ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Zaid
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
116
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 28 Dakika önce
Toplam Mesaj:
131 [0.59 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
116 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
Zaid
Doğum Tarihi:
29 Mayıs 2008
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Işık Yanınca Cama Vuruyorlar
[QUOTE=Baliku3u377267u3]Alışınca gezerler mi[/QUOTE]

Bildirim gitmesi için alıntılamanız lazım 10 kere değil 100 kerede yazsanız gitmez [:cik:]

Balıklar alışma sürecinde olabilir genellikle ilk geldiklerinde 1-2 gün baya ürküyorlar ve saklanıyorlar diye bilyorum size zahmet akvaryumun genel fotoğrafını atarsanız inasanlar daha çok yardımcı olabilir[EDIT]Hoppala,2025-12-16 03:14:56[/EDIT]
65x35x25 Akvaryum İçin Tür Önerisi
[QUOTE=Tata]
Öncelikle çok teşekkür ederim bitkiler için. Konuları bol bol inceleyeceğim tasarım fikrine ihtiyacım var. Yükseklik 35 genişlik 25. Bir sürü alternatif var ama benim filtre yeterli gelecek mi? Pipo ve sunsun 603b var pipoyu komple kaldırmak istiyorum ama sunsunun debisini ölçmem lazım. Maddi olarak şimdilik pek müsait değilim yakın zamanda çalışmalara başlamaya çalışacağım. Görsel iyi bir akvaryum kuracağım. Tabanda beyaz silis var ama siyaha çevirmek istiyorum.[/QUOTE]
Sunsunun gerçek 240l/h civarı diye hatırlıyorum ama genede kontrol etmekte fayda var ama öyleyse tek başına yeterli olur diye düşünyorum ama gene bir pipo takviyesiyle güzel olur eğer rahatsız etmiyorsa çıkarmayın bence[:)]
Yumurtalarda Sıkıntı Olur Mu
[QUOTE=İsmail_0631]Sağolasın

arkadaş aklımda transgnetikle lepistese bakıyo olarak kalmış hatırlattığınız için sağolun[/QUOTE]

Yok ben trangenetik yumurtası çıkardığını bilmiyordum[:)]
[QUOTE=İsmail_0631]Reis transgenetiklerden nasıl yumurta aldın su şartları hacim felan neydi bende denemek istiyorum [/QUOTE]

Transgenetik değil çöpçü demiş gaiba
Betta Filtre
[QUOTE=Güçlüjapon]Hocam ben size dememiştim ama şelale filtrenin oksijen vermediği fikrinde eminim[:)))][/QUOTE]
Anladım konu sahibindendende özür diliyorum konu dışında olan mesajlarım için.[:)]
Betta Filtre
[QUOTE=Güçlüjapon] sizin balık zorunda kalıyormuş demekki. Ben havalı pipo filtre kullanıyorum, balığım hiç o kadar efor sarfetmiyor.

hocam pipo filtre al yoksa bunlar sana hiçbir işe yaramayan 1000 2000 liralık bir şelale filtre kitleyecekler.

Bunlar forumun toksik kitlesi[/QUOTE]

Size yazdıklarımı toksiklik olarak algılandıysanız özür dilerim ben sadece şelale filtreninde yüzeyi dalgalandırdığını açıklamaya çalışmıştım forumun huzurunu bozmak gibi bir niyetimde yok sadece bir bilgiyi size açıklamaya çalışmıştım [:)))]

[QUOTE=Zaid]

Size yazdıklarımı toksiklik olarak algılandıysanız özür dilerim ben sadece şelale filtreninde yüzeyi dalgalandırdığını açıklamaya çalışmıştım forumun huzurunu bozmak gibi bir niyetimde yok sadece bir bilgiyi size açıklamaya çalışmıştım [:)))][/QUOTE]
Şelale filtre almasınoda tavsiye etmedim ben sadece sizin şelale filtre oksijen sağlamaz yazınıza cevao verdim .
Betta Filtre
[QUOTE=Güçlüjapon]Şelale aparatını takarsa havalandırma olmaz.

Betta'nın az oksijenli suya adapte olmuş olması hayvanı zorlamanız gerektiği anlamına gelmiyor. Aynı zamanda az oksijenli suda filtre çalışamaz. [/QUOTE]

Oksijenleme denilen şey hakkında su yüzeyi dalgalanmalı oksijenin suya karışmasını sağlamak için bence biraz araştırma yapmakta fayda var.[EDIT]Zaid,2025-12-12 21:06:53[/EDIT]
Japon Blue Lepistes
[QUOTE=Taha⚡]Merhaba 1 ay kadar önce Japon Blue Tail Lepistes üretimine başladım ben bir petshoptan aldım balıkları gayet iyi çiftini 300 TL den satıyor bana benimde bu fiyattan rahatça satabileceğimi söylemişti ama internette ve WhatsApp gruplarında araştırdım aynı balık 150 ye de var 300 e de hangisi doğru ona sorduğumda benimki gibisini bulamazsın dedi kendisi eski üyelerden petshop açmış ithal balık ta getiriyor güvenilir olduğunu düşünüyorum ama emin olmak için sormak istedim
Erkek
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/245642/121220252027401.jpg[/IMG]
Dişi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/245642/121220252028201.jpg[/IMG][/QUOTE]

Konudan alakasız ama erkeğin kuyruğu petshopta öylemiydi
Betta Filtre
[QUOTE=Güçlüjapon] hocam maalesef fotografta havalandırma yapacak bir dalgalanma yok. Çalkantı, pürüzlü bir yüzey olmalı ve geniş bir bölgede olmalı.

[/QUOTE]

Tamamdır çok değerli görüşleriniz ve çok değerli bilgileriniz için çok çok teşekkürler.
[QUOTE=Amatör balıkçı]Haftasonu FULL evdeyim saatlik takip yaparım çıkdıklarında ayrı yere alırım ama
Ama etrafına bir şey çekemem
Hava sirkülasyonu için ordalar olmazsa cumartesi akşamı kovaya alayım minimun kayıp sağlar herhalde yem ne yer ilk 2 gün yem vermeyön diyorlar doğrumu[/QUOTE]

Sadece ilk 2 3 gün kendi keseleriyle beslenirler yem olarak ne verilebilir bilgim yok.[:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.