ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
0rnn
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Son Ziyaret:
2 dakika önce
Toplam Mesaj:
6 [0.09 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Şeref Efe Hascan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Şeref Efe Hascan

SON 6 MESAJI

Sessiz Şelale Filtre Önerisi
Oase FiltoSmart Thermo 100 modelini gördüm internette onun hakkında da sessiz olduğunu söylüyorlar onun hakkında fikri olan var mı? fiyatı biraz pahalı fakat performansına iyise değer gibi düşünüyorum
Sobo Wp-628h Filtrasyon Malzemesi
Konuyla alakasız ama kullanıcı deneyimi ile alakalı bir sorum olacak Filtre'nin sesi hakkında yorumunuz nedir ?
[QUOTE=merutay]Ses sıfıra yakın şelale filtre yok. Var diyenlere inanmayın.[/QUOTE]

sessiz filtre türü var mı peki direkt yabancı kaynakların birisinde küçük dış filtre görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam ses yapmadığını iddia ediyordu
Merhabalar,

45x30x30 boyutunda bir tank kurmayı planlıyorum ve buna uygun uyuyacağım odamda masamın üstünde duracak bir akvaryum olacak bundan dolayı ses sıfıra yakın olması gerekiyor. bir çok video izledim fakat her telden farklı ses çıkıyor sponsorluklarından dolayı mı bilmiyorum, bulduğum bir kaç alternatif var sizlere onları söylemek isterim: Aquael FZN Pro 400 - SEACHEM Tidal 35 - OASE BioStyle 75 şeklinde 3 filtre gözüme çarptı sizlerden de öneri gelirse cevap verirseniz sevinirim.
Chihiros B20 Bitkileri Kızartmaya Yeter Mi?
Herkese selamlar,

Nano 20x20x20 bitki ve karides tankım var. Bir kaç kırmızı bitki aldım ilk rotala blood red aldım aslında güzel büyüdü ve çoğalttım fakat kızarmıyor şuanki ışığımla(orionled m1-k) kırmızı spektrum olmadığı için sanırım. Ben de Chihirosun b20 aydınlatmasını bulabildim 20cm ye sadece. Sizce alınır mı? bir de ilerde 20x20x40 tank düşünüyorum şuanki tankı oraya aktarıp burda farklı şeyler deneyeceğim, chihiros b20 40CM'den ışık geçirir mi tabandakileri rahatlıkla besleyebilir mi?
[URL]https://atakanpetshop.com/chihiros-b20-akvaryum-led-aydinlatma-bluetooth-controller-20-30cm[/URL]
Neocaridina Karidesler Hk.
Mavi melek - carbon rilli - mavi kadife kırılırsa şeffaf, yabani tür ortaya çıkar mı yoksa rastgele mavi tonlar mı ortaya çıkar ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.