ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
dreamxx
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Kasım 2022 10:11
Toplam Mesaj:
27 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ibrahim bilgili
Doğum Tarihi:
24 Nisan 1989
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
İbrahim Bilgili
SON 10 MESAJI
Japon Baliklarim Oluyor
Tamamını değişme zaten. suyun ilk etapta %40 ını değişebilirsin ve sürekli su değiştirme kenarda dinlenmiş suyun her zaman olsun akvaryum pislendikce haftada 1, 5 günde 1 değişebilirsin.
Tamamını değişme zaten. suyun ilk etapta %40 ını değişebilirsin ve sürekli su değiştirme kenarda dinlenmiş suyun her zaman olsun akvaryum pislendikce haftada 1, 5 günde 1 değişebilirsin.
Japon Baliklarim Oluyor
Dostum öncelikle kendini güzel ifade edebildiğin için seni tebrik ediyorum. konuya gelirsek hemen hemen herkes bu hobiye japon balıkları ile başlıyor ben de öyle başladım, maalesef başlarda kayıplar oluyor üzücü bir durum ama yapacak pek bir şey yok zamanla tecrübe kazanıyorsun ve kayıp yaşamamaya başlıyorsun.
öncelikle su değişimi yaptığın zaman bir hortum yardımıyla varsa akvaryumcudan bu pislikleride çekmek için kullanılan bir aparat var onu kullanarak hem dışkıları temizleyerek hem de suyu temizleyerek ancak suyun tamamını değilde yarısından biraz fazlasını değiştirerek yapabilirsin. bu arada musluk suyunu en az 2-3 gün dinlendir, su değişimi yapmadan önce 5 litre bir bidona veya damacanaya koy dinlensin. yem verirkende pul yemlerden vermen daha iyi olur ayrıca gördüğüm kadarıyla hem hava motoru hem filtre görevi gören bir cihazın var, hava motorun devamlı açık kalsın aynı zamanda filtrede çalışsın. benim anladıgım kadarıyla su değişiminden dolayı kayıp yaşıyorsun dediğim gibi su değişimi yaparken akvaryumdaki suyun tamamını değişiyorsan burada problem olur olabildiğince pislikleri çekip suyun yarısından fazlasını çekmeden yeni su eklemelisin, su değişiminide akvaryumun durumuna göre haftada 1 yapabilirsin
Dostum öncelikle kendini güzel ifade edebildiğin için seni tebrik ediyorum. konuya gelirsek hemen hemen herkes bu hobiye japon balıkları ile başlıyor ben de öyle başladım, maalesef başlarda kayıplar oluyor üzücü bir durum ama yapacak pek bir şey yok zamanla tecrübe kazanıyorsun ve kayıp yaşamamaya başlıyorsun.
öncelikle su değişimi yaptığın zaman bir hortum yardımıyla varsa akvaryumcudan bu pislikleride çekmek için kullanılan bir aparat var onu kullanarak hem dışkıları temizleyerek hem de suyu temizleyerek ancak suyun tamamını değilde yarısından biraz fazlasını değiştirerek yapabilirsin. bu arada musluk suyunu en az 2-3 gün dinlendir, su değişimi yapmadan önce 5 litre bir bidona veya damacanaya koy dinlensin. yem verirkende pul yemlerden vermen daha iyi olur ayrıca gördüğüm kadarıyla hem hava motoru hem filtre görevi gören bir cihazın var, hava motorun devamlı açık kalsın aynı zamanda filtrede çalışsın. benim anladıgım kadarıyla su değişiminden dolayı kayıp yaşıyorsun dediğim gibi su değişimi yaparken akvaryumdaki suyun tamamını değişiyorsan burada problem olur olabildiğince pislikleri çekip suyun yarısından fazlasını çekmeden yeni su eklemelisin, su değişiminide akvaryumun durumuna göre haftada 1 yapabilirsin
Çöpçü
Merhaba su değişikliği mi yaptınız ? veya herhangi bir değişiklik oldu mu akvaryumda
Merhaba su değişikliği mi yaptınız ? veya herhangi bir değişiklik oldu mu akvaryumda
Eheim Ecco Pro 300 Malzeme Dizilimi
Merhaba ecco pro 300 kullanmaktayım ancak filtrenin içinden çıkan kendi malzemelerinden hiç memnun kalmadım tabi caizse balık yüküm az olmasına rağmen filtre bir türlü istediğim berraklığı vermedi. normalde filtrenin dizilimi şu şekilde en altta eheim mech pro - bir üst sepette eheim biomech ve onun üstünde substrat pro tabi arada elyaflar da mevcut ben sera siporax ve seachem matrixle beraber Sera Crystal Clear Su Berraklaştırıcı Toplardan sipariş ettim bunların dizilimini nasıl yapabilirim en verimli şekilde ?
Merhaba ecco pro 300 kullanmaktayım ancak filtrenin içinden çıkan kendi malzemelerinden hiç memnun kalmadım tabi caizse balık yüküm az olmasına rağmen filtre bir türlü istediğim berraklığı vermedi. normalde filtrenin dizilimi şu şekilde en altta eheim mech pro - bir üst sepette eheim biomech ve onun üstünde substrat pro tabi arada elyaflar da mevcut ben sera siporax ve seachem matrixle beraber Sera Crystal Clear Su Berraklaştırıcı Toplardan sipariş ettim bunların dizilimini nasıl yapabilirim en verimli şekilde ?
Eheim Yada Fluval Tavsiye
150 litrede eheim ecco pro 300 kullanıyorum fena değil memnunum ama 180 litre için 2217 serisini öneririm. fluval 207 de olabilir ama öncelik olarak 2217
150 litrede eheim ecco pro 300 kullanıyorum fena değil memnunum ama 180 litre için 2217 serisini öneririm. fluval 207 de olabilir ama öncelik olarak 2217
Çöpçü Balığı Stres Hakkında.
Bende yeni akvaryum kurdum 4-5 gün çalıştırıp bakteri kültürü ekledikten 2 gün sonra 6 cöpcü balıgı attım ama bir problem yaşamadım. sadece 2 gün önce 40 litre kadar su değişimi yaptım balıklardan bir tanesi su yüzeyine çıktı yaklaşık yarım saat kadar yukarıda kaldı akvaryum sıcaklığını yükselttikten sonra normale döndü sıcaklıktan kaynaklı sorun yaşıyor olabilir misin ? 26 dereceye kadar getirmeni tavsiye ederim sıcaklığı
Bende yeni akvaryum kurdum 4-5 gün çalıştırıp bakteri kültürü ekledikten 2 gün sonra 6 cöpcü balıgı attım ama bir problem yaşamadım. sadece 2 gün önce 40 litre kadar su değişimi yaptım balıklardan bir tanesi su yüzeyine çıktı yaklaşık yarım saat kadar yukarıda kaldı akvaryum sıcaklığını yükselttikten sonra normale döndü sıcaklıktan kaynaklı sorun yaşıyor olabilir misin ? 26 dereceye kadar getirmeni tavsiye ederim sıcaklığı
Corydoras Akvaryumum
Merhaba çok güzeller gerçekten maşaallah diyelim. benim 2 sorum var ilki farklı tür coryler aynı akvaryumda yaşamalarında problem oluyor mu ? benim şuan 150 litrede 6 pandam var eğer sorun olmuyorsa 1 tür daha eklemeyi düşünüyorum bulabilirsem. ikinci sorum ise kullandığınız yem markalarını paylaşabilir misiniz ?
Merhaba çok güzeller gerçekten maşaallah diyelim. benim 2 sorum var ilki farklı tür coryler aynı akvaryumda yaşamalarında problem oluyor mu ? benim şuan 150 litrede 6 pandam var eğer sorun olmuyorsa 1 tür daha eklemeyi düşünüyorum bulabilirsem. ikinci sorum ise kullandığınız yem markalarını paylaşabilir misiniz ?
Geçmeyen Bulanıklık Hakkında
[QUOTE=kdrackgz]Azot döngüsü esnasında akvaryumun bulanıklaşması normaldir, Amonyak artışı, yada amonyak artışına dayalı bakteri patlaması suyu bulanıklaştırır, akvaryumunuz oturduğunda geçecektir.
Ayrıca kumunuz silis kuma benziyor, akvaryuma oymadan önde iyice yıkadınız mı? Panda coryler zemini karıştırdığı için kumdaki ince tozu kaldırıyor olabilirler.
Öneri: Corylerinizin saklanmaya ihtiyacı car öylece açıkta durmak onları strese sokacaktır. Taşlar yada bitkiler ile saklanabilecekleri bir ortam oluşturmanızı öneririm
[/QUOTE]
Kumun markasi reeflowers natural aqua sand eklemeden önce yıkadım kutusunda da durulayıp koyun yaziyor ben 1 gece suda beklettim coryler icin taşlar vs mevcut ama bulaniklik yuzunden suan birsey koymak istemiyorum. Bu arada ekstra birsey yapmam gerekir mi su değişimi veya su berraklastirici eklemek gibi
[QUOTE=Okuldabalik]Video da anlatılanlara dikkat ediniz
[VID]https://youtu.be/RmwdXr9dJfA[/VID][/QUOTE][QUOTE=Abu]Henüz bakteri oluşumu tamamlanmamış. Su doldurduktan hemen sonra bakteri kültürü çalıştırsanoz daha iyi olurdu. Biraz daha sabredin. Su değişimine şuan ihtiyaç yok. Yemlemeyle beraber oturmaya baslayacaktır.
Filtreniz nedir bu arada? [:)][/QUOTE]
Filtre modelim ecco pro 300 akvaryum 150 litre aslinda bir sorun yoktu taa ki bakteri kültürü ekleyip 1 2 gun calistiktan sonra baliklari atana dek su degisimi yapmayayim o zaman cunku boyle gorunce dayanamayip 1 damacana kadar gunde su değişimi yaptim suana dek degisen birsey de olmadi [EDIT]dreamxx,2020-12-06 14:09:53[/EDIT]
[QUOTE=kdrackgz]Azot döngüsü esnasında akvaryumun bulanıklaşması normaldir, Amonyak artışı, yada amonyak artışına dayalı bakteri patlaması suyu bulanıklaştırır, akvaryumunuz oturduğunda geçecektir.
Ayrıca kumunuz silis kuma benziyor, akvaryuma oymadan önde iyice yıkadınız mı? Panda coryler zemini karıştırdığı için kumdaki ince tozu kaldırıyor olabilirler.
Öneri: Corylerinizin saklanmaya ihtiyacı car öylece açıkta durmak onları strese sokacaktır. Taşlar yada bitkiler ile saklanabilecekleri bir ortam oluşturmanızı öneririm
[/QUOTE]
Kumun markasi reeflowers natural aqua sand eklemeden önce yıkadım kutusunda da durulayıp koyun yaziyor ben 1 gece suda beklettim coryler icin taşlar vs mevcut ama bulaniklik yuzunden suan birsey koymak istemiyorum. Bu arada ekstra birsey yapmam gerekir mi su değişimi veya su berraklastirici eklemek gibi
[QUOTE=Okuldabalik]Video da anlatılanlara dikkat ediniz
[VID]https://youtu.be/RmwdXr9dJfA[/VID][/QUOTE][QUOTE=Abu]Henüz bakteri oluşumu tamamlanmamış. Su doldurduktan hemen sonra bakteri kültürü çalıştırsanoz daha iyi olurdu. Biraz daha sabredin. Su değişimine şuan ihtiyaç yok. Yemlemeyle beraber oturmaya baslayacaktır.
Filtreniz nedir bu arada? [:)][/QUOTE]
Filtre modelim ecco pro 300 akvaryum 150 litre aslinda bir sorun yoktu taa ki bakteri kültürü ekleyip 1 2 gun calistiktan sonra baliklari atana dek su degisimi yapmayayim o zaman cunku boyle gorunce dayanamayip 1 damacana kadar gunde su değişimi yaptim suana dek degisen birsey de olmadi [EDIT]dreamxx,2020-12-06 14:09:53[/EDIT]
Geçmeyen Bulanıklık Hakkında
Merhabalar akvaryumu yeni kurdum suyu direk hortumla doldurup 4-5 gün boyunca dış filtre çalışır pozisyonda bekledi herhangi bir bulanıklık vs olmadı. bir problem olmadığını görünce seachem bakteri kültürü ekleyip 2 gün sonra 6 tane panda corydoras ekledim ancak ne olduysa ondan sonra oldu akvaryum bulanıklaştı sis bulutu gibi bir durum oldu forumda araştırdım 15 20 konu okudum bununla ilgili ancak beklemekten başka net bir çözüm yok gibi duruyor. Ek olarak balıkları eklemeden önce yaklaşık olarak 2 su bardağı kadar balıkları aldığım kişinin suyu akvaryuma karıştı bundan dolayı bu problemi yaşamış olabilir miyim ? Suyun renginde hiç düzelme yok 2 kez 1 damacana kadar yeni su da ekledim ama aynı devam ediyor bu durum normal midir beklemeli miyim veya neler yapabilirim değerli bilgilerinizi bekliyorum.
bu balıkları eklemeden önce yaklaşık 3 günlükken gelişi güzel çektiğim bir fotoğraf
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/25559/061220200414231.jpg[/IMG]
bu şuanki durum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/25559/061220200424191.jpg[/IMG]
bu arada balıklarda bir problem yok gayet iyi durumdalar.
dış filtre eheim ecco pro 300 tabandaki kum ise reeflowers natural aqua sand
[EDIT]dreamxx,2020-12-06 04:30:59[/EDIT]
Merhabalar akvaryumu yeni kurdum suyu direk hortumla doldurup 4-5 gün boyunca dış filtre çalışır pozisyonda bekledi herhangi bir bulanıklık vs olmadı. bir problem olmadığını görünce seachem bakteri kültürü ekleyip 2 gün sonra 6 tane panda corydoras ekledim ancak ne olduysa ondan sonra oldu akvaryum bulanıklaştı sis bulutu gibi bir durum oldu forumda araştırdım 15 20 konu okudum bununla ilgili ancak beklemekten başka net bir çözüm yok gibi duruyor. Ek olarak balıkları eklemeden önce yaklaşık olarak 2 su bardağı kadar balıkları aldığım kişinin suyu akvaryuma karıştı bundan dolayı bu problemi yaşamış olabilir miyim ? Suyun renginde hiç düzelme yok 2 kez 1 damacana kadar yeni su da ekledim ama aynı devam ediyor bu durum normal midir beklemeli miyim veya neler yapabilirim değerli bilgilerinizi bekliyorum.
bu balıkları eklemeden önce yaklaşık 3 günlükken gelişi güzel çektiğim bir fotoğraf
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/25559/061220200414231.jpg[/IMG]
bu şuanki durum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/25559/061220200424191.jpg[/IMG]
bu arada balıklarda bir problem yok gayet iyi durumdalar.
dış filtre eheim ecco pro 300 tabandaki kum ise reeflowers natural aqua sand
[EDIT]dreamxx,2020-12-06 04:30:59[/EDIT]
Eheim Ecco Pro 300 Yeni Filtre Ses Sorunu
Herkese merhaba 150 litrede ilk akvaryumumu kurdum. filtre aşamasında almışken iyi birşey olsun diyerek ecco pro 300 (2036) modelini aldım. ben anlamadığım için kurulumu kuzenim gerçekleştirdi şuan filtrenin 2. günü doldu dolabın kapağı kapalıyken ses çok fazla rahatsız etmiyor ama yine de merak edip bilmediğim için soruyorum bu ses normal midir ? müdahale etmeyi gerektirecek bir durum var mıdır ? kapaç açık ve kapalıyken sessiz ev ortamında çekim yapıldı.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=v1yN2ZDLKHI[/VID]
Herkese merhaba 150 litrede ilk akvaryumumu kurdum. filtre aşamasında almışken iyi birşey olsun diyerek ecco pro 300 (2036) modelini aldım. ben anlamadığım için kurulumu kuzenim gerçekleştirdi şuan filtrenin 2. günü doldu dolabın kapağı kapalıyken ses çok fazla rahatsız etmiyor ama yine de merak edip bilmediğim için soruyorum bu ses normal midir ? müdahale etmeyi gerektirecek bir durum var mıdır ? kapaç açık ve kapalıyken sessiz ev ortamında çekim yapıldı.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=v1yN2ZDLKHI[/VID]
SON MESAJLAR
- İlk Büyük Akvaryum Deneyimi Fatih_hakankaan, 23:07
Yeni Üye Forumu - Betta Üretimi: Erkek Betta Ne Zaman Köpük Yuva Yapar? Ahmet özşen, 22:41
Labirentliler - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 22:37
Akvaryum Tanıtımı - Anlamadığım Sorunlar lepistesvebetta, 21:47
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Ve Karidesler Ouuz, 21:13
Yeni Üye Forumu - 40x40x40 Popilasyon Ve Cins Uyumu Hk Bsr99, 20:46
Yeni Üye Forumu - 25x25 Kurulum ogurcay, 20:29
Akvaryum Tanıtımı - Karides Ticareti SaidAlabas, 19:44
Yeni Üye Forumu - Şelale Filtre Malzeme Önerisi arifabi, 19:17
Yeni Üye Forumu - Şelale Filtre Taşma Sorunu İlkel Çözümü fishhyy, 19:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hobiye Tekrar Dönüş dincseref, 18:51
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Aydınlatma Tavsiyesi Yusferl, 17:56
Aydınlatma - Betta Balığı Akvaryumu Mu Nasıl Geliştirebilirim. Efe ulu, 17:40
Yeni Üye Forumu - Erkek Mi ? Dişi Mi ? lordhaggar, 17:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Agresif Moli? Velifera? Plati? Ne Bunun Cinsi Sena08, 17:09
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Arka Fon Renk Tercihi SaRCoPhiLiuS, 16:06
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 60x35x35 High Bitkili Kurulum Başlangıcım Eminsalih, 15:18
Akvaryum Tanıtımı - 45x35x35 Amazon Blackwater Kurulumum yigitglu, 15:14
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Ehtiyar, 15:09
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Yeni Kurulum 20x20x20 Masaüstü Nano Tank İnci Kefali, 14:53
Akvaryum Tanıtımı - Mycopur Kullanımı Bilen Yazabilir Mi Fatih_hakankaan, 12:29
Yeni Üye Forumu - Almakmı Daha Ekonomik Yapmakmı? Hidro Dinamik, 11:52
Yeni Üye Forumu - Yunus Alacağım Ama Aklıma Takılan Sorular İnci Kefali, 11:16
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Yeni Kurulum Akvaryum ogurcay, 10:52
Yeni Üye Forumu - AI Destekli Balık Analizi: Sürü Davranışlarına Bir Bakış Ozzgur, 10:01
Akvaryum Dünyasından Haberler - Beta Balığım Bugün Su Üstünde Devamlı sukeyne, 09:44
Yeni Üye Forumu - Seachem Paraguard Karideslere Etkisi gurkanktkc, 09:30
Hastalıklar ve İlaçlar - 5000 Tl Akvaryum Değer Mi? MasterChiefHakan, 08:46
Yeni Üye Forumu - Deniz Akvaryumunda Home Assistant Mantığı alipaksi, 08:37
Kendin Yap Sistemler (DIY) - 40x40x40 Low Tech Bitkili Tank Çöpçüler Yumurtladı abds, 08:30
Akvaryum Tanıtımı - İlaçlama Sonrası Takip Etmem Gereken Adımlar. Dira29, 05:54
Yeni Üye Forumu - 170x70x60 İçin 15-18-20 Yan Sump Kaç Olması Gerek? TropheusTRe, 00:36
Filtre ve Sump Yapımı - Karides İçin Kaç L Uygundur Akvaryumcu_Doru, 00:18
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Tedavi EmreYZN, 00:16
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Köklenme Seymenefe, 23:55
Yeni Üye Forumu - Karideslere Kabuk Tarçın Veren Var Mı Afyon0303, 23:51
Omurgasızlar - Balıkların Cinsi Nedir Acaba? Servet hocam, 22:53
Yeni Üye Forumu - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin ZobanS10, 21:45
Yeni Üye Forumu - Sg 1.005-1.008 Arası Bitki İnci Kefali, 20:38
Bitki Türleri ve Bakımı - Yavru Vatoz Boylandirma Esk2626, 19:04
Yeni Üye Forumu - Plastik 50 Litre Saklama Kabında Balık Bakılırmı? koraykbl, 19:01
Yeni Üye Forumu - Yararlı Bakteri Kültürü Ve Su Değişimi ogurcay, 17:33
Yeni Üye Forumu - Demasoni Ciklet Dipte Oturması ferhatarikoglu, 17:32
Yeni Üye Forumu - Beta Balığım İçin Kurulum Desteği albeta, 17:27
Yeni Üye Forumu - Vahşi Bettalar Cyber_Scout, 17:20
Akvaryum Tanıtımı - Hamburg, İç Sump, Alternatif Sistem Önerisi? ecological, 16:58
Filtreleme Seçenekleri - Sump Motoru Seçimi SaRCoPhiLiuS, 15:22
Yeni Üye Forumu - 8 Figure Puffer Fish Serüvenim Avoure, 15:04
Acı Su Balıkları - 350 Litreye Iwagumı Yaptım John Constantine, 14:16
Yeni Üye Forumu - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 13:45
Akvaryum Dünyasından Haberler
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Eheim, Tetra, Atman Hava Motorları Esakvarist 23:04
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 22:49
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 22:49
- 1 Erkek 3 Dişi Damızlık Sarı İmparator Gursel 22:37
- Kalın Bant Duboisi Maswa Yavru &ramshorn Salyangoz yns325 22:05
- ***f0 Fdragon Puffer-pao Palembangensis*** artgy 21:06
- Demir Profil Set Ve Mobilyalı Akvaryum Hediyeli artgy 21:06
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi Ve L333 1erkek 1dişi voltran 20:57
- Metal Snake Skın Blue Lepistes mbcr06 20:20
- L333, Lda16 Duz rebelde 19:33
- İceman, Calico, Mavi İmparator, Portakal omrsyn 18:36
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 18:33
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 18:29
- Yati Kökü- Lily Pipe - Co2 İnce Ayar Vanası - Co2 Mehari 18:14
- Gerçek Hobiciden Dost İşi Akvaryumlar BRHNSNMZ 17:50
- Çift Geophagus Red Head Tapajos oguzozt 17:49
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 17:46
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 17:46
- Çift Bricardi (yavrulu) emrahdm 17:40
- Albino Full Red Bıg Dorsal ataberk28 17:37
- Komple Set ataberk28 17:37
- Hemigrammus Bleheri (kırmızı Burun Tetra) ozkan61 16:56
- Mangrov Kökü blenny 16:35
- 120x30x30 Ultra Clear, Tüm Canlılar Ve Malzemeleri blenny 16:35
- Nannacara Anomala, German Ram, Kardinal Tetra blenny 16:35
- Kusursuz Anubiaslar/jungle Stars ballantines 16:27
- Ucuza Rotala Çeşitleri ballantines 16:27
- Leleupi & 3 Çeşit Nadir Endler scorpion26 16:12
- Akvaryum Malzemeleri morgentern 15:20
- Karides , Özeltürlepistes , Ekipman Cucevatozcu 15:01
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-09/03/26 osmandbnl 15:00
- Ramshorn Saylangozu SaidAlabas 14:56
- Black Rose - Siyah Gül Karidesi SaidAlabas 14:56
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 14:22
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 14:15
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 14:15
- Eheim Su Tamamlama, Isıtıcı, Uv Filtre, Hava Mot. Hüdai 14:04
- Takaslık Kiraz Barblar. abunil 13:26
- Myriophyllum Tuberculatum emregungor 13:14
- Christmass Moss emregungor 13:14
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 13:12
- Saulosi Coral Red (arıyorum) Ercankurt 12:54
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:54
- Su Piresi & Infusoria Amati340 12:54
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:54
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:54
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:54
- Betta Albimarginata Cyber_Scout 11:43
- Çok Özel Balık, Bitki, Yumurta.. Cyber_Scout 11:42
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 11:41
KULLANICILAR
- 155 Online Kullanıcı, 84 Üye
Online Kullanıcılar
lepistesvebetta,
Balikcidede,
28fatih28,
osmandbnl,
Hoppala,
artgy,
yeekim,
OguzDEMIR,
EnviEn,
sertacsut,
omerfiratgurbuz,
esad408,
TropheusTRe,
Cyber_Scout,
Kaangzkr,
MuratOzdemir,
urzais,
Suprabranchial,
vedat79,
oguzhanYeniBalik,
MertSoyumert,
cassiopeiar,
bor31,
tozdogru,
thelastluck,
EfeCaptain,
Jeveux,
MiSoSiKiaN,
kuman,
alperemrecakir,
tunahannn28,
SaidAlabas,
Boromir,
sina cen,
Blueberry,
Yusferl,
12mrt05,
forthehordex,
bysmokin,
mutama,
ikbanicedid,
albeta,
TSMONSTER,
ziglog,
Ouuz,
Rafayel,
Ahmet özşen,
Yasin6781,
Hidro Dinamik,
Hüdai,
yigitglu,
EbrarBerkZeybek,
morgentern,
murat efe,
Dira29,
ankaryum,
Karides hobicisi,
hakanmorcicek,
ternapi,
adem5454,
barskels,
DenizUlucutsoy,
twinsoul,
Gursel,
hasankaraalioglu,
zebra93042,
Erkay0,
R. Ünal,
polaris,
Hakanyldr,
M_budak,
Ercankurt,
İnsect,
f_musluoglu,
omrsyn,
Justbe,
darknessmania,
Volkaann,
İnci Kefali,
Goldfish2000,
TheDS,
dincseref,
a.gumrah,
Sinan.,
pianoƒish,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.