ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
RelaxrUD
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
4 Saat 16 Dakika önce
Toplam Mesaj:
8 [2.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
8 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Seyrek
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa Seyrek

SON 8 MESAJI

Çöpçü Balığım Ters Ve Yüzeyde
Sanırım petshopa yeni gelmişti, daha oradaki ortama alışamadan birde uzun yoldan geldigimiz ve başka bir akvaryuma geçtiği için şok geçirmiş olabilir.
Leopar Vatoz Hızlı Büyütme
Şu an lepisteslerim 100 litrelik bir akvaryumda, yanında 4-5 cm boyunda bir leopar vatozum var. Yakında hepsini 1 tonluk (1000 litrelik) bir tanka geçirmeyi planlıyorum. Aslında o büyük tanka astronot balığı almayı düşünüyorum ama bulamazsam elimdeki lepistesleri oraya koyacağım.[EDIT]RelaxrUD,2025-07-05 20:41:50[/EDIT]
Leopar Vatoz Hızlı Büyütme
Merhaba arkadaşlar, bir tane leopar vatozum var. Lepisteslerimi büyük tanka geçirmeyi düşünüyorum ama vatozum henüz büyük tank için yeterince büyük değil. Leopar vatozumu hızlıca büyütmek istiyorum. Ona verebileceğim özel yemler ya da başka önerileriniz var mı?[:?]
Çöpçü Balığım Ters Ve Yüzeyde
Arkadaşlar merhaba,
Bugün çöpçü balığım bir anda ters dönmeye başladı. Yüzeye çıkıp sanki hava almaya çalışıyor gibi davranıyor. Dokununca düzeliyor ama 1 dakika geçmeden yine ters dönüyor.
Akvaryum 120 litre, iç filtre var, ısıtıcı 26 derece. Su değişimini yeni yapmadım, diğer balıklar normal.
Yemden mi oldu, oksijen mi az bilmiyorum ama çok garip davranıyor. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan var mı?[:?][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/262876/040720251937471.jpg[/IMG][EDIT]RelaxrUD,2025-07-04 19:38:01[/EDIT]
Hamile Lepistesim Şimdi Garip Davranıyor
Akvaryumda doğum yaptırıyorum çünkü içinde sadece küçük bir iç filtre ve ısıtıcı var, başka hiçbir şey yok. Yani saklanacak yer yok.
Maalesef uyuduğum için tam olarak fark edemedim ama lepistesimin vatoza vurduğunu sonradan gördüm. Zaten akvaryumda yalnızca 1 adet vatoz var, başka yok. Şu anda oldukça rahat geziyor.

Beklemede olan 1 tonluk bir tankım var ama şimdilik bu akvaryumda üretim yapmayı planlıyorum. siyahlıklar çok büyük. Yazdığınız her şeyi dikkatle okudum, doğuma az kalmış gibi görünüyor. Onu dikkatlice izleyeceğim ve doğurduğu yavruları yakalamaya çalışacağım.

Teşekkür ederim
Selam millet,
Yaklaşık 3 yıl sonra hobiye geri döndüm, biraz unuttuğum şeyler var. Tankımda hamile bir dişi lepistesim var. Geçenlerde, ben uyurken, erkek balığı öldürmüş. Gözümün önünde olmadı ama fark ettim. Şimdi dişi balığım garip davranıyor, yardımınıza ihtiyacım var.

Durum:

Sürekli ısıtıcının yanında, köşede duruyor

Kuyruğu biraz aşağıda

Arada ani kıvrılmalar yapıyor

Yem atınca yiyor, aç değil

Hareketli ama tedirgin

Yavruluğa alsam mı bilmiyorum, strese girer mi?

Doğuma yakın olabilir diye düşünüyorum ama nasıl davranmam gerektiğini tam bilmiyorum. Ben de hobiye yeni döndüğüm için deneyimli değilim, deneyimleriniz çok faydalı olur.

Teşekkürler şimdiden 🙏[:D]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.