ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Sonerkoza
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 10 Dakika önce
Toplam Mesaj:
7 [2.33 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
7 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sonerkoza
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sonerkoza

SON 7 MESAJI

Akvaryumuma Alabilirmiyim
Yükseklik 30 uzunluk 50 genişlik 20
İçinde iki dişi melek 1 erkek japon 5-6 cm Lik birde 1 tane vatoz var acaba diyorum meleklere kaç erkek alıyım ve istiyorum ki
Kesek bir tane oranda japon balığı alıyım belki izin vermez akvaryum lütfen bir fikirde bulunun
Japon Ve Melekler Birlikte Yaşarmı?
Benim diğer ana akvaryum çok büyük olmasada içinde iki dişi melek ( bugün öğrendim) 1 tanede erkek japon balığı var 5-6 cm büyüklüğünde yanlarındada bir tane vatoz balığı var ben diyorumki yarın gidip 1 tane daha japon 1 veya 2 tanede erkek melek balığı alayım sizce ne yapayım başka akvaryumum yok bulursam belki alırım
Nasıl Yemlemeliyim
Bu birgün yem atmama olayını yapayım mı ve kaç saate bir vermeliyim
Elektrikler Gitti
Zaten elektrikler geldi hiç dokunmadım tanklara kayıp da olmadı hepinizin bilgileri için teşekkür ederim
Elektrikler Gitti
Elektrikler gitti bir akvaryumda 4 lepistesim diğerinde 2 melek 1 japon 1 de vatozum var
Saat 2 gibi Silivri taraflarinda saat 5 gibide Gaziosmanpaşa Sultangazi taraflarında elekrikler gelir dedi sizce kayıp yaşar mıyım ne gibi önlemler almalıyım
Hangi Tür Bitki Ve Kök Kullanmalıyım
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/263747/200720251636031.jpg[/IMG]

Bukadar bir akvaryumum var içinde 4 lepistesim 3 anne 1 baba annelerin hepsi hamile bende daha güzel bir ortam kurmak istiyorum su yoncası almayı düşünüyorum tabanı hagen kumuyla üstünde de beyaz taşlar var bu Çarşamba Eminönünden pipo filtre ve hava motoru almaya gidicem sizce su yoncası ve kök alayım mı ben almayı düşünüyorum
Lepisteslerim Doğum Yapacak
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/263747/200720251636031.jpg[/IMG]
Acaba lepistesleri bu akvaryumda doğurtup
Anneleri ve babayı (3 dişi 1 erkek) sonra ana akvaryuma alsam bu yavrular bunun içinde tek kalabilirmi

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.