ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
User1881
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 59 Dakika önce
Toplam Mesaj:
3 [0.06 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serkan Zorlu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serkan Zorlu

SON 3 MESAJI

Yeni Başlayan Biri Olarak Bloody Mary Karides
[QUOTE=MertYavuz]Yeni kurduğum Bloody Mary Karidesi kolonimle karides hobisine adım attım. Başlangıçta biraz çekinerek başlamış olsam da, zamanla karideslerin balıklardan bile daha keyifli ve görsel açıdan çok daha tatmin edici canlılar olduğunu fark ettim.

Şu anda ilk yavrularımı almaya başladım ve bu süreç beni oldukça heyecanlandırıyor. Akvaryumda bol bitki kullanıyor ve güçlü bir pipo filtre ile biyolojik döngünün sağlıklı şekilde devam etmesini sağlıyorum. Bu sayede hem yavrular için güvenli bir ortam oluşuyor hem de su değerleri daha stabil kalıyor.

Suyumdaki hafif sarı renk, kullandığım Catappa Yaprağı ve kozalaklardan kaynaklanıyor. Bu doğal materyaller suya tanen salarak hafif bir renk değişimi oluşturuyor. Aynı zamanda karidesler için doğal bir ortam sağlıyor, strese karşı destek oluyor ve biyolojik dengeye olumlu katkı sunuyor.

Edindiğim karidesler, soyları bilinen ve kaliteli hatlardan geliyor. Bu da hem renk kalitesi hem de üretim açısından bana güven veriyor. Küçük hacimli akvaryumlarda koloninin daha hızlı geliştiğini okuduğum için ben de bu şekilde bir kurulum tercih ettim.

Şimdilik her şey oldukça güzel ilerliyor. İlk yavruları görmek ayrı bir mutluluk oldu. Deneyimli arkadaşların görüşlerini, önerilerini ve dikkat etmem gereken noktaları duymaktan memnuniyet duyarım.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/272675/120520262129361.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/272675/120520262129351.jpg[/IMG][/QUOTE]

Bende karides akvaryumu kurmak istiyorumda bana birtakım tavsiyeler verseniz birde akvaryumun genel fotosunu atsanız bende başlamak istiyorum lepistesde bakıyorum ama karidesin yeri ayrı gerçektende
Lepisteste Hareketsizlik
Balıkta kuyruk erimesi olduğunu fark etmişsinizdir ve sanki balık fazla yemiş gibi su sıcaklığını vs. paylaşırsanız diğer arkadaşlarda daha iyi yardım edebilirler
Betta Üretimi: Erkek Betta Ne Zaman Köpük Yuva Yapar?
Forumunuzu yeni görüyorum sizce üretim için balıkları fazla yormuyor musunuz beta üretimi sabır isteyen bir iştir üretmek için üretilmez eğer illaki üreteceğim diyorsanız da gerekli herşeyi yapmanız gerek erkeğin kendini güvende hissedip köpük yapmaya başlaması için saklanma alanına 26-28 c sabit sıcaklığa ihtiyacı vardır. Dişi yumurtladıktan sonra dişiyi ayırın yoksa erkek saldırır unutmayın onları üretmek zorunda değilsiniz

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.