ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
xkurso
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 30 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [0.29 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kürşad Ünal
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Çanakkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kürşad Ünal

SON 4 MESAJI

Dış Filtre Önerisi.

Hocam suyu 500 lt çevirmek yerine 1000 lt çeviren bir sistem kursak ne gibi bir durum olur

[EDIT]xkurso,2025-07-08 15:00:33[/EDIT]
Dış Filtre Önerisi.
Arkadaşlar merhaba 80 cm uzunluk 34 cm genişlik 39 cm yükseklik olan bir akvarum için (hesap yaptığımda aşağı yukarı 100 lt bandında) sessiz çalışan dış filtre önerisi yapabilirmisiniz?
bütçe 5-6 bin lira bandında.
Filtrasyon
Engin hocam , balıkları koymadan 2 gün önce dediğin malzemeyi akvaryuma eklemiştim , tekrar mı ekleyeyim ? Burak hocam dış filtre işi biraz bana görüntü kalabalığı ve korkutucu geliyor açıkçası , Sobo WP 1200F diye bir filtre buldum , dophinle bunu bir kullanabilirmiyim sizce
Filtrasyon
Arkadaşlar merhaba , hobiye yeni başladım akvaryumu bir hevesle biraz büyük almışım 200 lt bandında bir akvaryumum var. Lepistes beslemeye başladım 2 çöpçü 2 vatoz 10 tanede lepistesim var (2-3 cm) fazla ses istemediğim için Dophin SFP34 filtre aldım ancak suyu idare edemediğini düşünüyorum , balıklar geleli 1 hafta kadar oldu , acaba zamanamı ihtiyaç var yoksa filtre takviyesinemi ihtiyaç var , eğer filtre eklemeliysem sessiz ve fiyat performans ürünü olabilecek hangi filtreleri önerirsiniz , cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.