ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sonosmanli55
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
7 Saat 10 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
4 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eren K.
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ordu
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Allah'ın sana verdikleri ile şımarma!

SON 4 MESAJI

Co2 Mayalı Sistem Kurulum
Ben difüzörümü direkt olarak misvak ile yaptık kabarcıklar oldukça küçük çıkıyor. Büyük kabarcıklar bir fayda sağlamaz hocam. Küçük kabarcıklar suda çok çabuk çözülüyor. O yüzden kabarcıkları kucultmeniz gerek. Bir diğer mesele ise ben limon tuzu ve karbonat kullanıyorum. Ve çok memnunum tavsiye de ederim ortalama 15 gün çok rahat gidiyor. Bazen üstüne de çıkıyor.
Bitkili Akvaryumlar İçin Led Armatür Yapımı
5730 ledler 5630 ledlerden çok daha güçlü ışığa sahip hocam. En azından aklındaki bir sorunun cevabını vermiş olayım devamı için diğer arkadaşlar cevaplarsa daha faydalı olur. [:)]
Sizce Pistialarım İçin Yeterli Bir Aydınlatmamı ?
Pistiayi sadece Günışığı ile bile yasattim aylarca balkonda hemde bayağı çoğaldilar. Bence yetişir dostum.
Sadece 6500k Beyaz Işık İle Bitki Yetiştirme
Selamün aleyküm dostlarım kardeşlerim ve abilerim. Işık konusunda gerçekten deneyimli ve tecrübe edinmiş kişilerin fikirlerini almak istiyorum. 60w gücünde 6500k beyaz ışık, 7500 lümen 60cm lik bir armatür ile hangi bitkileri yetistirebilirim? Ama bakın özelliklere lütfen dikkat edin sadece beyaz ışık herhangi bir başka renk değil. Yani spectrum özellikleri olmayan bir ışık. Tahminimce bir çok bitki yetişir bu özelliklere göre. Hatta hightech bile yetişir diye düşünüyorum. Ama tecrübeli kişilerin fikirlerini ve görüşlerini merak ediyorum. Sizin fikirleriniz nedir? tecrubeleriniz oldu mu hiç bu şekilde? Yada denemeleriniz oldu mu? Buna ek olarak mesela deneyimleyenler denemelerini detaylıca anlatabilir mi? Kırmızı bitkilerde renklendirme konusunda sorun olur mu vs? Gibi lütfen tecrübe ve bilgi sahibi olan dostlarımdan cevaplarınızı ve tecrübelerinizi rica ediyorum. Kullandiysaniz hangi bitkileri yasattiniz? Yada sorun yasadiysaniz ne gibi sorunla karşılaştınız? Yada mesela ışık değerleri hakkında başka tavsiyesi olan var mı? (Burada watt ve lümen veya Kelvin olarak tavsiyeden bahsediyorum) Yalnız şartları sadece beyaz ışık üzerinde değerlendirelim. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Değerli cevaplarınızı bekliyorum. [:3]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

• 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.