ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Jemaisvu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
139
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 49 Dakika önce
Toplam Mesaj:
245 [0.86 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
111 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
1
BİLGİLER
Ad Soyad:
Eren Yıldız
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Velifera-Latipinna
Eren Yıldız
SON 10 MESAJI
Ne Yapmalıyım?
Ben bunları temin edebilirim problem değil. Ama öğrenmek istediğim;
2 gün önce lepistes yavrusunda saprolegnia ya da columnaris vardı kuyruk ve ağız pamuklaşmıştı. 2 gün sonra tankta ki en sağlık balığın kuyruk kökü ve arka gövdeden solarak bitkin düştü. İç parazit olduğunu düşünmüyorum çünkü dışkısında her hangi bir problem yok şu anda arka gövdesi hasar gördüğü için karnı basık gözüküyor. Tamamen akvaryumu nasıl kurtabilirim şu an onu düşünüyorum tam olarak net ne var tankta emin değiliz gibi
Şimdi bir de mantıklı olarak düşünmeye çalışıyorum eğer ki bu hastalıklar tankta olsaydı tek bir balık değil bir çok balıkta patlak verirdi. Şu anda sadece tek bir yavru lepistes öldü. Velifera ise farklı bir sebepten hasta. O yüzden salgın şeklinde değil sanırım hastalık. Ama öyleyse de önlemini almak istiyorum dediğiniz ilaçları tanka uygulayıp hastalık varsa da direkt yok etmek istiyorum
[QUOTE=Cyber_Scout]
Tuz her türlü hastalığı yok edemiyor malesef.
Petshopunuzdan
seachem paraguard
Sera Bactopur
Sera Mycopur
Seachem kanaplex
Eczaneden flagy ,cipro temin etmeniz yerinde olur.
Vatozların tuza toleransı düşük..
Lepistesler bazı ilaçlara hassas..
Tankı dezenfekte edemezsiniz.. balıkları tedavi etmek zorundasınız..[/QUOTE]
İlaçların hepsi gerekli mi peki şu anda veliferadan başka bir balık hasta değil. Eğer ki sabaha çıkarsa ona göre bir yol izlemek istiyorum
Ben bunları temin edebilirim problem değil. Ama öğrenmek istediğim;
2 gün önce lepistes yavrusunda saprolegnia ya da columnaris vardı kuyruk ve ağız pamuklaşmıştı. 2 gün sonra tankta ki en sağlık balığın kuyruk kökü ve arka gövdeden solarak bitkin düştü. İç parazit olduğunu düşünmüyorum çünkü dışkısında her hangi bir problem yok şu anda arka gövdesi hasar gördüğü için karnı basık gözüküyor. Tamamen akvaryumu nasıl kurtabilirim şu an onu düşünüyorum tam olarak net ne var tankta emin değiliz gibi
Şimdi bir de mantıklı olarak düşünmeye çalışıyorum eğer ki bu hastalıklar tankta olsaydı tek bir balık değil bir çok balıkta patlak verirdi. Şu anda sadece tek bir yavru lepistes öldü. Velifera ise farklı bir sebepten hasta. O yüzden salgın şeklinde değil sanırım hastalık. Ama öyleyse de önlemini almak istiyorum dediğiniz ilaçları tanka uygulayıp hastalık varsa da direkt yok etmek istiyorum
[QUOTE=Cyber_Scout]
Tuz her türlü hastalığı yok edemiyor malesef.
Petshopunuzdan
seachem paraguard
Sera Bactopur
Sera Mycopur
Seachem kanaplex
Eczaneden flagy ,cipro temin etmeniz yerinde olur.
Vatozların tuza toleransı düşük..
Lepistesler bazı ilaçlara hassas..
Tankı dezenfekte edemezsiniz.. balıkları tedavi etmek zorundasınız..[/QUOTE]
İlaçların hepsi gerekli mi peki şu anda veliferadan başka bir balık hasta değil. Eğer ki sabaha çıkarsa ona göre bir yol izlemek istiyorum
Ne Yapmalıyım?
[QUOTE=Cyber_Scout]Bir anda olmadı..
21 gün önce tanka geldi..
İlk olarak veliferaya uygulama yapabilirmisiniz?
Evde insan antibiyotiklerinden neler var?[/QUOTE]
Antibiyotik yok maalesef. Bugün bi kere tuzlu su ve m. mavisi tedavisi yaptım ama tekrar yapsam sıkıntı olur mu ki? İlaç ne gerekiyor genel olarak akvaryum için ne yapılıyorsa yapabilirim. 50 den fazla canlı var tankta
[QUOTE=Cyber_Scout]Bir anda olmadı..
21 gün önce tanka geldi..
İlk olarak veliferaya uygulama yapabilirmisiniz?
Evde insan antibiyotiklerinden neler var?[/QUOTE]
Antibiyotik yok maalesef. Bugün bi kere tuzlu su ve m. mavisi tedavisi yaptım ama tekrar yapsam sıkıntı olur mu ki? İlaç ne gerekiyor genel olarak akvaryum için ne yapılıyorsa yapabilirim. 50 den fazla canlı var tankta
Ne Yapmalıyım?
[QUOTE=Cyber_Scout]
Balığın 3-4 gün yaşayabileceği bir kaba akvaryum suyunu kullanarak ayırın.
Bir başka tas gibi bir kaba da akvaryum suyu koyun 1 lt olsun.
10gr iyotsuz kaya tuzu eritin bu kaba.
Kepçe ile veliferayı 2 ile 5 dk. Banyo yaptırın..
Diğer kaba alın.
Balıkta çok fazla hastalık mevcut kurtarmak zor..
Columnaris var (tanktada var doğal olarak)
Saprolegina var ancak görüntüsüz ( aynı tanktaki ölen yüzünden biliniyor)
İç parazit görüntüsü var karnı çöküntülü)
Sadece bu balığınızda değil tüm akvaryumda bu hastalıklarınız var.
[/QUOTE]
Bi anda bunlar nasıl olabiliyor onu anlamış değilim. Tanktaki bütün canlılar sağlıklı görünüyor şu an hiçbirinde bir sıkıntı yok gibi hatta bu balığımda düne kadar sağlıklıydı.
Kuyruk kısmına baktınız mı orayı bir daha kullanamayacak gibi görünüyor.
Ve bu hastalıkları tanktan çıkartmak için ne yapmam gerekiyor? Tankı tamamen sıfırlamak mı gerekiyor şu anda daha geniş yelpazede düşünüyorum
[QUOTE=Cyber_Scout]
Balığın 3-4 gün yaşayabileceği bir kaba akvaryum suyunu kullanarak ayırın.
Bir başka tas gibi bir kaba da akvaryum suyu koyun 1 lt olsun.
10gr iyotsuz kaya tuzu eritin bu kaba.
Kepçe ile veliferayı 2 ile 5 dk. Banyo yaptırın..
Diğer kaba alın.
Balıkta çok fazla hastalık mevcut kurtarmak zor..
Columnaris var (tanktada var doğal olarak)
Saprolegina var ancak görüntüsüz ( aynı tanktaki ölen yüzünden biliniyor)
İç parazit görüntüsü var karnı çöküntülü)
Sadece bu balığınızda değil tüm akvaryumda bu hastalıklarınız var.
[/QUOTE]
Bi anda bunlar nasıl olabiliyor onu anlamış değilim. Tanktaki bütün canlılar sağlıklı görünüyor şu an hiçbirinde bir sıkıntı yok gibi hatta bu balığımda düne kadar sağlıklıydı.
Kuyruk kısmına baktınız mı orayı bir daha kullanamayacak gibi görünüyor.
Ve bu hastalıkları tanktan çıkartmak için ne yapmam gerekiyor? Tankı tamamen sıfırlamak mı gerekiyor şu anda daha geniş yelpazede düşünüyorum
Ne Yapmalıyım?
[QUOTE=Cyber_Scout]Şuan konu için balık hangi hastalıktan muzdarip bunu çözelim..
Net olarak ben 3 hastalık tespit ettim.
Elinizdeki balık ilaçlarının listesini yazarmısın?
Yedek akvaryum (kap) var mı?[/QUOTE][QUOTE=Cyber_Scout]Şuan konu için balık hangi hastalıktan muzdarip bunu çözelim..
Yedek akvaryum (kap) var mı?[/QUOTE]
Elimde ilaç yok metilen mavisi ve Kaya tuzu dışında. Ve fotoğrafa bakarsanız sizler gibi tecrübeli abilerin tam tespit yapması zor olmaması lazım ben 1 yıldır hobideyim ilk defa hastalık görüyorum canlılarımda o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tam doğru bilgiye erişmek istiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220252059281.jpg[/IMG]
Balığın kuyruk ve bel kısmına doğru olan kısmında ki renk beyazladı ve şu anda kullanamıyor. Yüzüyor yüzmeye çalışıyor yem yemeye çalışıyor ama o kısmı tamamen işlevsiz hale geldi. Yüzmeye çalışırken arka kısmı havaya doğru kalkıyor
[QUOTE=Cyber_Scout]Şuan konu için balık hangi hastalıktan muzdarip bunu çözelim..
Yedek akvaryum (kap) var mı?[/QUOTE][QUOTE=Cyber_Scout]Şuan konu için balık hangi hastalıktan muzdarip bunu çözelim..
Yedek akvaryum (kap) var mı?[/QUOTE]
Elimde ilaç yok metilen mavisi ve Kaya tuzu dışında. Ve fotoğrafa bakarsanız sizler gibi tecrübeli abilerin tam tespit yapması zor olmaması lazım ben 1 yıldır hobideyim ilk defa hastalık görüyorum canlılarımda o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tam doğru bilgiye erişmek istiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220252059281.jpg[/IMG]
Balığın kuyruk ve bel kısmına doğru olan kısmında ki renk beyazladı ve şu anda kullanamıyor. Yüzüyor yüzmeye çalışıyor yem yemeye çalışıyor ama o kısmı tamamen işlevsiz hale geldi. Yüzmeye çalışırken arka kısmı havaya doğru kalkıyor
Ne Yapmalıyım?
[QUOTE=Güçlüjapon]Hocam siz istediğiniz ilacı kullanabilirsiniz ona sözüm yok. Ama milete önerip yabancıyı zengin etmeyin diye diyorum.
Velifera nitrata hassasmı bilmiyorum. Ama zaten düzenli su değişimi yapıyorsanız nitrat 80'i geçmez. Önemli birşey değil.[/QUOTE]
80 mi? 😂 80 nitrat akvaryum olursa daha ben bu hobiyi yapmam.
10-20 bandı olması lazım o da maksimum. Velifera gibi bir tür için 10 üzeri olması bile gelişimini yavaşlatır
[QUOTE=Güçlüjapon]Hocam siz istediğiniz ilacı kullanabilirsiniz ona sözüm yok. Ama milete önerip yabancıyı zengin etmeyin diye diyorum.
Velifera nitrata hassasmı bilmiyorum. Ama zaten düzenli su değişimi yapıyorsanız nitrat 80'i geçmez. Önemli birşey değil.[/QUOTE]
80 mi? 😂 80 nitrat akvaryum olursa daha ben bu hobiyi yapmam.
10-20 bandı olması lazım o da maksimum. Velifera gibi bir tür için 10 üzeri olması bile gelişimini yavaşlatır
Ne Yapmalıyım?
İlaç olarak dediğiniz ilacı hiç kullanladım ama tuz osmotik basıncı azalttığını biliyorum onu kullanıyorum bu konuda katılıyorum sana mert abi. Tuz eklemesi yaptım tanka o yüzden 0,1 oranında tuz yapmayı düşünüyorum.
Eski tankımda her zaman az miktar tuz vardı ve hiç hastalık çıkmıyordu bu tankı yaklaşık 5 ay önce kurdum ve 0 tuzlu gidiyordum bunun olacağını bilmem gerekirdi.
Tuz söylediğin gibi direnci arttırıyor bende tecrübe etmiş oldum
[QUOTE=Güçlüjapon]Hocam bu büyük firmaların içi su dolu fısfıslarla sattıkları şeyleri savunmayın lütfen.
Ayrıca su değişimi ile suyunuzun kalitesi artmaz.[/QUOTE]
Su değişimiyle demek istediği nitrat amonyak gibi toksik maddelerin suda uzaklaştırarak suyun kalitesini arttırması. Aslında bir nevi doğru ama hastalığın ne olduğunu bilmeden su değişimi tehlikeli olabilir
İlaç olarak dediğiniz ilacı hiç kullanladım ama tuz osmotik basıncı azalttığını biliyorum onu kullanıyorum bu konuda katılıyorum sana mert abi. Tuz eklemesi yaptım tanka o yüzden 0,1 oranında tuz yapmayı düşünüyorum.
Eski tankımda her zaman az miktar tuz vardı ve hiç hastalık çıkmıyordu bu tankı yaklaşık 5 ay önce kurdum ve 0 tuzlu gidiyordum bunun olacağını bilmem gerekirdi.
Tuz söylediğin gibi direnci arttırıyor bende tecrübe etmiş oldum
[QUOTE=Güçlüjapon]Hocam bu büyük firmaların içi su dolu fısfıslarla sattıkları şeyleri savunmayın lütfen.
Ayrıca su değişimi ile suyunuzun kalitesi artmaz.[/QUOTE]
Su değişimiyle demek istediği nitrat amonyak gibi toksik maddelerin suda uzaklaştırarak suyun kalitesini arttırması. Aslında bir nevi doğru ama hastalığın ne olduğunu bilmeden su değişimi tehlikeli olabilir
Ne Yapmalıyım?
[QUOTE=Güçlüjapon]Metilen mavisi tuz banyosu(hiçbir işe yaramıyor) yerine yeni gelen balıkları ayrı bir akvaryumda 3 4 hafta bekletmenizi öneririm. Karantina akvaryumları hasta balıkları ayırmak için değil yeni gelen balıklarda hastalık varmı yokmu bakmak için.
Filtrasyonunuz, havalandırmanız yeterli. Yapmanız gereken birşey yok.[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251736411.jpg[/IMG]
Şu an balığın arka kısmı komple beyazladı rengi gitti ve o kısmını kullanamıyor sanki felç inmiş gibi orasına ne olduğunu anlayamadım balığa 1 günde
[QUOTE=Güçlüjapon]Metilen mavisi tuz banyosu(hiçbir işe yaramıyor) yerine yeni gelen balıkları ayrı bir akvaryumda 3 4 hafta bekletmenizi öneririm. Karantina akvaryumları hasta balıkları ayırmak için değil yeni gelen balıklarda hastalık varmı yokmu bakmak için.
Filtrasyonunuz, havalandırmanız yeterli. Yapmanız gereken birşey yok.[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251736411.jpg[/IMG]
Şu an balığın arka kısmı komple beyazladı rengi gitti ve o kısmını kullanamıyor sanki felç inmiş gibi orasına ne olduğunu anlayamadım balığa 1 günde
Ne Yapmalıyım?
[QUOTE=Cyber_Scout]Siz önceki konudaki yavru için ne işlem yaptınız?
Hastalık bir tane değil sizin akvaryumda.
[/QUOTE]
Dediğiniz işlemi yaptım ama yavru öldü.
[QUOTE=Güçlüjapon] hocam siz öldürmek istiyorsunuz balıkları herhalde.
Oksijen artırımı mantıklı
Su değişimi sadece hastalığı dahada kötüleştirir
Aynı şekilde tuzda
Sera baktopur gibi ilaçlar sahte ilaçlardır. Hiçbir işe yaramaz.
Eğer balığınız hastaysa çare düzelmesini bekleyip akvaryumu ellememektir. Filtrasyonunuz ve havalandırmanız kuvvetliyse balıklar zaten hastalığı atlatacaktır.
Büyük ihtimalle
Akvaryuma yeni balık eklediniz mi son zamanlarda?
Filtrasyonunuz nedir?
Havalandırmayı nasıl yapıyorsunuz?
Akvaryumun geri kalanını fotoğraf çekebilirmisiniz?[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251554131.jpg[/IMG]
Yeni balık eklemedim hiç 3-4 aydır aynı sistemde devam ediyor. Sadece yeni gelen veliferalar var onlarda geleli 3 hafta falan oldu. Balık eklemeden önce her zaman metilen mavisi ve tuz banyosu yaptırıp ekliyorum tanka.
Sıcaklık sabit 26 derece
Eheim 2213 dış filtre 440 l/h
İki adet pipo filtre
Tank hacmi 170 lt
Haftalık %15-20 arası su değişimi
[QUOTE=Cyber_Scout]Siz önceki konudaki yavru için ne işlem yaptınız?
Hastalık bir tane değil sizin akvaryumda.
[/QUOTE]
Dediğiniz işlemi yaptım ama yavru öldü.
[QUOTE=Güçlüjapon] hocam siz öldürmek istiyorsunuz balıkları herhalde.
Oksijen artırımı mantıklı
Su değişimi sadece hastalığı dahada kötüleştirir
Aynı şekilde tuzda
Sera baktopur gibi ilaçlar sahte ilaçlardır. Hiçbir işe yaramaz.
Eğer balığınız hastaysa çare düzelmesini bekleyip akvaryumu ellememektir. Filtrasyonunuz ve havalandırmanız kuvvetliyse balıklar zaten hastalığı atlatacaktır.
Büyük ihtimalle
Akvaryuma yeni balık eklediniz mi son zamanlarda?
Filtrasyonunuz nedir?
Havalandırmayı nasıl yapıyorsunuz?
Akvaryumun geri kalanını fotoğraf çekebilirmisiniz?[/QUOTE]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251554131.jpg[/IMG]
Yeni balık eklemedim hiç 3-4 aydır aynı sistemde devam ediyor. Sadece yeni gelen veliferalar var onlarda geleli 3 hafta falan oldu. Balık eklemeden önce her zaman metilen mavisi ve tuz banyosu yaptırıp ekliyorum tanka.
Sıcaklık sabit 26 derece
Eheim 2213 dış filtre 440 l/h
İki adet pipo filtre
Tank hacmi 170 lt
Haftalık %15-20 arası su değişimi
Ne Yapmalıyım?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251251171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251251231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251251291.jpg[/IMG]
Dün hiçbir şeyi olmayan balık şu anda yüzme problemi yaşıyor bi anda kamburlaştı ve kuyruk kısmının rengi gitti beyazladı sebebi ne olabilir? 1 haftada 2. hastalık oldu akvaryumda. Geçen günde yavru balığın birinde saprolegnia vardı. Acaba dengesiz giden bir şeyler mi var tankta neden böyle oluyor anlamadım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251251171.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251251231.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/256237/141220251251291.jpg[/IMG]
Dün hiçbir şeyi olmayan balık şu anda yüzme problemi yaşıyor bi anda kamburlaştı ve kuyruk kısmının rengi gitti beyazladı sebebi ne olabilir? 1 haftada 2. hastalık oldu akvaryumda. Geçen günde yavru balığın birinde saprolegnia vardı. Acaba dengesiz giden bir şeyler mi var tankta neden böyle oluyor anlamadım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
Yavruda Tüylenme
Akvaryumdaki diğer canlılara bulaşır mı?
Akvaryumdaki diğer canlılara bulaşır mı?
SON MESAJLAR
- Yosun Lekeleri Ve Kireç Lekeleri Çıkmıyor tsp7, 09:49
Yosun - Hangi Yem ? Orhan76, 09:09
Akvaryum Tanıtımı - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 08:27
Akvaryum Tanıtımı - Mavi Melek Diye Aldığım Karideslerim cokmutlu, 08:15
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 65x35x25 Akvaryum İçin Tür Önerisi Tata, 07:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ölmek Üzere Olan Tankımı Yeniden Ayağa Kaldirdim Cyber_Scout, 04:28
Bitki Akvaryumları Genel - Ingiltereden İthal Fazlalik Trace Element Gübre Cyber_Scout, 04:25
Bitki Akvaryumları Genel - High Tech Bitkili İcin Canli Tavsiyesi Cyber_Scout, 04:18
Akvaryum Tanıtımı - Monte Carlo Ve Rotala Hra Cyber_Scout, 03:58
Yeni Üye Forumu - Cocopeat Ve Piyasadaki Diğer Peatler Cyber_Scout, 03:25
Labirentliler - Oranda Havada Asılı Kalma Cyber_Scout, 02:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Ne Yapmalıyım? Cyber_Scout, 02:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığımın Gözünün Üstündeki Beyaz Çıkıntı Cyber_Scout, 02:07
Hastalıklar ve İlaçlar - 55 Litre Kerevit Akvaryumu İçin Filtre Önerisi TropheusTRe, 01:52
Filtreleme Seçenekleri - Canlı Doğuranlar Hakkında İsmail_0631, 01:41
Canlı Doğuranlar - Sahte Hobiciler Ve Dolandırıcılık Hakkında Cyber_Scout, 01:41
Akvaryum Dünyasından Haberler - Tetra 1500 Ex Plus Vs Fluval Fx2 Vs Fluval Fx 4 TropheusTRe, 01:26
Filtreleme Seçenekleri - Aquael Ultramax Cyber_Scout, 00:58
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Akvaryumum Cyber_Scout, 00:35
Akvaryum Tanıtımı - Rio Negro Biyotopundan Bir Kesit (kurulum) Hobimus, 00:01
Akvaryum Tanıtımı - Chihiros, Orionled, Creaqua Led Tavsiyesi erdalozen, 23:39
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Bu Ürünü Kullanan Var Mı? Jotunheim, 23:30
Yeni Üye Forumu - Tarihi Geçmiş Akvaryum Tuzu Cyber_Scout, 23:19
Malzemeler ve Yemler Forumu - Tanganyika Akvaryum Kurulumu Cyber_Scout, 22:38
Akvaryum Tanıtımı - Tanganyika Kabukçulları ve Diğerleri Cyber_Scout, 22:37
Tanganyika Cichlidleri - Özür Dileyerek Kabukçullara Kayıyorum Cyber_Scout, 22:27
Tanganyika Cichlidleri - **paludaryumun Gizli Bahçesi** SahinTaskin, 22:15
Akvaryum Tanıtımı - Co2 Sistemleri Hakkında kilgarrah, 21:54
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Önerilerinizle Birlikte Yeni Akvaryum Kurulumu lepistesvebetta, 20:52
Yeni Üye Forumu - Bu Hangi Bitki? KaanE, 18:59
Bitki Türleri ve Bakımı - Lepistesimin Kuyruğu Soldu Küçüldü Hasta Gibi Samnastrp, 17:40
Yeni Üye Forumu - Ada 45p - Ada 45f - Uns 25c Gunlugu mrah, 17:38
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - Akvaryuma Sorun Çıkarırmı LionelMehmet10, 17:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Panda Loach'larım mrah, 17:18
Sazansıgiller Tanıtımı - 80x40x40 Bitkili Yeni Kurulumum yyiImaz, 17:00
Akvaryum Tanıtımı - Balkonda Japon Balığı Akvaryumu Samettkeskin, 15:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sarı Prenses Erkek Dişi Belirleme Ehtiyar, 14:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yeni Bir Macera Discus Akvaryumu AtlasPoyraz, 14:48
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin SahinTaskin, 13:33
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 455 Litre İçin Akvaryum Dolabı Güçlendirme pitsem, 12:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Armatür Microp, 11:54
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) CoryCory, 11:23
Akvaryum Tanıtımı - Transgenetik Tetra Pamukçuk/et Beni Oluşumu İsmail_0631, 23:45
Yeni Üye Forumu - Monstera Bitkisi Ve Tatlı Patates Hatsunepuffer, 22:42
Bitki Akvaryumları Genel - Vahşi Beta Ve Labirentli Hobicileri, Birleşin! Suprabranchial, 22:34
Labirentliler - Pothos Sarmaşığım Sararıp Kararıyor. KaanE, 22:02
Bitki Akvaryumları Genel - Yumurtalarda Sıkıntı Olur Mu Amatör balıkçı, 21:47
Kedi Balıkları Forumu - Betta Macrostoma HarunYILDIRIM, 21:28
Labirentliler Tanıtımı - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre Cyber_Scout, 19:43
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betta Dimidiata - Firefly Cyber_Scout, 19:35
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 09:51
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 09:51
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 09:51
- Dişi Ramirezi (german Blue) TurX 09:42
- 40x40x40 Yada Sumplu 50x40x40 Akvaryum Arıyorum TurX 09:42
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 09:26
- Özel Tür Japon Blue - Son 9 Çift osmandbnl 09:26
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 09:07
- Needle Leaf Java Fern egedin 09:07
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 09:07
- Sağlam Kan Velifera Aranıyor incaia 08:50
- 40x40x40, Resun Air 8000, Isıtıcı, Yati Kök MurathanM 08:43
- Geophagus Arıyorum MurathanM 08:43
- Akvaryum, Malzeme, Bitki Ve Canlı -samsun- orcrist 08:31
- Yati Kökü Ve Eheimısıtıcılar orcrist 08:31
- Akvaryum Hazır Set İndirim tamerakturk 08:18
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:11
- Amano Karides Arıyorum GokturkEkinci 06:00
- Nymphoides Hydrophylla Taiwan Arıyorum GokturkEkinci 06:00
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 04:53
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 04:53
- Otomatik Yemleme Makinesi SinanBulut 03:10
- L066 - L333 White - L236 Sw Pleco PlecoTown 02:10
- Pleksi Yavruluk PlecoTown 02:10
- İzmir Corydoras Panda Ve Corydoras Sterbai Özgür7 00:16
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 00:16
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 00:16
- Subulata, Java Fern zimdaldil 00:09
- Apistogramma Macmasteri Red Sholder Şahinöztürk 22:48
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 21:50
- Wild Betta-killifish-çeşitler Cyber_Scout 21:47
- Mdf Dolap Ve Ahşap Sehpa İmalatı GreeNWooD 21:05
- Sıfır Ultra Clear Akvaryumlar GreeNWooD 21:05
- Fluval 207 sametyildiz 20:59
- Afra Coube AlisBaba 20:55
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 20:55
- Ista Emiş Basış Seti Bysam 20:53
- Erkek Damılık Cüce Vatoz Bysam 20:53
- Powerled Armatür Bysam 20:53
- Creaqua Askı Profili Ve Aparatı Bysam 20:53
- Genç Damızlık Melekler Bysam 20:53
- Java Moss Ve Beyaz Kurt Kültürü omersayar 20:52
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides omersayar 20:52
- Chihiros B20 Akvaryum Led Aydınlatma jador 20:50
- Brokoli Bıyık L144 Longfin Tül Vatoz Yavrulari westside 20:43
- Yavru, Damızlık Altı Ve Damızlık Erkek Saulosi hoca0666 20:02
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 19:58
- Güncellenmiş Bol Çeşitli Akvaryum Malzemeleri Samoo 19:32
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 17:47
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 17:47
KULLANICILAR
- 96 Online Kullanıcı, 53 Üye
Online Kullanıcılar
oguzhn,
iSMaiL_1074,
darkaura,
Can123,
silver,
a.gumrah,
Orhan76,
Kalibasa,
Hakan ARP,
eguvnr,
Sunborn,
ciways,
-RBG-,
tsp7,
MuratOzdemir,
TurX,
huckleberryfinn,
kambortam,
Theguardian,
Oquanus,
cokmutlu,
EKAR,
kadirik,
osmandbnl,
Gökhan1907,
sina cen,
Emerse,
gorkemtungul,
ssener,
emrepablo11,
_bburak,
AtlasPoyraz,
omer417,
yusuf67,
scorpion26,
Mehari,
FUATK,
cinarersin,
dogukany52,
İnci Kefali,
StanleyNeofs,
emreyesilyurt,
kilgarrah,
Emregll,
Öğretmen Ali,
DenizUlucutsoy,
Zeee,
Umt61,
kursatufukcoskun,
lepistesvebetta,
Serdarca,
35kaan,
Raytingen,
SerkanYilmaz,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.