ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
İnci Kefali
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1417
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Saat 29 Dakika önce
Toplam Mesaj:
1105 [2.64 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
518 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burcu Yılmaz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Makine Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

betta siamorientalis & splendens, trichopsis vittata & pumila, parosphromenus sentang, boraras briggitae, pygmy & habrosus & sterbai corydoras, humpback limia, endler, panda loach, karides, mini midye ve salyangozlar

SON 10 MESAJI

Tetra Türleri Yem Tavsiye
[QUOTE=batu811]
bu yemleri karıştırıp vermek mi daha mantıklı yoksa gün gün farklı olarak vermek mi mantıklı [/QUOTE]

Gün gün farklı veriniz.
55 Litre Tür Tavsiyesi.
Kum yoksa pek bitki seçeneğimiz yok. Elodea, tilki kuyruğu, guppy grass, moss çeşitleri, anubias ve fern grubu. Bitkiyi bol koyun. Tetra grubu bence de iyi olur.
Axolotl Akvaryumu
[QUOTE=EmreYZN]50x30x20 boyutuna denk geliyor bu akvaryum yani diyorsunuzki kesinlikle beslenmez 100lt gibi bir akvaryum alacak bütçem asla yok[/QUOTE]

O zaman bu hayvanın da hayatıyla oynamamalısınız. Zaten şu anki yeri de inanılmaz kötü. Hiçbir şey yok bomboş kaba atmamışsınız hayvanı. Göz var nizam var. Siz bomboş küçücük bir hücrede yaşamak ister miydiniz? Bütçenize göre canlı seçin. Şu hayvanın çektiğine yazık

[QUOTE=Orandaizmir][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/258903/280120262220271.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/258903/280120262220471.jpg[/IMG]
Bendeki ortam bu [/QUOTE]

Maşallah elinize sağlık [:nazar:] olması gereken budur işte
Katil Salyangoz Alacağım
O zaman elinizdeki yemden arada verebilirsiniz.
Katil Salyangoz Alacağım
[QUOTE=mustafakrml]
tetra discus bits var bende, suda ıslatıp dibe bırakayım mı ilk zamanlarda özellikle onlar için? [/QUOTE]

Şu an tankta başka canlı var mı? Varsa nasıl besliyorsunuz?
Katil Salyangoz Alacağım
Ben 20den fazla cory 60tan fazla salyangoz sahibiyim. Çok az ek yem kullanıyorum. Genellikle yüzücü balıklarıma verdiğim kaliteli yemleri suda biraz bekleterek verip dibe batmalarını sağlıyor ve dip canlılarımı öyle besliyorum. 3 adet tablet yemim var: Supervit, nanovit ve sera spurilina tabs. Bunlardan da arada veriyorum. Diğer balıklarınızın yediğine göre bir diyet hazırlayabilirsiniz
Katil Salyangoz Alacağım
[QUOTE=mustafakrml]
Merhaba olayı görünce panikle temizlikten sonra burada post açtım kusura bakmayın, Akvaryum 70x35x35 67 litre su alıyor. katil salyangozlar adi salyangozları yedikten sonra nasıl beslenecekler?
ben nolur nolmaz işler ciddiye gitmeden 1 adet attım. şu an başka canlı yok.[/QUOTE]

Yem yerler. Dibe batacak yemlerden atarsınız. Tek olmasın birkaç tane koyun derim
Fatherfish Akvaryum
[QUOTE=FerhatDumann]
2.5-3 cm Bitki Toprağı
2 cm kadar hagen ( elimde vardı kullanmak istedim )
Üstüne de 2 3 cm kadar bazalt ekledim .

Makaleler 2.5/2.5 olarak gösteriyor evet ama ben üst katmanın biraz daha kalın olmasindan yanayım. Budama vb durumlarda alt zeminin daha sıkı kalması gerektiğini düşünerek böyle bir yol izledim .[/QUOTE]

İyi yapmışsınız, ben de bu görüşteyim ama bu durumda walstad olmuyor tankınızın ismi [:)] father fish oluyor arkadaşların dediği gibi
Karideslerde Üreme Hakkında
1 ve 3 farklı canlılara aitse iki erkonuz var.
Karideslerde Üreme Hakkında
Hocam daha soluk çıkan baya erkek gibi göründü bana. Hayırlı olsun

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 37 Online Kullanıcı, 20 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.