ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hobisever1235
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Mayıs 2025 22:20
Toplam Mesaj:
6 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nejat kasap
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nejat Kasap

SON 6 MESAJI

Akvaryum Dekorasyon Fikirleri
[QUOTE=BETA.4]
Ben denemedimde hobici büyüklerim deniyordu ondan söyleyeyim dedim. [/QUOTE]
Sağolasın varol rotalaya bakıcam
Yorumun için teşekkürler yeniden
[QUOTE=BETA.4]
Rica ederim aslında boş bir okva bulursanız çınar çok çoğalırsa o kovaya koyarsınız.[/QUOTE]
Çınar öyle bi bitki ki zamanla gövdesi 2 parmağın kalınlığını geçiyo budandıkça dalları gövdesi kalınlaşıyo ama çok dayanıklıdır en dipten kes yine solmaz tecrübeyle sabit [EDIT]hobisever1235,2025-05-10 21:59:56[/EDIT]
[QUOTE=BETA.4]
Rotala
Çınar
Zeytin ve Anubias türlerini öneririm ve fazla bakım da istemez.[/QUOTE] çınar bitkisini pek sevmem çok büyüyüp akvaryumu ele geçiriyo bikaç yıl önce olmuştu rotalaya baktım güzel duruyo olabilir anubias güzel bulabilirsem alırım
Zeytin bitkisine fazlasıyla aşinayım ve çok da severim o da olabilir yorumunuz için teşekkür ederim
Yeni Bir Akvaryum Kuruyorum Tavsiye İstiyorum ?
Tavsiyem
Özel tür Japon balığı akvaryumu kurun
Veya flowerhorn u da bi düşünün bu ikisini beslemek hep istemişimdir yılanbaş o litre de olurmu hiçbilmiyorum ama çok büyük değillerse bence olabilirler
Herkese merhaba 2 tane mini akvaryum kurdum ve bi hatam veya dekorasyonlarda bir sorun varsa veya ekleyip çıkarabileceğim birşey varsa sizin de tavsiyenizi almak istiyorum

30x30x30 bitkili mavi melek karides ve ember tetra akvaryumum 4 ay oldu gayet iyi oturdu sistem maşallah altta lav kırığı üstte hagen 3 moss Ball arkada sessiflora christmass moss 1 cüce anubias 1 tane bacopa ve 2 kök cüce gül bitkisi var ışıklandırma orionled in minik bi aparatı camlarda yosun sorunu için neriye var
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255712/100520251555521.jpg[/IMG]
Tilki kuyruğu eklemeyi düşünüyorum nasıl olur genel tavsiye verebilirsiniz

20x20x20 betta ve helena şuanlık az bitkili 4 günlük bi akvaryumum var içinde 2 kök saz 1 kök yavru Java fern 2 minik yüzen riccia 1 tanede ilk akvaryumdan koyduğum pistia var dekor olarak dere kumu üstüne karışık kum koydum Dragon Stone larla bi dizilim yaptım

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255712/100520251607251.jpg[/IMG]
Bunada tilki kuyruğu koymayı düşünüyorum önerirmisiniz veya başka fikirleri olanlar varsa onları da bi gözden geçirmek isterim ayrıca betta aldığım yerde karma akvaryumdaydı gayet uysal diğer balıklarımı görüyo hiç kabarmıyo batta yı ilk akvaryuma alıp karidesleri buna mı koysam yoksa bettanın yanına ayriyetten karidesmi atsam dekorasyon için de yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler…… [EDIT]hobisever1235,2025-05-10 16:24:47[/EDIT]
Planaria Mı
Yeni kurduğum minik bitkili akvaryumda tam da helena almayı düşünürken planlaria larla ilgili yazıları okudum hiç incelememiştim sonra bi baktım ki heryerdeler tabi planaria mı değil mi tam emin değilim [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/255712/200220250322091.jpg[/IMG]

Cevaplarsanız çok sevinirim bu canlılar hakkında çok korkutucu yazılar okudum varlıklarından habersizken saatlerce akvaryumun içinde akvaryumu düzenledim elimi sokup havalardan dolayı bi süredir ellerim de hep yara oldu çatladı geçen gün de kumların üstünde yumurtalar buldum serttiler önemsemeyip attım
Bilen birileri yazabilirse neyin ne olduğunu sevinirim teşekkürler şimdiden [EDIT]hobisever1235,2025-02-20 03:28:18[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.