ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
osiman84
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
15 Mart 2023 17:10
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
osman sezer
Doğum Tarihi:
07 Ocak 1984
İl:
Çanakkale
Meslek:
işletmeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
osman SEZER
çanakkale
yaş 29
çanakkale
yaş 29
SON 10 MESAJI
160*50*60 yerli deniz akvaryumu kurulum
Deniz kestaneleri yosun yada leş yer benim akvaryumdaki kestanelerde leş bulamadıkları için yosun yemek zorunda kalıyorlar ön ve yan camları temizlediğim için genelde arka cam ve kayalarda geziniyorlar.
Deniz kestaneleri yosun yada leş yer benim akvaryumdaki kestanelerde leş bulamadıkları için yosun yemek zorunda kalıyorlar ön ve yan camları temizlediğim için genelde arka cam ve kayalarda geziniyorlar.
Deniz yıldızları için herhangi bir katkı kullanmıyorum su değişimi bile yapmıyorum diyebilirim 1 ay önce nitratı düşürmek için %15 kadar bir su değişimi yapmıştım onun haricinde sadece eksilen suyu tamamlıyorum damacana suyu ile
Arka fon işini yarın halledicem sırf sizin hatrınız için :) daha önce siyah karbon kağıdı kullanmıştı aslında solmayan birşey daha iyi olur fakat aklıma gelmiyor yine karbon kağıdı kullanıcam
Herkese çok teşekkür ediyorum yorum ve önerilerinize her zaman açığı hayırlı akşamlar.
Akvaryumun içindeki canlıların sayısını yazdıktan sonra şöyle bir baltım gerçekten banada çok geldi fakat yazımı kontrol ettim gerçekten bu kadar var dün 1 tana papaz balığı hanos 1 tane tüp kurdu 2 yıldız çıktı yerine 1 tane akdeniz anemonu 2 tane kestane koyuldu
Akvaryumu 2007 kurdum ve o zamandan beri bir proplem yaşamadım çok şükür Ahşap olan heryerde kapak hariç 8 lik profil var ahşap ile gzli durumda
Arka fon konusunda aslında yapıcaktım ama piranha akvaryumu olarak kullandığım zaman 3 sene siyah fon kullandım fakat ışıktan dolayı rengi soluyo o yüzden arka fona birşey koymadım zaman içinde coraline alg kaplar diye umut ediyorum şuan yavaş yavaş yosunlanma başladı arka camda temizlemiyorum sabır ve ısrarla bekliyorum su değerleride şu şekilde
Nitrat. 5.0
Nitrit. 0.5
Amonyak 0.25
Ph. 7.8
Sizce nasıl
[/IMG]
Akvaryumun içindeki canlıların sayısını yazdıktan sonra şöyle bir baltım gerçekten banada çok geldi fakat yazımı kontrol ettim gerçekten bu kadar var dün 1 tana papaz balığı hanos 1 tane tüp kurdu 2 yıldız çıktı yerine 1 tane akdeniz anemonu 2 tane kestane koyuldu
Akvaryumu 2007 kurdum ve o zamandan beri bir proplem yaşamadım çok şükür Ahşap olan heryerde kapak hariç 8 lik profil var ahşap ile gzli durumda
Arka fon konusunda aslında yapıcaktım ama piranha akvaryumu olarak kullandığım zaman 3 sene siyah fon kullandım fakat ışıktan dolayı rengi soluyo o yüzden arka fona birşey koymadım zaman içinde coraline alg kaplar diye umut ediyorum şuan yavaş yavaş yosunlanma başladı arka camda temizlemiyorum sabır ve ısrarla bekliyorum su değerleride şu şekilde
Nitrat. 5.0
Nitrit. 0.5
Amonyak 0.25
Ph. 7.8
Sizce nasıl
[/IMG]
Aynen dediğiniz gibi para harcamak moda oldu yıllardır bu hobiyle uğraşıyorum ve bir çok şeyi yaşayarak deneme yanılma yöntemi ile öğrendim yaptım oldu diye birşey demek istemiyorum fakat birşeyi yapmadan önce işi derinlemesine incelerseniz ve ona göre bazı şeyleri yaparsanın yaptım oldu denir ve bu tamamiyle insanın yaratıcılığı ile ilgili maddiyata dayanan birşey yok ama tabi teknolojiden faydalanmak ayrı bir şey neyse konuyu dağıtmak istemiyorum dediğim gibi yıllardır akvaryum herzaman hayatımda oldu en son yaptığım deniz akvaryumudada ilerleyen zamanlarda nasip olursa evimde yapmak istediğim deniz akvaryumumda uygulanacak ve uygulanmayacak şeyleri öğreniyorum gelelim sorularınıza
Dediğiniz gibi abartılı bir test yapmıyorum haftada bir nitrat ve nitrit balıklarım
1 tane hanos
3 tane kefal
5 tane papaz balığı
1 tane ot balığı
1 tane karagöz
1 tane şona
1 tane teke
1 tane ismini bilmediğim bir balık
2 tane yengeç
3 tane minare
1 tane kumu karıştıran salyangoz türü
2 tane akdeniz anemonu
2 tane domates anemonu
2 tane tüp kurdu
3 tane deniz kestanesi
4 tane deniz yıldızı
Su damacana fakat erikli değil bu bölgenin sularından sanırım markası düdüklü :)
İlginiz için teşekkür ediyorum
Aynen dediğiniz gibi para harcamak moda oldu yıllardır bu hobiyle uğraşıyorum ve bir çok şeyi yaşayarak deneme yanılma yöntemi ile öğrendim yaptım oldu diye birşey demek istemiyorum fakat birşeyi yapmadan önce işi derinlemesine incelerseniz ve ona göre bazı şeyleri yaparsanın yaptım oldu denir ve bu tamamiyle insanın yaratıcılığı ile ilgili maddiyata dayanan birşey yok ama tabi teknolojiden faydalanmak ayrı bir şey neyse konuyu dağıtmak istemiyorum dediğim gibi yıllardır akvaryum herzaman hayatımda oldu en son yaptığım deniz akvaryumudada ilerleyen zamanlarda nasip olursa evimde yapmak istediğim deniz akvaryumumda uygulanacak ve uygulanmayacak şeyleri öğreniyorum gelelim sorularınıza
Dediğiniz gibi abartılı bir test yapmıyorum haftada bir nitrat ve nitrit balıklarım
1 tane hanos
3 tane kefal
5 tane papaz balığı
1 tane ot balığı
1 tane karagöz
1 tane şona
1 tane teke
1 tane ismini bilmediğim bir balık
2 tane yengeç
3 tane minare
1 tane kumu karıştıran salyangoz türü
2 tane akdeniz anemonu
2 tane domates anemonu
2 tane tüp kurdu
3 tane deniz kestanesi
4 tane deniz yıldızı
Su damacana fakat erikli değil bu bölgenin sularından sanırım markası düdüklü :)
İlginiz için teşekkür ediyorum
Sistemde bir sıkıntı yok gayet iyi işliyor forumda pek fazla takip eden olmadığı için foruma fazla girmiyorum sorduğum sorular yanıtsın kalıyor yada geç cevaplanıyor şu an akvaryumu. Suuunu değiştiriyorum %20 oranında nitrak 0.5 o a indirmek istiyorum yerli yosun tarzı birşey koymak istiyorum fakat kararsızım ne koyabilirim diye teşeklirler uzun zamandır girmediğim için cevabım biraz ge. Oldu size şimdi çekeceğim bir resmi yolluyorum saygılar
http://img577.imageshack.us/img577/8660/imageero.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/7523/imagebim.jpg
Sistemde bir sıkıntı yok gayet iyi işliyor forumda pek fazla takip eden olmadığı için foruma fazla girmiyorum sorduğum sorular yanıtsın kalıyor yada geç cevaplanıyor şu an akvaryumu. Suuunu değiştiriyorum %20 oranında nitrak 0.5 o a indirmek istiyorum yerli yosun tarzı birşey koymak istiyorum fakat kararsızım ne koyabilirim diye teşeklirler uzun zamandır girmediğim için cevabım biraz ge. Oldu size şimdi çekeceğim bir resmi yolluyorum saygılar
http://img41.imageshack.us/img41/7523/imagebim.jpg
Valla ne yalan söyleyeyim deprem olasılığı hiç aklıma gelmemişti Allaha çok şükür başımızada gelmedi gelmesinde. suyun oranlarını dengede tutabilmem için denizden su almamam bana daha mantıklı geliyor çünkü 16 derece yaşayan bakteriler 24_25 derecede yaşamaz ama denizden su değişimi yaparsak (%20) devamlı olarak denizden yaşayan bakteriyi akvaryumda ölü olarak koyucaz ve devamlı sistem zorlanacak daha az değerlerde düşünüyorum 15 günde %10 gibi tabi bu benim düşüncem yanlış düşünüyorsam lütfen uyarın balık konusundada yerli balıkların yanına tropikal balıklar koymayı düşünmüyorum sadece bulunduğum bölgede yaşayan balıkları koyucam. Yarın testleri tekrarlamayı düşünüyorum değerleri yazacağım teşekkürler
Valla ne yalan söyleyeyim deprem olasılığı hiç aklıma gelmemişti Allaha çok şükür başımızada gelmedi gelmesinde. suyun oranlarını dengede tutabilmem için denizden su almamam bana daha mantıklı geliyor çünkü 16 derece yaşayan bakteriler 24_25 derecede yaşamaz ama denizden su değişimi yaparsak (%20) devamlı olarak denizden yaşayan bakteriyi akvaryumda ölü olarak koyucaz ve devamlı sistem zorlanacak daha az değerlerde düşünüyorum 15 günde %10 gibi tabi bu benim düşüncem yanlış düşünüyorsam lütfen uyarın balık konusundada yerli balıkların yanına tropikal balıklar koymayı düşünmüyorum sadece bulunduğum bölgede yaşayan balıkları koyucam. Yarın testleri tekrarlamayı düşünüyorum değerleri yazacağım teşekkürler
Evet söylediklerinize katılıyorum benim ilgi alanıma girenler balıktan çok denizdeki diğer canlılar aslında zamanla ve sizlerinde katkı ve yorumlarıyla daha güzel bir akvaryum olmasını diliyorum bugün bir canlı daha koydum balıkçı arkadaşlar deniz kulağı diyor fakat nette arattığımda bulamıyorum isminin ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa ve söylerse sevinirim teşekkürler
Evet söylediklerinize katılıyorum benim ilgi alanıma girenler balıktan çok denizdeki diğer canlılar aslında zamanla ve sizlerinde katkı ve yorumlarıyla daha güzel bir akvaryum olmasını diliyorum bugün bir canlı daha koydum balıkçı arkadaşlar deniz kulağı diyor fakat nette arattığımda bulamıyorum isminin ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa ve söylerse sevinirim teşekkürler
Hangi testleri yapayım peki tam olarak ismini verebilirmisiniz dediğiniz katkıyı araştırıcam. Hergün balık vermek banada mantıklı gelmiyor o dediğiniz ürünü arattığımda ot tarzı birşey çıkıyor nasıl birşey o? Başka bir öneriniz varmı. Percula atma gibi bir imkanım yok bu balığı önermenizin sebebi nedir, belki o hayvanın özelliklerini taşıyan yerli bir balık bulabilirim:) şuan 1 tane deniz kestanesi attım biirde bulursam yakın zamanda deniz yıldızı atmak istiyorum şimdilik herşey kontrol altında gibi görünüyor fakat tabi uzun vadede neler olur kimse bilemez olmaması için elimden geleni yapıcam.
Hangi testleri yapayım peki tam olarak ismini verebilirmisiniz dediğiniz katkıyı araştırıcam. Hergün balık vermek banada mantıklı gelmiyor o dediğiniz ürünü arattığımda ot tarzı birşey çıkıyor nasıl birşey o? Başka bir öneriniz varmı. Percula atma gibi bir imkanım yok bu balığı önermenizin sebebi nedir, belki o hayvanın özelliklerini taşıyan yerli bir balık bulabilirim:) şuan 1 tane deniz kestanesi attım biirde bulursam yakın zamanda deniz yıldızı atmak istiyorum şimdilik herşey kontrol altında gibi görünüyor fakat tabi uzun vadede neler olur kimse bilemez olmaması için elimden geleni yapıcam.
Bugün 1 tane hamsiyi floto çıkarıp etini ufak ufak tanelere böldüm anos 2 parça yedi bir parçada deniz minaresi aldı gitti kılçığıda suyun üstünde tuttum kefaller kemire kemire üzerindeki etleri yediler sorun yok fakat nasıl bir besleme yapayım kararsızım bu şekilde doğalmı yoksa balık yemi mi? Balık vermek suyu bozar mı acaba!
Dün taşın üzerine koyduğum anemon kayanın içine girmiş akıntıyı sevmedi sanırım motorun yerini değiştiricem inşallah yerinden çıkar
Bugün 1 tane hamsiyi floto çıkarıp etini ufak ufak tanelere böldüm anos 2 parça yedi bir parçada deniz minaresi aldı gitti kılçığıda suyun üstünde tuttum kefaller kemire kemire üzerindeki etleri yediler sorun yok fakat nasıl bir besleme yapayım kararsızım bu şekilde doğalmı yoksa balık yemi mi? Balık vermek suyu bozar mı acaba!
Dün taşın üzerine koyduğum anemon kayanın içine girmiş akıntıyı sevmedi sanırım motorun yerini değiştiricem inşallah yerinden çıkar
Herkese iyi akşamlar bugün Ph ve nitrat testlerini yaptım şuan için yapmam gereken başka test varmı? Ve bird denizde bir tuğlanın üzerinde gördüğüm canlıyı kovaya aldım tahminime göre anemon şuan suyun ısısının dengelenmesini bekliyorum deniz 15 akvaryum şu an 24 derece bu sıcaklıklarda hayatta kalırmı acaba! resmi aşağıda paylaştım test değerlerim
Herkese iyi akşamlar bugün Ph ve nitrat testlerini yaptım şuan için yapmam gereken başka test varmı? Ve bird denizde bir tuğlanın üzerinde gördüğüm canlıyı kovaya aldım tahminime göre anemon şuan suyun ısısının dengelenmesini bekliyorum deniz 15 akvaryum şu an 24 derece bu sıcaklıklarda hayatta kalırmı acaba! resmi aşağıda paylaştım test değerlerim
nitrat 0
Ph 8.3
Akvaryumun dengesi konusunda içiniz rahat olsun akra taraflardan duvara demirlerle çakılı de 8 cm lik demirlerlerle yere sabitlenmiş durumda üstü ahşap kaplam 2008 den beri devamlı faal bir şekilde çalışıyo ilk 3 sene piranha besledim 1 senedir ciklet besliyorum bundan sonrada nasip olursa deniz canlısı beslemeyi düşünüyorum.
Yemleme konusunda fikirleriniz için teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyip öyle yemlemek istiyorum balıklar iyice alışsa iyi olur şimdi 1 adet test kiti aldım ve Seachem marka Kalsiyum aldım sizin öneriniz ilk izlemem gereken yol nedir hangi testleri yapayım kalsiyumu nasıl kullanayım bu konuda kafam çok karışık çünkü reşeklürler
Akvaryumun dengesi konusunda içiniz rahat olsun akra taraflardan duvara demirlerle çakılı de 8 cm lik demirlerlerle yere sabitlenmiş durumda üstü ahşap kaplam 2008 den beri devamlı faal bir şekilde çalışıyo ilk 3 sene piranha besledim 1 senedir ciklet besliyorum bundan sonrada nasip olursa deniz canlısı beslemeyi düşünüyorum.
Yemleme konusunda fikirleriniz için teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyip öyle yemlemek istiyorum balıklar iyice alışsa iyi olur şimdi 1 adet test kiti aldım ve Seachem marka Kalsiyum aldım sizin öneriniz ilk izlemem gereken yol nedir hangi testleri yapayım kalsiyumu nasıl kullanayım bu konuda kafam çok karışık çünkü reşeklürler
SON MESAJLAR
- Akvaryuma Kaya Ehtiyar, 02:18
Yeni Üye Forumu - Güncelleme Zamanı Hidro Dinamik, 02:13
Akvaryum Tanıtımı - Ugf ( Under Gravel Filter ) Dıy - Kutu Filtre ahmetfiratozkaya, 01:52
Filtre ve Sump Yapımı - Betta Yavrularım Kabız Oluyor CrownBetta, 01:42
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığıma Hangi Yemleri Almalıyım Searlas, 00:21
Fiyat Forumu - Dip Çekimi? Hidro Dinamik, 00:15
Yeni Üye Forumu - Eurostar Vs Dophin Sfp 16 Pipo Motorlu Filtre tgrlrgn, 23:57
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Masası Aguamentist, 23:53
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Nasıl Bir Akvaryum Yapmalıyım ? Aguamentist, 23:51
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulan Bitkili Akvaryumda Bitki Sağlığı Aguamentist, 23:47
Yeni Üye Forumu - Sumptaki Beyaz Tabaka dimbeleth, 23:43
Tropheus - Bitkili Akvaryum Tavsiye mmemati, 23:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 23:24
Canlı Doğuranlar - Sobo Sf-350f Nasıdır ? KaanE, 23:19
Filtreleme Seçenekleri - Ista Co2 Set 1lt Hk. mmemati, 23:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Arıtma Filitreleri Ehtiyar, 23:14
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryumda Bambu? Ehtiyar, 23:00
Yeni Üye Forumu - Siyah Kum Yıkanmalımı Atg05, 22:54
Yeni Üye Forumu - Marimo Ball Yanına Hangi Tür Salyangoz Konur Eren042, 22:51
Omurgasızlar - Farklı Bir Artemia Yöntemi koray ulusoy, 22:48
Malzemeler ve Yemler Forumu - Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin MURAT ATABAŞ, 22:45
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçin Balık Ve Dekorasyon Tavsiyesi kaancevik, 22:23
Yeni Üye Forumu - 200 Lt Akvaryum Kurulumu neontetras, 22:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ramirezi German Tankı giyotyn, 21:52
Akvaryum Tanıtımı - Klor Kaç Günde Uçar GhostKoi, 21:32
Yeni Üye Forumu - Nesi Var NightLight3475, 21:31
Yeni Üye Forumu - Bu Tropheus Tam Olarak Hangi Tür? koc006, 21:16
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balık Köpük Yapıyor Taha Yanık, 20:38
Yeni Üye Forumu - Yüzgeci Parçalanan Japon bendeniztayfun, 20:04
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığın Gözü Bu Hale Gelmiş Napabiliriz HOPPALA, 19:54
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Alitrn, 19:51
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Kerevit Ne İle Beslenir giyotyn, 19:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerim Ölüyor 371ack, 19:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Lepistesin Kuyruğu Yenmiş Ne Yapmam Lazım TulparLanda, 18:48
Yeni Üye Forumu - Balıklar Çok Hızlı Nefes Alıp Veriyor bendeniztayfun, 17:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Tropheus Tam Olarak Hangi Tür? koc006, 17:31
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Tür Ve Cinsiyeti Nedir xasin06, 17:29
Kedi Balıkları Tanıtımı - Salyangozlara Ne Kadar Yem Vermeliyim Dexter85321, 17:27
Omurgasızlar - Bu Neyin Nesi Böyle KaanE, 17:26
Yeni Üye Forumu - 200 Lt Akvaryum Dış Filtre sefamolsun, 17:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30x30x30 Low Tech Bitkili ShrimpTank, 17:11
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumun Yanındaki Duvarda Böcekler Var Sonbalikbukucu, 17:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Baligi İcin Bu Filtre Uygunmu? sadece soru, 16:40
Filtreleme Seçenekleri - Ne Zaman Doğurur ? Ehtiyar, 16:13
Canlı Doğuranlar - 2 Günlük Yeni Akvaryumda Bulanık Su Hasan usta, 14:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eheim - Apple Home hardaway, 14:01
Yeni Üye Forumu - 2. Guraba Aquatıcs Ödüllü Fotoğraf Yarışması -RBG-, 13:56
Akvaryum Dünyasından Haberler - Japon Balığı Akvaryumum GkhaNLioN, 13:26
Sazansıgiller Tanıtımı - Bakteri Kültürü Ölmüş Müdür? Canbudakkkk, 13:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Geniş Aile ErenBugra, 12:28
Victoria ve Batı Afrika Cichlidleri Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Set Akvaryum Ve Malzeme propecia 00:42
- Sakura Karides Mavi Karides Katil Salyangoz Rocky Volkan 00:16
- Amazon Hançeri Rocky Volkan 00:16
- Corydoras Gold Laser Dişi Arıyorum Corydoras.gram 00:03
- Malawi Erkekler AlisBaba 23:43
- Dış Filtreler AlisBaba 23:43
- Mükemmel Formda Moss Mrl4stromance 23:40
- Tiger Zankeri Lotus agbaglama 23:39
- Axolotl Hcan 23:32
- Tetra Tec 1200 Plus Dış Filtre idiopatik 22:50
- 60-40-40 Aksan Yapımı Akvaryum idiopatik 22:50
- Mobilyalı Cama Cam Akvaryum Arıyorum Bysam 22:41
- Tetra Ex 800plus Dış Filtre Bysam 22:41
- Weeping Moss Bysam 22:41
- Altın Kafa Melekler Tekin35 22:09
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 22:07
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 22:07
- Eheim2215 Dış Filtre HakanYurdaer 21:57
- Fluval C2-eheim Liberty 75&200- 3 Adet 5 L Co2 Tüp Orhunekm 21:46
- Ada Aquasky 602 Armatür - Ada Co2 Attach Regülatör Orhunekm 21:46
- Dış, İç, Pipo Filtreler-nano Akvaryum-11w Armatür Dextran 21:37
- Karides Yemleri-3lü Bitki Budama Seti-karbolit… Dextran 21:37
- Sari Prenses Arıyorum burundi 21:33
- Gnays Kayası Kilo İle burundi 21:33
- Karides, Vatoz, Salyangoz, Kerevit Yemi LewShrimps 21:18
- Adwa Ad 31 Ec/tds Ölçer LewShrimps 21:18
- Led Armatür , Nano Armatür BywenzeL 20:54
- 30 Cm Aquantum Sirius Rgb BywenzeL 20:54
- Bakımı Kolay Bitkiler Hobiciden TheCoffin 20:33
- Ribbon Kanlı Hbwhite Lepistes TheCoffin 20:33
- Zatek Su Arıtma Hıgh Tech Akvaryumlar İçin Osmos zafer3885 20:26
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 20:26
- 10lt Co2 Tüp & Regülatör Seti Dark65 20:03
- Kök Çeşitleri (güncel) hll_aquascaping 19:54
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 19:54
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 19:54
- Blood Mary Karides(analaşmalı Kargo Mevcut) hll_aquascaping 19:54
- Aquel Ultra 1200 Dış Filtre Ve Tetratec 200 W!!! JapoJupo 19:53
- 3 Adet Akvaryum Ve Eheım 2012 İç Filtre JapoJupo 19:53
- Newa Cobra Mini (yüzey Emişli İç Filtre) blenny 19:31
- Komando Çöpçüler (corydoras Paleatus) BerkAlbayrak 19:24
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 17:59
- Amano Karides Arıyorum. Laterthanbefore 17:50
- Co2 Malzemeleri Ve Oval Kenarlı Akvaryum Set. Laterthanbefore 17:50
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 17:49
- Su Piresi 200 - 300 Adet 40 Tl CevdetSERBEST 17:49
- Moli Plati Melek Gold Barbus CevdetSERBEST 17:49
- Sıfır Ve İkinciel Ürünler Biolojik Sünger,iç Fitre ootkn 16:41
- 20kg Civarı Akvaryum Kumu ootkn 16:41
- Tetra 300w Isıtıcı, Eheim 600 Lt/s Kafa Motoru Vs. diaslayt 16:40
KULLANICILAR
- 72 Online Kullanıcı, 39 Üye
Online Kullanıcılar
Zersher,
Mirza Adar,
denizim20,
AISIK,
Mertcan.010,
oguzhanns,
barsbingul,
Budmo,
-RBG-,
MiSoSiKiaN,
tripatano,
dogan67,
Dexter85321,
metinozzaim,
NightLight3475,
lebowskia,
NSRTNT,
Hidro Dinamik,
Öğretmen Ali,
isssmailak,
sıtkı,
CrownBetta,
Ehtiyar,
Eregli425,
Tekin35,
shereegs60,
Cardinalfish,
orkunatalay,
karavanaemre,
Canbudakkkk,
Oscarlarim,
Yörükbeyi64,
Barış18,
Hobilenyum,
KÇetintaş,
mattaverse,
xFreak,
Payitaht,
ShowaSanshoku,
wbthnokur,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.