ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Sinmxlln
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
03 Mart 2025 06:34
Toplam Mesaj:
15 [0.17 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
13 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Sinem özdemir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Gaziantep
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Sinem özdemir
SON 10 MESAJI
Beta Baligim
Hocam merhabalar, sera markasının kurutulmuş kurt yemi var. Kan kurdu da verebilirsin. Ayrıca canlı yem olarak da su piresi alabilirsin, veya bakacak yerin varsa canlı kurtçuklar hem canlı olduğu için su kirlenmez hem de betalar etçil olduğu için avlanma iç güdülerini kaybetmezler. Sebze olarak da arkadaşım kendi betasına haşlanmış bezelye flan veriyordu ben kendi balığıma denedim ama bizim sıpa beğenmedi daha başka sebze verenler de var ama iyice araştır ver sindirim sistemi çökebilir. Akvaryumda ki eksiğin, ısıtıcı ve termometre. Betaların ısısı sabit (22/28°) olmazsa kuyruk erimesi başlar, strese girer ve betan ölür. Cam termometre sebebi de hem ısıtıcı bozulursa erken fark edip erken müdahale etmeni sağlar hem de dip çekimi yaptıktan sonra, su değişimi yaparken içerisinde ki sıcaklığa yakın su koymanızı sağlar. Bir de benim size tavsiyem crystapol nitrozone veya, sera baktopur kullanın (koruma amaçlı) ben kendi balığıma kullanmadım çocuğum kuyruk erimesi oldu bu ilaçlarla geçirdim şu anda da koruma olarak kullanıyorum. [EDIT]Sinmxlln,2025-03-02 06:08:35[/EDIT]
Hocam merhabalar, sera markasının kurutulmuş kurt yemi var. Kan kurdu da verebilirsin. Ayrıca canlı yem olarak da su piresi alabilirsin, veya bakacak yerin varsa canlı kurtçuklar hem canlı olduğu için su kirlenmez hem de betalar etçil olduğu için avlanma iç güdülerini kaybetmezler. Sebze olarak da arkadaşım kendi betasına haşlanmış bezelye flan veriyordu ben kendi balığıma denedim ama bizim sıpa beğenmedi daha başka sebze verenler de var ama iyice araştır ver sindirim sistemi çökebilir. Akvaryumda ki eksiğin, ısıtıcı ve termometre. Betaların ısısı sabit (22/28°) olmazsa kuyruk erimesi başlar, strese girer ve betan ölür. Cam termometre sebebi de hem ısıtıcı bozulursa erken fark edip erken müdahale etmeni sağlar hem de dip çekimi yaptıktan sonra, su değişimi yaparken içerisinde ki sıcaklığa yakın su koymanızı sağlar. Bir de benim size tavsiyem crystapol nitrozone veya, sera baktopur kullanın (koruma amaçlı) ben kendi balığıma kullanmadım çocuğum kuyruk erimesi oldu bu ilaçlarla geçirdim şu anda da koruma olarak kullanıyorum. [EDIT]Sinmxlln,2025-03-02 06:08:35[/EDIT]
Beta Kuyruk Erimesi
Merhaba hocam, kolay gelsin. Şu an benim erkek betamda da kuyruk erimesi var aynı bu şekil, petshopa sordum bir hafta her gün akvaryuma metilen mavisi damlat, iki günde bir de akvaryum tuzu ekle dedi. Bir hafta eşek gibi inanıp bu şekilde tedavi etmeye çalıştım. Sadece ilerlemesini durdurdu komple bitirmedi yani anlayacağın :) crystalpro markasının nitrozone diye bir ilacı var (sera baktopur da bu konuda çok iyi ama biraz daha pahalı geldi bana, dolap da flan ikinci el kullanılmamış tablet şeklinde olanları da var çünkü baya bir araştırdım) her neyse bana kalırsa içerikleri aşırı benziyor o yüzden crystalpro nitrozone öneririm. Kullanma talimatına göre onu güzelce uyguladım, protein ağırlıklı yem verdim (canlı su piresi/ kurutulmuş kan kurdu) çok şükür hocam balığım toparlanıyor bir de beta da beyaz pamukçuklar vardı onlar dahi geçiyor. Benim de ısım hep sabitti, akvaryumun içinden kendi yansımasını görüp stresten delirdi hayvan. İçini nasıl kapatacağımı bende hala bilmiyorum o konuda bir şey diyemeyeceğim :) geçmiş olsun.
Merhaba hocam, kolay gelsin. Şu an benim erkek betamda da kuyruk erimesi var aynı bu şekil, petshopa sordum bir hafta her gün akvaryuma metilen mavisi damlat, iki günde bir de akvaryum tuzu ekle dedi. Bir hafta eşek gibi inanıp bu şekilde tedavi etmeye çalıştım. Sadece ilerlemesini durdurdu komple bitirmedi yani anlayacağın :) crystalpro markasının nitrozone diye bir ilacı var (sera baktopur da bu konuda çok iyi ama biraz daha pahalı geldi bana, dolap da flan ikinci el kullanılmamış tablet şeklinde olanları da var çünkü baya bir araştırdım) her neyse bana kalırsa içerikleri aşırı benziyor o yüzden crystalpro nitrozone öneririm. Kullanma talimatına göre onu güzelce uyguladım, protein ağırlıklı yem verdim (canlı su piresi/ kurutulmuş kan kurdu) çok şükür hocam balığım toparlanıyor bir de beta da beyaz pamukçuklar vardı onlar dahi geçiyor. Benim de ısım hep sabitti, akvaryumun içinden kendi yansımasını görüp stresten delirdi hayvan. İçini nasıl kapatacağımı bende hala bilmiyorum o konuda bir şey diyemeyeceğim :) geçmiş olsun.
Beta Kuyruk Erimesi
[QUOTE=Taha Yanık]Günlük içme suyla veya arıtma suyuyla suyunu %30 değiştirin. Düzelmiyorsa(ortalama 5 gün sürer) dediğim gibi bir kaba alıp bakteriyel bir ilaç alın.
Her veteriner herşeyde uzman olacak diye birşey yok bir bildiği vardır ama uygulaması yanlıştır. [/QUOTE]
Tuz uygulaması yapmayı bırakmalı mıyım yani bir de ilaç tavsiyesi alabilir miyim
[QUOTE=Taha Yanık]Günlük içme suyla veya arıtma suyuyla suyunu %30 değiştirin. Düzelmiyorsa(ortalama 5 gün sürer) dediğim gibi bir kaba alıp bakteriyel bir ilaç alın.
Her veteriner herşeyde uzman olacak diye birşey yok bir bildiği vardır ama uygulaması yanlıştır. [/QUOTE]
Tuz uygulaması yapmayı bırakmalı mıyım yani bir de ilaç tavsiyesi alabilir miyim
Beta Kuyruk Erimesi
[QUOTE=Taha Yanık]Günlük su değişimi yeter o petshopla birebir atışmak isterim doğrusu. Ana tanklarda asla ilaç kullanılmaz çünkü bunu yapmak hem bitkilere zararlı hemde iyi bakterilere yani bizim istediğimiz şeylere zarar verir. 7 gün aç bırakma filan çok radikal ve betada tuz kullanılmaz. Kuyruk erimelerinin çoğu bakteriyel olduğu için metilende işe yaramaz. Balığın durumu günlük su değişimlerine rağmen(su değişimini biliyorsunuzdur diye düşünüyorum) kötüleşiyorsa sera baktopur alın ve ısıtıcı ile nispeten büyük bir kapta tedavi edin. [/QUOTE]
Hocam ben tuzu flan attım şu an ne yapmam gerek bilmiyorum. Adam emekli veteriner olduğu için aşırı güvendim kafam aşırı karışık
[QUOTE=Taha Yanık]Günlük su değişimi yeter o petshopla birebir atışmak isterim doğrusu. Ana tanklarda asla ilaç kullanılmaz çünkü bunu yapmak hem bitkilere zararlı hemde iyi bakterilere yani bizim istediğimiz şeylere zarar verir. 7 gün aç bırakma filan çok radikal ve betada tuz kullanılmaz. Kuyruk erimelerinin çoğu bakteriyel olduğu için metilende işe yaramaz. Balığın durumu günlük su değişimlerine rağmen(su değişimini biliyorsunuzdur diye düşünüyorum) kötüleşiyorsa sera baktopur alın ve ısıtıcı ile nispeten büyük bir kapta tedavi edin. [/QUOTE]
Hocam ben tuzu flan attım şu an ne yapmam gerek bilmiyorum. Adam emekli veteriner olduğu için aşırı güvendim kafam aşırı karışık
Beta Kuyruk Erimesi
[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255792/220220251931441.jpg[/IMG]
Arkadaşlar erkek betam da kuyruk erimesi başlangıcı var. metalin mavisi ve akvaryum tuzu aldım petshopcu 7 gün boyunca yem vermememi her gün metalin mavisinden damlatmamı ve iki günde bir akvaryum tuzu (2 adet) atmamı söyledi. Sizce? İşe yarar mı?
[IMG]null[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255792/220220251931441.jpg[/IMG]
Arkadaşlar erkek betam da kuyruk erimesi başlangıcı var. metalin mavisi ve akvaryum tuzu aldım petshopcu 7 gün boyunca yem vermememi her gün metalin mavisinden damlatmamı ve iki günde bir akvaryum tuzu (2 adet) atmamı söyledi. Sizce? İşe yarar mı?
Beta Balığım İçin Bitki
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255792/220220251356481.jpg[/IMG]
Arkadaşlar merhaba, telgraf bitkisi tradescantia aldım erkek betam için ama bu konuda pek bilgim yoktu şu anlık bitkiyi böyle koydum ama doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu bitkinin de pek uygun olduğunu düşünmüyorum ne yapmam lazım? Lütfen yardım edin ve fikir verin [:3]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255792/220220251356481.jpg[/IMG]
Arkadaşlar merhaba, telgraf bitkisi tradescantia aldım erkek betam için ama bu konuda pek bilgim yoktu şu anlık bitkiyi böyle koydum ama doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu bitkinin de pek uygun olduğunu düşünmüyorum ne yapmam lazım? Lütfen yardım edin ve fikir verin [:3]
Beta Balığı Kuyruk Ve Isıtıcı Sorunu
[QUOTE=Erensrens]
Yanlış görmüyorsam filtre yok pipo filtre alabilirsiniz ve şebeke suyu kullanıyorsanız dinlendirmenizi veya su düzenleyici kullanmanizi tavsiye ederim[/QUOTE]
Aslında iç filtrem var ama kullanmadım, akıntı sevmezler diye biliyorum ondan dolayı takmadım düzenli su değişimi yapıp su düzenleyici kullanıyorum teşekkür ederimmm
[QUOTE=Erensrens]
Yanlış görmüyorsam filtre yok pipo filtre alabilirsiniz ve şebeke suyu kullanıyorsanız dinlendirmenizi veya su düzenleyici kullanmanizi tavsiye ederim[/QUOTE]
Aslında iç filtrem var ama kullanmadım, akıntı sevmezler diye biliyorum ondan dolayı takmadım düzenli su değişimi yapıp su düzenleyici kullanıyorum teşekkür ederimmm
Beta Balığı Kuyruk Ve Isıtıcı Sorunu
[QUOTE=oktay42]Isıtıcıdan ses geliyorsa fişini acilen çekin. Akvaryumunuz hakkında daha fazla bilgi verirseniz ve genel bir fotosu varsa daha net yorumlar yapılabilir. [/QUOTE]
Biraz araştırdım ve ısıtıcının kireçlenme sonucu bu sesi çıkardığı bilgisini edindim. Şimdi temizledim taktım şu anlık ses yok daha alalım 1 ay olacak neredeyse sıfır aldım hemen bozulacağını düşünmüyorum ve tabii ki hemen akvaryumun fotosunu ekliyorum (bitkilendireceğim, bitkilerimi bekliyorum) [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255792/220220250221471.jpg[/IMG]
[QUOTE=oktay42]Isıtıcıdan ses geliyorsa fişini acilen çekin. Akvaryumunuz hakkında daha fazla bilgi verirseniz ve genel bir fotosu varsa daha net yorumlar yapılabilir. [/QUOTE]
Biraz araştırdım ve ısıtıcının kireçlenme sonucu bu sesi çıkardığı bilgisini edindim. Şimdi temizledim taktım şu anlık ses yok daha alalım 1 ay olacak neredeyse sıfır aldım hemen bozulacağını düşünmüyorum ve tabii ki hemen akvaryumun fotosunu ekliyorum (bitkilendireceğim, bitkilerimi bekliyorum) [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255792/220220250221471.jpg[/IMG]
Betta Balığım : Kaymak!
[QUOTE=Tataaa4325]
Hareketsiz kalması doğal. Akvaryuma alışma sürecinde olabilir. Gözlemleyin dökülme yırtılma devam ediyorsa kuyruk erime hastalığı vardır. Forumda bu konu hakkında oldukça fazla bilgi var. Isıtıcının durumunu çözemedim.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim, biraz araştırma yaptım ve ısıtıcının kireçlenme sonucu bu sesi çıkardığı bilgisini edindim. Şimdi temizledim taktım ve çalıştırdım şu anlık ses yok.
[QUOTE=Tataaa4325]
Hareketsiz kalması doğal. Akvaryuma alışma sürecinde olabilir. Gözlemleyin dökülme yırtılma devam ediyorsa kuyruk erime hastalığı vardır. Forumda bu konu hakkında oldukça fazla bilgi var. Isıtıcının durumunu çözemedim.[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim, biraz araştırma yaptım ve ısıtıcının kireçlenme sonucu bu sesi çıkardığı bilgisini edindim. Şimdi temizledim taktım ve çalıştırdım şu anlık ses yok.
Betta Balığım : Kaymak!
[QUOTE=Tataaa4325]
Isıtıcı tamamen suyun içinde mi? Bence hemen fişini çekin neden olduğunu bilmiyorum aman çarpılmayın. Eger hirpalandiysa hasta değildir ama mikrop kapmasın başka biryerinde yara varmı?[/QUOTE]
Isıtıcı komple batacak bir şekilde suyun içerisinde. Ayrıca beta balığımın herhangi bir yerinde bir sorun bir sıkıntı yok sadece kuyrukları yırtık pırtık. Onun haricinde bir sorunu yok iştahı flan da yerinde bazen çok hızlı nefes alıyor bazen de yüzerken dahi nefes aldığını göremiyorum. Bazen de aşırı hareket ediyor deli gibi bazen de ya dip de ya yüzeyde hareketsiz kalıyor normal mi bilemiyorum sizce? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255792/220220250148261.jpg[/IMG]
[QUOTE=Tataaa4325]
Isıtıcı tamamen suyun içinde mi? Bence hemen fişini çekin neden olduğunu bilmiyorum aman çarpılmayın. Eger hirpalandiysa hasta değildir ama mikrop kapmasın başka biryerinde yara varmı?[/QUOTE]
Isıtıcı komple batacak bir şekilde suyun içerisinde. Ayrıca beta balığımın herhangi bir yerinde bir sorun bir sıkıntı yok sadece kuyrukları yırtık pırtık. Onun haricinde bir sorunu yok iştahı flan da yerinde bazen çok hızlı nefes alıyor bazen de yüzerken dahi nefes aldığını göremiyorum. Bazen de aşırı hareket ediyor deli gibi bazen de ya dip de ya yüzeyde hareketsiz kalıyor normal mi bilemiyorum sizce? [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255792/220220250148261.jpg[/IMG]
SON MESAJLAR
- Endler Sorununa Çözüm Hidro Dinamik, 04:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200lt Zebra Akvaryumu Yeni Evinde Ehtiyar, 04:00
Akvaryum Tanıtımı - 96 Litre Akvaryum Canlı Yükü Fazla Mı? Hidro Dinamik, 02:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Altın Akvaryum Rezilliği NightWist, 02:11
Şikayet Var! - Akvaryum Filtresi Hakkında yemrekozenn, 01:44
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Bulanıklığı Memo45, 01:20
Yeni Üye Forumu - Su Salyangozları Ve Bitki Anselmo458, 00:51
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Emre1616, 00:28
Yeni Üye Forumu - Süs Havuzu Balıklarım Tonikross, 00:19
Yeni Üye Forumu - 50x20x25 Gökdeniz Kale, 00:18
Akvaryum Tanıtımı - Kuru Başlangıç Methodu İle Hemianthus Cuba UKSTUDIO, 23:29
Akvaryum Tanıtımı - Gemma Yemler Hk. AmatorBetaci, 23:18
Malzemeler ve Yemler Forumu - Axolote Yeni Kurulum Aguamentist, 23:18
Diğer Tatlı Su Canlıları - Isıtıcı Akvaryumun İcinde Patladı Kibele, 22:54
Yeni Üye Forumu - Bu Akvaryumda Apistogramma Olur Mu? Acemifilkulak, 22:54
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Dipte Duruyor Karnı Şişmiş bendeniztayfun, 22:30
Yeni Üye Forumu - Betta Balığı fishhyy, 22:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bilmediğim Japon Balığı fishhyy, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryumda Betta Beslemek İstiyorum. fishhyy, 21:42
Yeni Üye Forumu - Albino Clarias Sorunlar Gurusti, 21:40
Kedi Balıkları Forumu - Dekorasyon Önerisi fishhyy, 21:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lowtech Jungle Style Tank bendeniztayfun, 21:21
Akvaryum Tanıtımı - Pipo Filtre Akış Hızı koraykbl, 20:27
Filtreleme Seçenekleri - Balıklarım Artemia Yemiyor koraykbl, 20:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Teleskop Japon Balığı Hava Motoru Olmadan Yaşar Mı Alperen Ersen, 20:22
Yeni Üye Forumu - 225 Litre İwagumi mustafazkara1, 19:56
Akvaryum Tanıtımı - L144 Yavruları Almdr07, 18:18
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Güney Amerika, Doğu Afrika Ve Asya Köşesi :) AtlasPoyraz, 17:34
Akvaryum Tanıtımı - 1 Haftalık Tankta Beyaz Benek Hastalığı Nickim10Harf, 17:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Tamir Edilmiş Akvaryum Anselmo458, 16:45
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum İçin Arıtma Cihazı CoryCory, 16:23
Yeni Üye Forumu - Balığımın Alt Yüzgecinde Sivilce Gibi Şişlik Var asrinnn, 15:57
Hastalıklar ve İlaçlar - Bulanık Su SertronicA, 14:05
Yosun - Akvaryum Dizayn Balıkmeraklisi, 13:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Beta Balığım Yüzmüyor suslu, 10:47
Yeni Üye Forumu - Bioball Ve K1 Kaldness Alternatifi cafermutlu, 10:42
Filtreleme Seçenekleri - L144 Shortfin Ve Süper Red Shortfin Eşleşirmi scorpion26, 09:39
Yeni Üye Forumu - Tropheus Red Moliro Çağatay Tozak, 09:31
Tropheus - Dubouisi Maswa Akvaryuma Uygun Mu Orhan76, 09:00
Yeni Üye Forumu - 15 Litrede Danio İle Betta Dostluğu NightWist, 07:13
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Da Beyazlık Var Gibi merutay, 04:17
Hastalıklar ve İlaçlar - 8 Litreye 50 Watt Isıtıcı? merutay, 04:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fanusta Karides Tonikross, 03:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Zeytin Bitkim Adaptasyon Sürecinde Mi ? Byskai, 02:58
Bitki Türleri ve Bakımı - Apisto. Agassizii “blue Flame” Itokin, 01:01
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Akvaryuma Bitki Önerisi fishhyy, 00:46
Yeni Üye Forumu - 96 Litre Akvaryum Canlı Yükü Mustafa7135, 00:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bulanık Su Bakar Mısınız ? merutay, 23:49
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurulum Tavsiyeleri Bekliyorum merutay, 23:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Uzun Aradan Sonra Bitkili Akvaryum AHLİ59, 23:36
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:45
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:45
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:45
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:45
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 01:45
- Temporalis ( Çikolata ) HayatımızBalık 01:41
- Gold Severumlar Damızlık Altı HayatımızBalık 01:41
- 150x60x60 Akvaryum Ve Armatür HayatımızBalık 01:41
- Sobo Dalga Motoru ( Sıfır) HayatımızBalık 01:41
- Theodoxus Altenai , Amano Karides, Papua Salyangoz GokturkEkinci 01:03
- L046 Genc Baliklar mkale 00:50
- Salvinia Natans Bitkisi Satılık/takas Metinmert Yiğit 00:49
- Satılık Koi Metinmert Yiğit 00:49
- Damızlık Süper Red Tül achiiles_622 00:02
- 130-55-70 Yandan Sumplı Mobilyalı Akvaryum achiiles_622 00:02
- Cyprichromis Microlepidotus Kiriza F1 achiiles_622 00:02
- F0 Micro.kiriza Yavrusu Leptosama Kitumba Senbacanaklar 23:50
- Çok Uygun Sarı Prenses Yavruları tetikk 23:19
- 2.67 Tüp Furcifer 23:06
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 23:06
- ❗️🔹️ N P K ➕️ Fe ➕️ Excel ➕️ Yosun Giderici 🔹️❗️ F13K 22:53
- 🌲 Cüce Vatoz,christmas Moss,subulata,mikra,saz 🌲 F13K 22:53
- Çift Melek, Oranda, Cüce Vatoz F13K 22:53
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 22:41
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 22:27
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 22:27
- Hwa Ebidama Glassgarten Karides Yem Paketi evrimdoğanlar 21:53
- Akvaryumları Boşaltıyorum Hb White Lep Tül Melek metsi 20:47
- Albino Full Red delir 20:13
- Lepistes-molly-kılıçkuyruk edis 19:54
- Fluval 407 Cihanmir 19:05
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 18:47
- Apistogramma Cacatuoides Triple Red 1e 5d yamansengonca 18:23
- Mikrokurt, Su Marulu(pistia) Ve Sessiflora akomania 18:18
- Kırmızı Burun Tetra&albino Cüce Vatoz&werneri Rai. akomania 18:18
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 18:03
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 18:03
- Bacopa Monnieri ternapi 17:59
- Medaka Yumurtası ternapi 17:59
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 17:16
- Sağlıklı Beta Balığı demg 17:15
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 17:12
- F1 Black Camerun Ve F1 Chaitika Goldlar DiscusTurk 17:09
- Marlieri A Kalite Çiftler DiscusTurk 17:09
- Bulgarian G.s. Point Ve Albino Platinyum Melek bonker0618 16:15
- E Blue Acara BirolKenar 16:09
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 15:33
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 15:33
- Channa Bleheri Rainbow Denizhann 15:17
- L 134 -201 - 333(333 İndirim) muyat 14:13
KULLANICILAR
- 46 Online Kullanıcı, 25 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.