
nejalt,
bonker0618,
mitii,
Koksal Gurkan,
djgkey,
ciways,
sakpolat,
Laetacara,
justandic,
Orhan76,
Budmo,
D_osman,
Furkann,
HaydarGul,
mmemati,
tuzlanıl,
nakkas__45,
Oasis,
dream07,
Muhammedbedri,
salihclk,
Mert Kayış,
barsbingul,
Bettasevdalisi,
ReisF,
Taha Yanık,
fatoyoku,
scorpion26,
talhaydk,
nurtensultan,
cnylcn,
Ehtiyar,
cpu1803,
muzunman,
-RBG-,
efkango,
abilge,
MiSoSiKiaN,
birkayaydin,
guns,
0smanyigit,
dimbeleth,
Hidro Dinamik,
Güntaç aytaç,
Maverickse,
Epidermis,
Esenger,
kopruluonur,
Mrtygn,
Esakvarist,
mimar55,
Gökdeniz Kale,
DenizUlucutsoy,
Scorpionadnan,
Gastropoda,
Rafayel,
demian,
esperaldes,
bendeniztayfun,
TheCoffin,
ubaltepe,
Blackheath,
Acemi balıkcı28,
JapoJupo,
Tugberk,
wiayno,
Aaronkaw,
ozgurtpcogl,
BilalA,
Vlademirol,
Batuhan Tosun,
1Balikci,
trgunal,
Seroşş,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.