ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
OnderKadir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
3 Saat 25 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [5.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Önder Kadir Kesen
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Önder

SON 4 MESAJI

Yeni Tank Kurulumu Tavsiyesi
[QUOTE=Taha⚡]
O pipo dışında bir filtre yoksa bence o filtre yeterli mi o hacime uygun mu bir bakın derim diğer arkadaşların dediği gibi seçeceğiniz türün yaşam yerlerine uygun yaparsaniz daha güzel olur[/QUOTE]. Evet onu unutmuştum 😅Şelale filtre takacağım saatte 350L çeviren
[QUOTE=damlasoytrk]

Sürü davranışı gösteren balıklar olduklarından akvaryum hacminize göre en az 4-8'li gruplar halinde beslenmelidir.Akvaryumun tabanını yoğun şekilde bitkilendirip,yüzey bölümünde geniş yüzme alanları bırakırsanız zebra daniolarınızın çok hızlı bir şekilde geliştiğini görebilirsiniz.Filtrelemenin iyi olduğu,pH'ın 7.5'tan büyük olmadığı ve suyunun çok sert olmadığı her akvaryumda rahatlıkla bakılabilir.Su üstünde yüzen küçük bitkilere de oldukça memnun olurlar.[/QUOTE] akvaryumun altına strafor koyayımmı 75 litre
[QUOTE=damlasoytrk]Bence bitki sayısını biraz daha arttırmalısınız ,hangi tür besleyeceksiniz[/QUOTE]. Zebra danio düşünüyorum

[QUOTE=AtlasPoyraz]Tür e göre kurulum yaparsanız daha ileriye dönük olur.
Öncelikle tanka ve türe uygun filtre seçmekle başlayın ve ısıtıcı edinin.
Yeni tank kurulumlarını bakteri döngüsünü inceleyin.
Kolay gelsin [/QUOTE] Isıtıcı var bakteri kültürü oluştuktan sonra zebra danio eklemeyi düşünüyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/274859/190220261926481.jpg[/IMG] öneri verirmisiniz(arka fon,tasarım vb.)(su ekleyeceğim)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.