ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
offfff of
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
02 Kasım 2009 00:31
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
orhan yılmaz
Doğum Tarihi:
16 Şubat 1986
İl:
Ankara
Meslek:
turizim
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
110*55*55 duboisi tankı
SON 10 MESAJI
NLS yemi hakkında
[QUOTE=thesmallesttall]Avucumuzla ya da küçük bir kabın içinde mi versek acaba? [/QUOTE]
Bir tutam yemi alın ve onu azar azar akvaryumun içine atın yemelerini bekleyin. Zaten 1-2sn sonra tüketiyor olacaklardır. Ondan sonra yine bir tutamını bırakın böyle böyle besleyin balıklarınızı avuçla. Elbette her ne kadarda kalabalıkta olsa tankın içi, balıkların o karkaşasından kaynaklıda yemler karambole gelebilir, geliyorda zaten. Siz bunu engellemek için tutam tutam atın.
reis 2009-10-08 21:25:48
[QUOTE=thesmallesttall]Avucumuzla ya da küçük bir kabın içinde mi versek acaba? [/QUOTE]
Bir tutam yemi alın ve onu azar azar akvaryumun içine atın yemelerini bekleyin. Zaten 1-2sn sonra tüketiyor olacaklardır. Ondan sonra yine bir tutamını bırakın böyle böyle besleyin balıklarınızı avuçla. Elbette her ne kadarda kalabalıkta olsa tankın içi, balıkların o karkaşasından kaynaklıda yemler karambole gelebilir, geliyorda zaten. Siz bunu engellemek için tutam tutam atın.
NLS yemi hakkında
[QUOTE=thesmallesttall] [QUOTE=offfff of]İbrahim bey benmde yeni aldığım nlsyemi kullanmaya başladım 1mm sini kullanıyorum ve dediğiniz gibi yemler direk dibe çöküyor bendeki kum beyaz olduğu için sorun olmuyor fakat sizinki büyük problem teşkil edebilir. ben yemlerin çoğu altta çökmesin hemen diye balıklarıma azar azar atıyorum yemi öyle olunca zaten yem kapma yarışında olan balıklar yemi lta inidrmeden yutuyorlar birde bu dediğimi uygulayın [/QUOTE]
Ben de azar azar vermeyi denedim ama zor geldi beklemek açıkçası...balık sayısı çok olunca tek tek yem vermek kolay olmuyor..
[/QUOTE]
ibrahim bey tek tek vermenize gerek yok zaten 5-6 tane verin birden sonrasında yemelerini bekleyin ve yine verin yine bekleyin başka çözünün olduğunu sanmıyorum yemi yada kumu değiştirmekten başka
[QUOTE=thesmallesttall] [QUOTE=offfff of]İbrahim bey benmde yeni aldığım nlsyemi kullanmaya başladım 1mm sini kullanıyorum ve dediğiniz gibi yemler direk dibe çöküyor bendeki kum beyaz olduğu için sorun olmuyor fakat sizinki büyük problem teşkil edebilir. ben yemlerin çoğu altta çökmesin hemen diye balıklarıma azar azar atıyorum yemi öyle olunca zaten yem kapma yarışında olan balıklar yemi lta inidrmeden yutuyorlar birde bu dediğimi uygulayın [/QUOTE]
Ben de azar azar vermeyi denedim ama zor geldi beklemek açıkçası...balık sayısı çok olunca tek tek yem vermek kolay olmuyor..
[/QUOTE]
ibrahim bey tek tek vermenize gerek yok zaten 5-6 tane verin birden sonrasında yemelerini bekleyin ve yine verin yine bekleyin başka çözünün olduğunu sanmıyorum yemi yada kumu değiştirmekten başka
NLS yemi hakkında
İbrahim bey benmde yeni aldığım nlsyemi kullanmaya başladım 1mm sini kullanıyorum ve dediğiniz gibi yemler direk dibe çöküyor bendeki kum beyaz olduğu için sorun olmuyor fakat sizinki büyük problem teşkil edebilir. ben yemlerin çoğu altta çökmesin hemen diye balıklarıma azar azar atıyorum yemi öyle olunca zaten yem kapma yarışında olan balıklar yemi lta inidrmeden yutuyorlar birde bu dediğimi uygulayın
İbrahim bey benmde yeni aldığım nlsyemi kullanmaya başladım 1mm sini kullanıyorum ve dediğiniz gibi yemler direk dibe çöküyor bendeki kum beyaz olduğu için sorun olmuyor fakat sizinki büyük problem teşkil edebilir. ben yemlerin çoğu altta çökmesin hemen diye balıklarıma azar azar atıyorum yemi öyle olunca zaten yem kapma yarışında olan balıklar yemi lta inidrmeden yutuyorlar birde bu dediğimi uygulayın
Kalsiyumlu kum ve Mercan Kırıgı Kum Tercihi
[QUOTE=AliBıçakcı]Benım suana kadar yaptıgım testlerde 8.0 ıle 8.5 arasından sasmadı.Buda hıc sasmayacak devamlı sabıt kalacak anlamına tabıkı gelmez cunku ben kullanmaya yenı basladım.Bu hususu latıf arkadasımız daha ıyı bılebılır cunku benden daha uzun suredır kullanıyor.Mercan kırıgında bakterı alanı olusuyormu bılmıyorum ama aragonıt hakkında yaptıgım arastırmada
Yani siz calsiyumlu kumumu tercih edin diyosunuz bunumu anladım
[QUOTE=AliBıçakcı]Benım suana kadar yaptıgım testlerde 8.0 ıle 8.5 arasından sasmadı.Buda hıc sasmayacak devamlı sabıt kalacak anlamına tabıkı gelmez cunku ben kullanmaya yenı basladım.Bu hususu latıf arkadasımız daha ıyı bılebılır cunku benden daha uzun suredır kullanıyor.Mercan kırıgında bakterı alanı olusuyormu bılmıyorum ama aragonıt hakkında yaptıgım arastırmada
yüksek gecirgenliğe sahiptir. bu sayede aerobik ve anaerobik bakteriler için alan olusturur. Doğal aragonit kalsiyum karbonatın en kolay çözülen halidir. kalsiyum karbonat doğal ve stabil bir ph seviyesi sağlar.gibi bir sonuç var.Fiyat hususunda nereye sordunuz bılmıyorum ama hagen kalsıyum kum ıle arasında cıddı bır fark yok.Bıtkı yetısmeme hususuna gelınce bıtkı kalsıyumlu kum ve toprak da saglıklı buyuyemıyor hatta cogu bıtkı yasamaz denılıyor.Bızım amacımız bıtkılı tank ıcın hangı kum olur degıl.Malawı ve tanganyıka ıcın hangı kum? Dolayısı ıle kalsıyumlu olanı bence tercıh sebebı olabılır.
[/QUOTE]Yani siz calsiyumlu kumumu tercih edin diyosunuz bunumu anladım
[QUOTE=AliBıçakcı]Latıf bey ılgınc gelecek belkı yapıgım bır testı paylasayım.Kumu koydum bır kac gun sonra PH tesınde 7.5 -8.0 cıvarında cıktı Suan ıcın 8.5'a oturmus durumda.Lakın dıp cekımı yaparken kum havalandıkca mınık hava kabarcıkları gıbı bırseyler cıktıgını farkettım,ilk basta kum yuvarlak olusundan ıcınde barındırdıgı havayı hareketten oturu bıraktı dıye dusundum sonra kumu tekrar karıstırdım cıkan mınık hava kabarcıgı gıbı beyazımsı bırsey cıktı.ve o bolgeden su alıp test yaptıgımda 9.0 cıktı.
ben mercan kırığında bitki yetişiyor diğer aragonitte ve calsiyumlu kumda yetişmiyor demedim siz yanlış anladınız galibaa. benim orda demek istediğim mercan kırığında bitkinin yetişebildiği için artı diğer kumlara nazaran fiyatınında uygunolmasından dolayı bende ön plana mercan kırığı çıkmasıydı. Hatta bazı yerlerde red sea aragonite yemin 5kgsi53tl bu inanılmaz bir fiyat ama başka biryerdede Dazs Flake Aragonit Kum da 13kgsi 53lira şimdi bu iki aynı kumun markalarının farklı olması bukadarmı fiyataetki yapar inanılmaz hakikatende
Ayrıca sizin yazdığınıza gelirsek dip çekimi yaptığınızda kabarcık çıkan yerin ph ını ölçtüğünüzde phın 9 çıkması bana göre kumun altında olan kumların phının yüksek kalması fakat su yüzeyindekilerin ise yavaşl yavaş ph yükseltici özelliğinin kaybolması gibi düşünüyorum tabi siz daha kesin bilgiye sahip olabilirsiniz ölçümlerinzle
offfff of 2009-10-08 16:40:15
[QUOTE=AliBıçakcı]Latıf bey ılgınc gelecek belkı yapıgım bır testı paylasayım.Kumu koydum bır kac gun sonra PH tesınde 7.5 -8.0 cıvarında cıktı Suan ıcın 8.5'a oturmus durumda.Lakın dıp cekımı yaparken kum havalandıkca mınık hava kabarcıkları gıbı bırseyler cıktıgını farkettım,ilk basta kum yuvarlak olusundan ıcınde barındırdıgı havayı hareketten oturu bıraktı dıye dusundum sonra kumu tekrar karıstırdım cıkan mınık hava kabarcıgı gıbı beyazımsı bırsey cıktı.ve o bolgeden su alıp test yaptıgımda 9.0 cıktı.
offf ff adlı uyemız.Mercan kırıgında bıtkı yetısıyor aragonıt ve kalsıyumlu kumda bıtkı yetısmıyor dıye bakarsanız olayı bastan yanlıs yoldayız demektır.
[/QUOTE]ben mercan kırığında bitki yetişiyor diğer aragonitte ve calsiyumlu kumda yetişmiyor demedim siz yanlış anladınız galibaa. benim orda demek istediğim mercan kırığında bitkinin yetişebildiği için artı diğer kumlara nazaran fiyatınında uygunolmasından dolayı bende ön plana mercan kırığı çıkmasıydı. Hatta bazı yerlerde red sea aragonite yemin 5kgsi53tl bu inanılmaz bir fiyat ama başka biryerdede Dazs Flake Aragonit Kum da 13kgsi 53lira şimdi bu iki aynı kumun markalarının farklı olması bukadarmı fiyataetki yapar inanılmaz hakikatende
Ayrıca sizin yazdığınıza gelirsek dip çekimi yaptığınızda kabarcık çıkan yerin ph ını ölçtüğünüzde phın 9 çıkması bana göre kumun altında olan kumların phının yüksek kalması fakat su yüzeyindekilerin ise yavaşl yavaş ph yükseltici özelliğinin kaybolması gibi düşünüyorum tabi siz daha kesin bilgiye sahip olabilirsiniz ölçümlerinzle
Arkadaşlar mercan kırığında bitki yetişebiliosa bundan yola çıkarsak hem fiyatı açısından hemde ph yükseltmesi açısından diğer kumlardan üste çıkıyor bence sizcede öyle değilmi. diğer aragonit yemlerin 20kgsi 100lira olması ve yine calsiyumlu kumun kilo başına 5tl civarı olması beni aşırı derecede mercan kırığına doğru iteiyor. ama şöylede bir durum varki arkadaşlardan anladığıma görede pek fazla bir farkı yok mercan kumunun diğer kumlara nazaran. sadece duruşumu farklı yanii
offfff of 2009-10-08 16:12:25
Arkadaşlar mercan kırığında bitki yetişebiliosa bundan yola çıkarsak hem fiyatı açısından hemde ph yükseltmesi açısından diğer kumlardan üste çıkıyor bence sizcede öyle değilmi. diğer aragonit yemlerin 20kgsi 100lira olması ve yine calsiyumlu kumun kilo başına 5tl civarı olması beni aşırı derecede mercan kırığına doğru iteiyor. ama şöylede bir durum varki arkadaşlardan anladığıma görede pek fazla bir farkı yok mercan kumunun diğer kumlara nazaran. sadece duruşumu farklı yanii
[QUOTE=GÜVEN]Ben bu konudaki tecrübelerimi yansıtayım. Kalsiyumlu kumda bitkiler eriyor. Zaten suyun sertliği ve Ph ne kadar yüksek olursa bitkiler için o kadar kötü oluyor. Dayanıklı bitkiler kullanmak gerekiyor. Ben , Java Fern, Anubias, Cryptocoryne Balansae (Amazon) kullandım. Sert suya alışmaları biraz uzun sürüyor. Ama alıştıktan sonra çok güzel büyüme gösteriyorlar. Mercan kırığında bitkiler kalsiyumlu kumdan çok daha daha rahat gelişiyorlar. [/QUOTE]
böyle demişsiniz fakat bir akvaryumcu mercan kumunda bitki olmaz demişti oyüzden almaktan vazgeçtim
[QUOTE=GÜVEN]Ben bu konudaki tecrübelerimi yansıtayım. Kalsiyumlu kumda bitkiler eriyor. Zaten suyun sertliği ve Ph ne kadar yüksek olursa bitkiler için o kadar kötü oluyor. Dayanıklı bitkiler kullanmak gerekiyor. Ben , Java Fern, Anubias, Cryptocoryne Balansae (Amazon) kullandım. Sert suya alışmaları biraz uzun sürüyor. Ama alıştıktan sonra çok güzel büyüme gösteriyorlar. Mercan kırığında bitkiler kalsiyumlu kumdan çok daha daha rahat gelişiyorlar. [/QUOTE]
böyle demişsiniz fakat bir akvaryumcu mercan kumunda bitki olmaz demişti oyüzden almaktan vazgeçtim
Peki ozaman mademki siz bukonuyu tartıştınız bende şöyle bir soruyla kapatıyım kendi kafamdaki tartışmayı ben bitkide ekleyebilirim bununla beraber ph yükseltecek kum almak istiyorum dolayısıyla hem bitki ekebileceğim hemde ph yükseltecek göze hoş gelen kum hangisidir sizce kararı neye bağladınız
Peki ozaman mademki siz bukonuyu tartıştınız bende şöyle bir soruyla kapatıyım kendi kafamdaki tartışmayı ben bitkide ekleyebilirim bununla beraber ph yükseltecek kum almak istiyorum dolayısıyla hem bitki ekebileceğim hemde ph yükseltecek göze hoş gelen kum hangisidir sizce kararı neye bağladınız
NLS yem tavsiyesi
[QUOTE=astronot07]Nls there a+ 1 mm yada nls cichlid formula[/QUOTE]
bencede bu iki yemi kullanmanızda yarar var ama formulanın yerine isterseniz dainichinin veggie delux olan yemini bulabilirseniz kullanın bilmiyorum ismini doğru yazabildimmi fakat bu yem daha kaliteli deniliyor tabiki kullanan arkadaşlar daha iyi aktarım yapacaklardır fakat ben bu yemi kullanmak istiyorum ama hem bulmakta zorlanıyorum hemde pahalı
[QUOTE=astronot07]Nls there a+ 1 mm yada nls cichlid formula[/QUOTE]
bencede bu iki yemi kullanmanızda yarar var ama formulanın yerine isterseniz dainichinin veggie delux olan yemini bulabilirseniz kullanın bilmiyorum ismini doğru yazabildimmi fakat bu yem daha kaliteli deniliyor tabiki kullanan arkadaşlar daha iyi aktarım yapacaklardır fakat ben bu yemi kullanmak istiyorum ama hem bulmakta zorlanıyorum hemde pahalı
dip çekim aleti
Cosmo gravel cleaner adlı dip çekimi aleti bendede var ama arkadaşlar bu aletle kum gitmiyor deniliyor fakat yok öyle bişey kum ince olunca gidiyorr bende olduğu gibi ama yinede bu alet güzel bilyesi sayesinse 3m lik kumlar gitmeyecektir. bende bu aleti 20ye almıştım kızılaydan
Cosmo gravel cleaner adlı dip çekimi aleti bendede var ama arkadaşlar bu aletle kum gitmiyor deniliyor fakat yok öyle bişey kum ince olunca gidiyorr bende olduğu gibi ama yinede bu alet güzel bilyesi sayesinse 3m lik kumlar gitmeyecektir. bende bu aleti 20ye almıştım kızılaydan
SON MESAJLAR
- 80 Litre İçin Askı Filtre Orhan76, 16:12
Filtreleme Seçenekleri - Filtre Önerisi neomeo, 15:53
Yeni Üye Forumu - Dip Çekimi Hakkında Tataaa4325, 15:48
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Ölüyo Yrdım Sssnnk, 15:40
Yeni Üye Forumu - 100x45x40 Akvaryumda Oscar Carcharodon, 15:25
Yeni Üye Forumu - Yabancılar Yüzünü Türkiye'ye Çevirdi 😎🔥 Carcharodon, 15:08
Canlı Doğuranlar - Uzun Tam Kuyruklu Betta İçin İdeal Tank bendeniztayfun, 15:03
Labirentliler - Odun Köpek Balığı Carcharodon, 14:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler Sogan, 14:55
Yeni Üye Forumu - Anubias Dünyam ogurcay, 14:43
Bitki Akvaryumları Genel - Hangi Led Daha İyi Nasıl Anlarız? aranjman, 14:41
Aydınlatma - 100x50x50 Yeni Tank Kuruyorum serkorti, 14:21
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tuzlu Su Baloncuk Sorunu. onur_0606, 13:55
Deniz Akvaryumlarında Su Kimyası ve Ekipmanlar - Dere Yatağından Ağaç Parçası refikonuroral, 13:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Transgenetik Tetra Ağız Fungusu (mantarı) Liberteryen, 13:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Anubias Işığa Yakın Mı ? MrtGn, 12:47
Bitki Türleri ve Bakımı - Japon Balığımın Bir Tanesi Hareketsiz Duruyor Abdurrahimk, 12:08
Yeni Üye Forumu - Co2 Kabarcıkları Yapraklara Takılıyor. fatihsahin, 12:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Akvaryumum ogurcay, 11:45
Akvaryum Tanıtımı - 50 Lt Bitkili, Karides Ve Tetrali Akvaryum knn38, 11:04
Akvaryum Tanıtımı - Yemek Yemiyorlar Japonlarım KaanE, 10:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Kaya Konusunda Bilgisi Olanlar Bakabilir Mi? KaanE, 10:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 🆙 Balığım Hamile Mi? Ne Zaman Doğum Yapar? bendeniztayfun, 10:48
Canlı Doğuranlar - Kum Ekleme Sonrası Yaşanan Ve Katkılar Hk. bendeniztayfun, 10:42
Yeni Üye Forumu - Beta Akvaryumu bendeniztayfun, 10:14
Yeni Üye Forumu - Türün Adı Nedir ? Thefishmannn, 09:42
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Mavi Prenses İlk Yavru Ve Deneyimim Orhan76, 08:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepsites Kabızlık Orhan76, 08:31
Hastalıklar ve İlaçlar - Çerçeveli Akvaryum Konusunda Destek hknbal28, 08:30
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Bir Aylık Bitkili Akvaryumum AETHM, 01:18
Akvaryum Tanıtımı - Vadi AETHM, 01:16
Akvaryum Tanıtımı - Yeniden Başlangıç - Compressiceps & Caudopunctatus jaloreef, 01:02
Akvaryum Tanıtımı - 80 Lt. Akvaryum DouukanG, 01:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Şeker Pembe Sorusu bendeniztayfun, 00:36
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Tür Degişikliligine Karar Verememe ali, 23:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ay Kuyruk Molly Cinsiyet Ayrımı Darkflexy, 23:35
Yeni Üye Forumu - 15 Lt Akvarum Balık Önerisi adil_isik09, 23:07
Yeni Üye Forumu - 100x50x40 Akvaryuma Yavru Oscar Uygun Mu? ilhannnn01, 22:59
Yeni Üye Forumu - Neo Co2 Jöle Maya Sistem MŞEN, 22:55
Yeni Üye Forumu - Tasarım Akvaryum AquaVista, 22:51
Yeni Üye Forumu - Tetra Yada Lepistes İçin Uygun Ebatlar Kaç Olmalı Ahmetkngr, 22:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vietnama Yolculuk Cgtyuzen06, 21:46
İnternetten ve Gezilerden Videolar ve Fotoğraflar - Bana Sıvı Gübreleri Açıklayabilcek Biri Varmı ArifhbsAquatics, 20:06
Malzemeler ve Yemler Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 19:39
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri - Minik Lepistes Akvaryumum 1Balikci, 19:33
Akvaryum Tanıtımı - Kribensis Neden Boyle Erdogannp, 19:30
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Yapılan Akvaryum Sadik153, 19:04
Yeni Üye Forumu - Molly Tank - Canlı Doguran - 77lt Goldfisch, 18:34
Akvaryum Tanıtımı - Ocellatus Gold Cinsiyet Belirleme Ferdi2327, 18:31
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Tankım İçin Eleştiri Ve Öneri Erensrens, 18:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Katil Salyangoz jezey 16:12
- Su Piresi ,mikro Kurt Ve Grindal Kurt Kültürleri jezey 16:12
- Siyah , Albino , L144 Cüce Vatoz Düz Ve Tül Yavru jezey 16:12
- Jbl Premium Kepçe 20 Cm Sıfır jezey 16:12
- Jbl Novo Pleco,ahm Red Green,sarımsalıklı ,toz Yem jezey 16:12
- Armaturk 30 Cm.led Aydinlatma Gursoyhasan 15:46
- Sunsun Jp 014 F İç Filtre Gursoyhasan 15:46
- Akvaryum Kumu (katışıksız Midye Kırığı Kum) dream07 15:37
- Caridina Serratirostris ( Ninja Karides) dream07 15:37
- Co2 Atomizer Dış Filtreye Takılan dream07 15:37
- 2 Adet Akvaryum Ve Bitkiler muratyarici 15:27
- Mikro Kurt ,beyaz Kurt, Daphnia Moina Köroglu.88 15:19
- Damizlik Corydoras Gold Laser Köroglu.88 15:19
- Endler Varyeteleri Köroglu.88 15:19
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 14:12
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:12
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:12
- Ramshorn, Physa Ve Karides Cessas 13:58
- 9 Tane Hayalet Balığı SinaBezek 13:53
- Toplam Fiyatta %20 İndirim Kampanyalı Bitkiler🌼🌺 hasancn 13:41
- Toplu Su Üstü Bitkisi hasancn 13:41
- Tropica Soil Powder hasancn 13:41
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 13:37
- Su Kaplumbağa Akvaryumuna Mandallı Kıskaçlı Lamba asliaral 13:37
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 13:32
- Mdf Antrasit Dolaplı Full Ultra Clear Akvaryum TayfunSylkn 13:20
- Creaqua Lake Dolaplı Full Ultra Clear Akvaryumlar TayfunSylkn 13:20
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:01
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:01
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:01
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:01
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:01
- Cüce Vatoz Yavrular gürkanbey 12:53
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 12:46
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:46
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 12:46
- Çeşitli Malzemeler, Takasa Açık Tropman 12:43
- Afrika Cichlidleri devito 12:19
- Black Ramirezi Ve Poso Rabbit Salyangoz devito 12:19
- Hbwhite Lepistes TheCoffin 12:13
- Tetrazon - Bostancı OrdiBuko 12:10
- 2 Oscar - Bostancı OrdiBuko 12:10
- Lav Taşı Üstü Anubias, Java Windelov nikon_ 12:00
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 12:00
- Eheim Twin Feeder Ve Sera Otomatik Yemleme Makine nikon_ 12:00
- Corydoras Sterbai nikon_ 12:00
- Karışık Bitki Kumu Ve Red Tuxedo Koi Lepistes ozgurnez 11:41
- Aquael Isıtıcı 100 Watt Bora Bey 11:41
- Unistar 4l Bora Bey 11:41
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 11:35
KULLANICILAR
- 183 Online Kullanıcı, 98 Üye
Online Kullanıcılar
MCY4,
Oğuz.K,
canrsln,
icalisik@hotmail,
emrbrcn,
smithiseek,
Rocky Volkan,
koagulant,
Tuby,
serdarasci,
Fulbuster,
burakia,
8387gms,
Goldfish2000,
Sogan,
egemenozbeyli,
osmandbnl,
KartalŞafak,
EvcilAl,
Enestr,
NurseShark,
LeonidaS,
İlksen Şahin,
bpamuk92,
ciways,
sirhill,
Mahir06,
Mericerkek,
XNevermore,
KopkeKedo,
Theguardian,
TayfunSylkn,
Orhan76,
zagah,
Merk,
serhan16,
mimar55,
hagduug,
ozanyayla,
ozansy,
mehmetmtk,
Ugur79,
MiSoSiKiaN,
cpu1803,
mmetinn,
kenjori,
nurbay,
reprise,
samiminho,
Mikail Erdoğan,
M.ALY,
Brdk64,
SinaBezek,
orbaykocc,
SoSriKuA,
Quersian,
Japon & Beta,
BurakA,
yns325,
cemgul52,
TuRKeR,
BilalM.,
fatihht,
Avoure,
HaydarGul,
Hüdai,
Sssnnk,
Deniz ve Mısra,
DenizUlucutsoy,
Hoppala,
Hobicimm,
erhan2204,
Atesufuk,
Aquacoholic,
dtorkun,
1Balikci,
ihunal,
kopruluonur,
Tataaa4325,
isssmailak,
ogurcay,
badlizard,
Hakantttt,
emree06,
Tortuga4,
Carcharodon,
knn38,
Kemalk41,
abunil,
hasancn,
ubaltepe,
ozkan.06,
Mali89,
Erdem054,
Hidro Dinamik,
dimbeleth,
serkorti,
Muhammedcay,
neomeo,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.