ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
bordomavi
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Mayıs 2012 11:32
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
selman aslan
Doğum Tarihi:
09 Kasım 1984
İl:
Trabzon
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Ekol Dış Filtre Kullananlar...
[QUOTE=sserkana]Ayrıca sanırım metal milli (çin malları bile porselen ) . [/QUOTE]
Bendeki ekol 15'in mili porselen.
[QUOTE=sserkana]Ayrıca sanırım metal milli (çin malları bile porselen ) . [/QUOTE]
Bendeki ekol 15'in mili porselen.
[QUOTE=bycan]Selman akvaryumda ne besliyorsun birde akvaryumun dış kenarların tam ölçüsü nedir.
[/QUOTE]
valla abi 6 japonum var ve benim akvaryum altıgen şeklinde ama düzgün altıgen değil :) tabanı biraz daha uzun mesela tam ölçülerini şu ana hatırlamıyorum.
[QUOTE=bycan]Selman akvaryumda ne besliyorsun birde akvaryumun dış kenarların tam ölçüsü nedir.
[/QUOTE]
valla abi 6 japonum var ve benim akvaryum altıgen şeklinde ama düzgün altıgen değil :) tabanı biraz daha uzun mesela tam ölçülerini şu ana hatırlamıyorum.
Benim akvaryumum 70 litre akıntı olayını muslukları kısıp açarak ayarlayabiliyorsunuz.
Benim akvaryumum 70 litre akıntı olayını muslukları kısıp açarak ayarlayabiliyorsunuz.
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu başlığı açmamdaki sebebi belirtmek isterim. Bir kaç ay önce dış filtre almaya kara verdim ve araştırmaya başladım. Çin malı, alman malı derken Türk malı olan ekole rastladım. Hakkında birçok yorum vardı kimisi olumsuz kimisi olumlu ama hepsinde ortak fikir neden türk malı varken çin malına para vereyim. Hemde üreticilerinin satış sonrası hizmeti bu kadar iyiyken. Bende tamam dedim sonuçta ülkemin insanı kazansın çin malında sorun çıkmayacağının garantisi varmı ki dedim. Bu araştırmaları yaparken birçok yorum okudum, birçok başlığa tıkladım bazıları aynı sitede farklı başlıklardı. Bende ekol dış filtre almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla ekol dış filtre kullanan arkadaşların bu başlık altında iyi kötü izlenimlerini paylaşmalarını düşünerek bu başlığı açmayı uygun buldum. Artık söz sizde...
Öncelikle kendi ürünümden edindiğim izlenimleri paylaşmak isterim.
Yaklaşık bir ay önce ekol 15 siparişi verdim. Tabi okuduğum yorumlara istinaden yeni çıkan gri motor başlıklı siyah kovalı olan modelini tercih etttim. Çünkü bu yeni modelde kafa contası motor kapağına sabitti ve sızdırma problemi ortadan kaldırılmıştı. Deneyip görecektik. Aldığım modelde musluklar dahil değildi bende muslukları haricen aldım (musluk gerçekten büyük kolaylık sağlıyor. Kurulum yaparken, temizlik yaparken vs...) Filtrem geldi ve kolaylıkla kurdum. Ses konusunda şüphelerim vardı ama gerçekten filtreyi çalıştırdığımdaki şaşkınlığımı anlatamam. Düşündüğümden çok daha sessizdi ( akvaryumun yanında yatıyorum). İlk gece acaba sızdırma yapacakmı diye uykuya daldım ama günler geçtikçe bir damla bile sızdırmadığını görünce içim rahatladı ve iyiki ekol 15'i tercih etmişim dedim. Ben ekol 15'i almak isteyen arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim. Bu arada içerisinden aktif karbon, elyaf,sünger ve seramik çıkıyor.
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu başlığı açmamdaki sebebi belirtmek isterim. Bir kaç ay önce dış filtre almaya kara verdim ve araştırmaya başladım. Çin malı, alman malı derken Türk malı olan ekole rastladım. Hakkında birçok yorum vardı kimisi olumsuz kimisi olumlu ama hepsinde ortak fikir neden türk malı varken çin malına para vereyim. Hemde üreticilerinin satış sonrası hizmeti bu kadar iyiyken. Bende tamam dedim sonuçta ülkemin insanı kazansın çin malında sorun çıkmayacağının garantisi varmı ki dedim. Bu araştırmaları yaparken birçok yorum okudum, birçok başlığa tıkladım bazıları aynı sitede farklı başlıklardı. Bende ekol dış filtre almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla ekol dış filtre kullanan arkadaşların bu başlık altında iyi kötü izlenimlerini paylaşmalarını düşünerek bu başlığı açmayı uygun buldum. Artık söz sizde...

Öncelikle kendi ürünümden edindiğim izlenimleri paylaşmak isterim.
Yaklaşık bir ay önce ekol 15 siparişi verdim. Tabi okuduğum yorumlara istinaden yeni çıkan gri motor başlıklı siyah kovalı olan modelini tercih etttim. Çünkü bu yeni modelde kafa contası motor kapağına sabitti ve sızdırma problemi ortadan kaldırılmıştı. Deneyip görecektik. Aldığım modelde musluklar dahil değildi bende muslukları haricen aldım (musluk gerçekten büyük kolaylık sağlıyor. Kurulum yaparken, temizlik yaparken vs...) Filtrem geldi ve kolaylıkla kurdum. Ses konusunda şüphelerim vardı ama gerçekten filtreyi çalıştırdığımdaki şaşkınlığımı anlatamam. Düşündüğümden çok daha sessizdi ( akvaryumun yanında yatıyorum). İlk gece acaba sızdırma yapacakmı diye uykuya daldım ama günler geçtikçe bir damla bile sızdırmadığını görünce içim rahatladı ve iyiki ekol 15'i tercih etmişim dedim. Ben ekol 15'i almak isteyen arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim. Bu arada içerisinden aktif karbon, elyaf,sünger ve seramik çıkıyor.
Bende Bitki İstiyorum
Teşekkürler cevap için.
Teşekkürler cevap için.
Bende Bitki İstiyorum
Mrb arkadaşlar benim 70 lt lik bi japon tankım var. Fakat derinliği biraz fazla 40 cm akadar. Bu tanka bitki almak istiyorum. Okuduğum bütün yeni başlayanlar konularında zemine ekstradan malzemelerin serilmesinden ve ekstra aydınlatmadan bahsedilmiş dakat benim tankım kurulu ve ekstra malzeme sermeyi düşünmüyorum. Şimdi ben bitki dikemiyecekmiyim tankıma , illa ekstra malzememi serili olmalı normal kuma bikti diksem tutmazmı. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Bu arada aydınlatma sistemimde yok.
Mrb arkadaşlar benim 70 lt lik bi japon tankım var. Fakat derinliği biraz fazla 40 cm akadar. Bu tanka bitki almak istiyorum. Okuduğum bütün yeni başlayanlar konularında zemine ekstradan malzemelerin serilmesinden ve ekstra aydınlatmadan bahsedilmiş dakat benim tankım kurulu ve ekstra malzeme sermeyi düşünmüyorum. Şimdi ben bitki dikemiyecekmiyim tankıma , illa ekstra malzememi serili olmalı normal kuma bikti diksem tutmazmı. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. Bu arada aydınlatma sistemimde yok.
Ekol 15
Bende 57 liralık olandan aldım ayrıyeten muslukta aldım. İmkanın varsa muslukta al bence hem temizlik açısında hem kurarken çok olaylık sağlıyor, hemde musluğu biraz kısıp debiyi düşürünce ses biraz daha azalıyor.Sitede 4 tl yazıyor ama benden 10 lira aldılar kargo görevlisine sordum bu ücret kapıda ödeme hizmeti ücretimi yok dedi 10 lira kargo ücreti dedi.bordomavi 2011-01-21 13:29:21
Bende 57 liralık olandan aldım ayrıyeten muslukta aldım. İmkanın varsa muslukta al bence hem temizlik açısında hem kurarken çok olaylık sağlıyor, hemde musluğu biraz kısıp debiyi düşürünce ses biraz daha azalıyor.Sitede 4 tl yazıyor ama benden 10 lira aldılar kargo görevlisine sordum bu ücret kapıda ödeme hizmeti ücretimi yok dedi 10 lira kargo ücreti dedi.
Ekol 15
Ben salı günü aynı siteden ekol 15 siparişi verdim bugün elime geçti. Malzemeye gelince siteye eksik yazmışlar üründen karbon elyaf sünger ve seramik çıkıyor. Ben kapıda ödemeli aldım siparişin üzerine 10 tl kargo payı aldılar. Ekol 15 e gelince çok memnunun iyiki almışım diyorum. Sızdırma felan hiçbişi yok ilerde olurmu bilmiyorum ama şimdilik çok memnunum.
Ben salı günü aynı siteden ekol 15 siparişi verdim bugün elime geçti. Malzemeye gelince siteye eksik yazmışlar üründen karbon elyaf sünger ve seramik çıkıyor. Ben kapıda ödemeli aldım siparişin üzerine 10 tl kargo payı aldılar. Ekol 15 e gelince çok memnunun iyiki almışım diyorum. Sızdırma felan hiçbişi yok ilerde olurmu bilmiyorum ama şimdilik çok memnunum.
ekol 19 a göz atalım
Mrb arkadaşlar bende bugün itibariyle ekol 15'kurdum. Gerçekten almadan önce bütün yazıları okudum forumlara baktım şikayetleri hepsini okudum denebilir. Bazıları sızdırmadan bazıları sesten bazılarıda çok memnun olduklarından bahsetmişler. Bende Türk malı olması ve yeni seride contanın sabitlenmesi gibi faktörleri göze alarak (tabiki fiyatta çok önemli ) sipariş verdim. Çokta iyi yapmışım sesi beni rahatsız etmedi yazılanlara bakılırsa ben daha sesli bekliyodum sızdırmaya gelince şimdilik hiç bir şey yok musluklarıda bağladım herhangi bir sızdırma olmadı ilerde olurmu bilmiyorum ama ben memnun kaldım ekol 15 ten. Alacak arkadaşlara ekol 15i tavsiye ederim.
Mrb arkadaşlar bende bugün itibariyle ekol 15'kurdum. Gerçekten almadan önce bütün yazıları okudum forumlara baktım şikayetleri hepsini okudum denebilir. Bazıları sızdırmadan bazıları sesten bazılarıda çok memnun olduklarından bahsetmişler. Bende Türk malı olması ve yeni seride contanın sabitlenmesi gibi faktörleri göze alarak (tabiki fiyatta çok önemli ) sipariş verdim. Çokta iyi yapmışım sesi beni rahatsız etmedi yazılanlara bakılırsa ben daha sesli bekliyodum sızdırmaya gelince şimdilik hiç bir şey yok musluklarıda bağladım herhangi bir sızdırma olmadı ilerde olurmu bilmiyorum ama ben memnun kaldım ekol 15 ten. Alacak arkadaşlara ekol 15i tavsiye ederim.
Japon göz büyümesi
@ali277
http://www.akvaryum.com/Forum/balik_hastaliklari_teshis_ve_tedavi_k298747.asp
bir bakın isterseniz drospy hastalığına yakalanan bir balık fotosu var sizin anlattığınız belirtilere benziyor.
@ali277
http://www.akvaryum.com/Forum/balik_hastaliklari_teshis_ve_tedavi_k298747.asp
bir bakın isterseniz drospy hastalığına yakalanan bir balık fotosu var sizin anlattığınız belirtilere benziyor.
SON MESAJLAR
- Akvaryuma Canlı Önerisi HydroLeaf, 08:17
Bitkili Akvaryum Canlıları - 30 Litre Akvaryumda Hangi Balıklar Beslenir AtlasPoyraz, 08:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığında Kuyruk Kısması Ve Renk Solması Raizial, 08:14
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Patlar Mı? AtlasPoyraz, 08:12
Yeni Üye Forumu - Ne Beslesem? - 150 Litre Samnastrp, 07:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 07:25
Akvaryum Tanıtımı - Red Head Tapajos Yavru Alma Hakkında Özgür Özaydın, 05:16
Güney Amerikan Cichlidleri - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Kaftan, 04:31
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Cüce Vatoz Yavruları Avcı06, 02:21
Yeni Üye Forumu - Bitkilerde Sorun Vakg, 01:09
Bitki Akvaryumları Genel - Başka Balıkla Beta berensglam, 01:04
Labirentliler - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 00:52
Güney Amerikan Cichlidleri - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 00:50
Akvaryum Tanıtımı - Betta Hastalık İsmail_96965, 00:07
Hastalıklar ve İlaçlar - 150 X 50 X 55h Tank İçin Dış Kule Tasarımı Safrane42, 23:22
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Beyaz Solucanlar Taha Yanık, 23:08
Omurgasızlar - Çözemediğim İkinci El Fluval 406 Sorunu Hakkında neomeo, 22:55
Malzemeler ve Yemler Forumu - Tuzlu Su Akvaryumu ₩€€₩, 22:43
Deniz Akvaryumları Genel - Hava Motoru Tavsiyesi Cyber_Scout, 22:25
Malzemeler ve Yemler Forumu - Kararsiz Bir Genç İzmirligenco 2.0, 21:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mutlu Bettam HydroLeaf, 21:49
Akvaryum Tanıtımı - 35 l Akvaryum İçin Motor, Filtre Ve Kum Tavsiyesi HydroLeaf, 21:27
Yeni Üye Forumu - İhtimaller Ve Uzun Soluklu Bir Macera IgorVladimir, 21:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Acaba Nedir Bu ternapi, 21:06
Yeni Üye Forumu - Akvaryumum Bulanık AquaVita, 20:59
Yeni Üye Forumu - Oscar Kum Önerisi Maiestas, 20:41
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Ramirezi Cinsiyet Hiyakkimaru, 20:39
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Nerite Salyangoz Cyber_Scout, 20:24
Omurgasızlar - Akvaryumuma Öneriniz Var Mıdır? osmansen22, 20:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumumumu Nasıl Satabilirim Samnastrp, 19:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tiger Endler AquaVita, 19:01
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Moli Balık Cinsiyet Ve Türü Samnastrp, 18:21
Yeni Üye Forumu - Ada 45p - Bitkili Bilinmezlik Gunlugu mrah, 17:53
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - 160x60x60 Akvaryumum Tata, 17:06
Akvaryum Tanıtımı - Yılanbaş Balıklarım Ve Üretim Hikayeleri SahinTaskin, 16:08
Diğer Tatlı Su Canlıları - Guramilerin Cinsiyeti Nedir? erenrogz, 15:20
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Kum Tavsiyesi sinor, 13:39
Yeni Üye Forumu - Lepistes Akvaryumu lepistes5994, 13:35
Akvaryum Tanıtımı - Rili Karidese Uygun Balık sinor, 13:35
Yeni Üye Forumu - Betta Persephone Cyber_Scout, 13:15
Labirentliler Tanıtımı - 350 Litre Dis Filtre Orhan76, 11:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hızlı Nefes Alıp Ölen Melek Balıkları MasterChiefHakan, 08:58
Hastalıklar ve İlaçlar - Yavrulama Sorunu MasterChiefHakan, 08:41
Yeni Üye Forumu - Silindir Walstad Çalışması darkaura, 23:59
Akvaryum Tanıtımı - Armağanım Hamile Mi? Neothauma, 23:23
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Okyanusun Derinliklerine Neothauma, 23:17
Akvaryum Tanıtımı - Multi Tankım - 0dan Tanganyika Neothauma, 23:11
Akvaryum Tanıtımı - Su Kaplumbağası Akvaryumu Cyber_Scout, 23:09
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Kum Tavsiyesi Veronicax, 23:05
Yeni Üye Forumu - Dıy Excel Hazırlama Jotunheim, 22:54
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Lepistes,aymoly,plati,vatoz,mickey Mouse Plati EKAR 08:24
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 08:24
- Koleksiyon Luk Endler Ve Guppy Varyeteleri Lotus88 08:20
- Canlı Yem Ceşitleri Lotus88 08:20
- Karides Türleri karidesrehberi 08:08
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:08
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:08
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:08
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 07:55
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 07:55
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 06:59
- Bitki Çeşitleri emreemin 06:59
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 06:59
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 06:59
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 06:59
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:49
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 06:39
- Karides , Salyangoz . gyunda 06:39
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 06:39
- Aquael Leddy 60 Xl Sessiz Motorlu Ers1905 06:28
- Bitkiler, Kırma Karides, Lepistes (2+cm.) Ehtiyar 03:48
- Orionled D Serisi Rgbw 60cm Işık paxal 00:47
- Fundulopanchax Gardneri-nothobranchius Guentheri Cyber_Scout 00:31
- Nothobranchius Guentheri-fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout 00:31
- Magnezyum Nitrat Cyber_Scout 00:31
- Tubifex , Reeflowers Betta Yem Cyber_Scout 00:31
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 00:00
- Kepçe, Kaya, Çakıl Taşları AquaPuella 23:47
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 22:04
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 22:04
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 22:04
- Dişi Ramirezi (german Blue) TurX 21:43
- Mangrow Kökü TurX 21:43
- Jebo 829 5 Sepetli (dolu) Filtre TurX 21:43
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 21:43
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:43
- Full Spectrum Zaman Ayarlı Akvaryum Aydınlatma Standart Moss 21:04
- 60x40x40 Mobilyalı Akvaryum Arıyorum zekigonlum 20:53
- 2.67 Tüp Furcifer 20:50
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 20:50
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 20:50
- Creaqua Nano Elit Furcifer 20:50
- Beyaz Yunus Yavrusu Ve Cüce Vatoz mertank 20:49
- Hb White Lepistes omererbas 20:16
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 20:16
- Özel Tür Lepistesler FULL RED MEHMET 19:56
- Afrika Cichlidleri devito 19:53
- Kuru Un Kurdu - Un Kurdu - Morio Kurdu - Artemia Emirrztrk 19:46
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 19:12
- Sulawesi White Orchid Karides Arıyorum ALP85 18:48
KULLANICILAR
- 44 Online Kullanıcı, 24 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.