ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gmz05
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 22:15
Toplam Mesaj:
4 [0.20 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
gamze
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gmz

SON 4 MESAJI

Lepistes Üretimi Dişi Ve Erkeği Ayırmak
Birbirine hiç benzemeyen türleri koyarım diye düşündüm. Rahat ayırt edilebilecek. Başka kötü yanları var mı diye araştırıyorum
Yavrular için değil. Amacım ırklar birbiriyle çiftleşmeden daha fazla lepistes türü üretebilmek. Aynı tanka dişi erkek karışık türler koyarsam kırma ırk çıkacak. Safkan ırk üretmek için birleriyle çiftleşmesin diye [EDIT]gmz05,2025-09-02 10:25:24[/EDIT]
Merhaba. 10 faarklı tür lepistes alacağım. Bunların dişilerini ayrı tanka, erkeklerini ayrı tanka koysam. Sadece çiftleştirmek için aynı türden dişi ve erkeği başka tanka alsam çiftleştikten sonra yine kendi akvaryumlarına alsam, nasıl olur? Doğum olacağında her türü farklı tanklarda yavrulatacağım. Yavrular birbirlerine karışmayacak. Dişilerin içinde erkek olmayacağı için kırma yavrular doğmayacak. Sizce bu yöntem de ne gibi riskler olur
Lepistes Albino Full Red Ribbon Ne Kadar Acaba?
Akvaryum balıklarına ilgi nasıl. İzmir'de canlı doğuran üretimhane açsak toptancılara nasıl ulaşırız. Kar bırakır mı? Fikirleriniz bekliyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.