ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Ahmetaydin16
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
6 Saat 59 Dakika önce
Toplam Mesaj:
6 [0.75 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Aydın
Doğum Tarihi:
01 Ocak 2003
İl:
Bursa
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ahmet Aydın

SON 6 MESAJI

İç Filtre De Bioball Kullanılır Mı
Faydalı bilgileriniz için hepinize teşekkür ederim sağolun dediğiniz gibi yapacağım o halde
Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için bir de aktif karbonu az kullanıyorum yani elyaf içine sarıyorum bioball boyutunda ancak internette gördüğüm kadarı ile aktif karbonu daha fazla kullanıyorlar bu doğru mudur ?
Merhabalar iç filtremde hali hazırda bioballar mevcut ancak kullanmalı mıyım yoksa kullanmamalı mıyım bunun hakkında kararsız kaldım çünkü iç filtre temizliğinde biobalları da yıkıyorum ve bakteri kültürü diye bir durum mevcut olmuyor aktif karbonda kullanıyorum elyaf ile ancak bu biobalları çıkartmalı mıyım faydası olur mu ya da yıkadığım için hali hazırda bakterilerim mevcut değil midir bilgili abilerim yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
Bitkilerim Çürüyor
Değerli bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim sağolun.
Bitkilerim Çürüyor
Merhaba 9 saat ışık veriyorum sabah 9 akşam 6 aralarında daha mı uzatmalıyım ?
Bitkilerim Çürüyor
Merhaba akvaryum bitkileri aldım 2 haftadır kötü durumdalar tankım 50lt aquareeflowers gübre kullanıyorum aqualed tek şerit 40cm bar led kullanmaktayım ne yaparak bitkileri kurtarabilirim yardımcı olursanız sevinirim [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251981/311020241914141.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.