ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hobivaryum eren
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
Dün 17:07
Toplam Mesaj:
9 [0.69 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
8 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hobivaryum eren
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Elazig
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hobivaryum eren

SON 7 MESAJI

Bu Kayalar Nedir?
Soldaki bordomsu taştan bende kullanıyorum
Bu Bitki Ne Ve Rengi Neden Böyle ?
Merhabalar arkadasin mosu cristmas Moss elinizde varsa elaziga banada gönderim yapabilirmisiniz
Vatozumun Türü Ve Cinsiyeti Nedir
Büyük ihtimalle dişi bir leopar vatoz tabi boyutunu tam bilmediğim için böyle konusuyorum
Potasyum Nitrat Nereden Bulunabilir ?
Merhaba sonuçları çok merak ediyorum bende deneyecektim fakat malzeme bulamasim chat cptden yardım alabilirsiniz
Su Piresi
Hiç bişe olmaz sivri sinek larvası su piresinin bulunduğu KAP'a elek gibi bişe öte bilirsin estersen
Oranda Japonlar İçin En İyi Yem Hangisi
Lepistes yemleri bitkisel ise neden olmasın ama mesela uygun giyatli ahm Gold fish verebilirsin artı su mercimegi ve bezelye ,tetra pro alge ile mükemmel bir diyet olacaktir
Lepistes Yavruları
Evet benim 1 aylıkları full şu piresi bezelye ve tetra pro alge ile tetra pro discus karışımı ile beslememe rağmen yemiyorlar

Balıkların resmini yeni gördüm fazlasıyla iyi buyumusler baliklariniz saldırması garip su değişimi yapın bir yüzde elli saldihğiniz akvaryum kaç lt yer yetersizligi olabilir veya su da bir değer yanlış olabilir balıklar streste olmasa bişey yapmaz diye düşünüyorum benimde küçük akvaryumda öyle idi

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.